cemss Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 uyumalıyım ya aaaaa kikikikikkikikikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 günnük bu haftayı sağ salim atlatiim noolur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ÖF MERIC MUAMELESI YEDIM HIC BISI YAPMAMAMA RAGMEN BWHAHA sahip ciksaniza ya su kiz arkadaslariniza hayret bisi. rage e girip dalascak yer ariyolar. bitch! iyi niyetle laf anlatmaya calisiyosun üste cikiyo bi de. eeeh dedim, deal with it sonunda. iyice delirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 olsa da ciksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ahuah cok umutsuz gordum seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 tecrubelerime dayanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 haa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 çok doyumsuzsun, ne istediğini bilmiyorsun hiç nil ondan oluyor bunlar. her konuda fikrin olabilir ama her şeyden anlayamazsın, eğitimini almış olsan bile yeaaani.... <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 vaniLLe said: ÖF MERIC MUAMELESI YEDIM HIC BISI YAPMAMAMA RAGMEN BWHAHA sahip ciksaniza ya su kiz arkadaslariniza hayret bisi. rage e girip dalascak yer ariyolar. bitch! iyi niyetle laf anlatmaya calisiyosun üste cikiyo bi de. eeeh dedim, deal with it sonunda. iyice delirdi. insanların ilişkisine pek karışma bence. meriçlik tarzı olmasa bile insanların ilişkisi hakkında yorum yapmak ve özellikle yönlendirici yorum yapmak sakıncalı bir şey. zaten dışardan bakan biri olarak muhtemelen hatalı yorum yapıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Home office gitti normal ofis geldi deişik oldu fasd Hiç zamanım yok yea vol. 253267423 Günde 1496127846213 saat çalışıyorum lan böhü vol. 12746812873 En son ne zaman yemek yedim onu hatırlamıyorum vol. 20174893247 En son ne zaman uyudum hatırlamıyorum vol. 2956328746 COMING SOON.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Kütüphane dışardan daha soğuk, ben böyle iş görmedim. Zaten hangi akla hizmet sabah 8'de kalkıp geldiysem. Neyse essay imin yarısını bitirdim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bugün bitmeli günlük cidden bitmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Kendi kendimi yaraladım; tırnağımla gözümün kenarını çizdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 amaaan çizilen göz olsun boşver, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 20 saattir photoshop'tayım gözüm çok pis ağrıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 napae said: Kendi kendimi yaraladım; tırnağımla gözümün kenarını çizdim. gecmis olsun sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Öpim geçsin dememiş mi kimse ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bir uyandım bugün 12de hala geceydi.Nasıl karanlık çirkin bi hava var 10da okuldan dönücem offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ardeth said: vaniLLe said: ÖF MERIC MUAMELESI YEDIM HIC BISI YAPMAMAMA RAGMEN BWHAHA sahip ciksaniza ya su kiz arkadaslariniza hayret bisi. rage e girip dalascak yer ariyolar. bitch! iyi niyetle laf anlatmaya calisiyosun üste cikiyo bi de. eeeh dedim, deal with it sonunda. iyice delirdi. insanların ilişkisine pek karışma bence. meriçlik tarzı olmasa bile insanların ilişkisi hakkında yorum yapmak ve özellikle yönlendirici yorum yapmak sakıncalı bir şey. zaten dışardan bakan biri olarak muhtemelen hatalı yorum yapıyorsundur. yok sina, hic birsey yapmadim ki. ciddi diyorum =9 bu kizin konusu hic acilmamisti aramizda. oturup dertlesmedik yani adamla. kiz durup dururken delirdi. karissam veya bisi yapmis olsam kablederim. ama kari canavar gibi, asiri kiskanc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Çirkin mi kadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 orta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Eleman yakışıklıysa doğaldır kompleksten yapılan kıskançlık, kaybetme korkusu, kendine güvensizlik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 GEÇTİM BÜTÜ YAYA YAYA GEÇTİM BÜTÜ AHAHAHA YA ÇOK SEVİNDİM ULAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 HELAAAL! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 her işte bir hayır varmış bugün bunu daha iyi anladım. dün sorun çıktı diye sövdüğüm şey bugün başta olmasını beklediğimden bile daha iyi bir şekilde sonuçlandı.=) "Üzülme der Mevlana! istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur." çok doğru(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar