Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

günlük bayadır yaşamadığım kadar hızlı bi gündü. okula gittim, sonra özgeyle üsküdara, üsküdardan kabataşa gittik. kabataştan taksime geçtik. kadının biri turnikeden hayvan gibi geçtiği için demire çarptım var bacağımda kocaman bi morluk oluştu. sonra taksime ulaştık, bişeyler aldık. sonra içmeye başladık. sarhoş muhabbeti yaptık tam ahah çok özlemişim. nazlı gelmişti işte onunla buluştuk. nazlı bizi bengisuların yanına götürdü. böyle başım döndü o kadar çok insanı görünce. zaten kalabalıktı sanırım taksim. ya da değil miydi? bilmiyorum nevrim döndü işte. sonra gezdik, yemek yedik, içmeye devam ettik. çok güldüm çok eğlendim. ama çok karıştırdım böyle o iğrenç his var. başım da çatlıcak. uyumak istiyorum iğrenç sigara kokuyorum. yüzmek istiyorum bence
lan bi de nu pogodi li tişört bulmam bence günün olayıydı. şoka girdim meheu
Sosyal ağlarda paylaş

eşyaları satmaya calısıyorum günlük, bir de gün sayıyorum sabırsızca. aktivite listeme bir sürü şey ekledim, yeni ve epic bir hayat beni bekliyor olacak izmirde,hem de hayvansız, özellikle de hayvansız:D bir anda gelen level up sayesinde o kadar skill ve insan geldi ki hayatıma günlük anlatamam hoho:D
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiorum ki bir insan bu kadar kötü kaç gece geçirebiir... bugun herşeyi tam anlamıyla anladım kimseye güvenmemek gerek.. en güvendiginiz tek kişi bile bunu size yapabiliyorsa artık herşeyi bekliorum hayattann bazen suç mu oluyo bu sevmek eylemi anlayamadım uzun seneler sonra bu kadar acı verebilio demek.. geriye dönüp baktıgında sanki hiçbirşey yaşanmamaış gibi... bu akşam konuşamıorum cümle kuramıorum neden böle oldu artık kendimi tanıyamıorum çok değiştim.. yada saçmalayama başladım.. matizim ondandır... ağır ağır çekiorum perdeleri bi anda degil yarın ne olacak bilemiorum yada ben aşığım farkında değilim...

günlük bana bir yol ver.. şurdan yada burdan boş bi araziye çıkacaksın de tek başıam kalmak istiorum şuan kimselerim yok tek başımayım.. en güvendigim insanlar bana cevap vermio nereye kadar böle olcak. içimi dökmek istiorum ama bitmio o kadar çok sölicek şeyim varki boğazım düğümlenio yada içimden bir ses söleme sende kalsın diyo ne yapacaım bi çıkış bi çıkış istiyorum.. kafam öyle doluki şuan sabaha kadar yazabilirim belki boş belki dolu ama yazabilirm.. elimde tek kalan darmadagın ümitlerim.. ne kadar çok sey düşündüm hiç biri olmadı bir sürü insan kaybettim hiç bir şey eskisi gib degil..

ne desem boşuna hiç birşey geri gelmicek keişke bugünü yaşamama gibi bir şansım olsaydı ama yaşadım ve bitio sabaha herşeyü unutarak kalkıcam...........
Sosyal ağlarda paylaş

lan kaç saattir çalışmam lazım.. ödev yapmam lazım.

dün uzuuun süredir yaptığım ödevdeki bi kontrol yüzünden en baştaki varsayımın değişmesi gerektiğini öğrendim. sıfırdan yapmam lazım ya, öle bi bıkmışım ki hiiç başlamadım.. elimibile sürmedim..

3saattir çalışıcam güya lan..
ööffff
Sosyal ağlarda paylaş

günlükcüm;
annemler haziranın 2.ci haftası gidiyolar.
evde tek başına dönemlerim başlıyo.
onlar tatilde ben buralarda çalışıyo olcam. çok sıkılcam diyemicem. yani sırf üzüntümden ve sıkılmayayım diye kendimi gezmeye adıcam 1 ay.
ama haziranın ilk haftası aşkımın yanına gitcem eheh.
2 gün kalıp istanbul'a döncez.
annemde bu yaz bi günlüğüne yazlığa davet etti bizi.
ama haziran ayı yazdan önce cok yoğun geciceği için ben gene bişey anlamıcam =(
elveda günlüküm.
Sosyal ağlarda paylaş

ladinolar şarkı soylesin konusmasınlar gunluk,bugun viviyle zelda beynimizi yaktı.aa ama biz böyle diorz ona yok söyle diorz ona.kadın ,sizin diliniz 500 yıl öncede kaldı,sarkılardan ve siz dinazorlardan baska hiç bir yerde yok diyemedim tabi.
alsınlar bunları kudüse geri gotursunler arkadasım! delirdim.alpay erdem rakip olurum bunlar daha boyle devam ederse,''irin ve ladino teyzeler'' diye.yaktılar beyin fln kalmadı.en son marc da sinirlendi,dersi erken bitirdi.aptal teyzeler aptaal aptaaal!
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük lan hayatım güzel gitmeye başladıı..

2-3 gündür çözdüğüm denemelerden össde gerekenin en az 15 puan üstünde sonuçlar aldım..

Çok sevdiğim birinden çok güzel bi hediye aldım

Ayrıca çok sevdiğim aynı kişiden bi hediye daha aldım

Onu geçtim benim gibi vasıfsız biri için : ) 800 lira maaşlı iş buldum öss sonrasına

Şimdi duşa gireyim

Akşama dotada kermite karşı oynamak istiyorum...Acımıcam bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

ÖLÜYORUM LAN.
kaç saattir çalışıyorum günlük, kendimi aştım.
gözlerim, sırtım, belim ve boynum felaket ağrıyo.
hep pazar günü dışarda olucam diye çalışıyorum, yoksa hayatta başlamazdım şimdiden çalışmaya.
bi sürü formül var bi sürü :/
bütün sayılar birbirine girdi.
dinlenmem lazım çok.
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük,
Masa Tenisinde Rusa 4-1 yenildim.
Ülkemizi bu alanda hiç iyi temsil edemiyorum.

Ama bugün sunumda porter's 5 forces'la şov yaptım. Ayrıca Weighted moving average gibi sktiriboktan bir konuyu da anlamayan gerzek avrupalara karşı ezici üstünlüğümü koydum.

Bi de evimi özledim, 30 gün kaldı.
Aslında sadece evimi değil, beni sevenleri de özledim lan. Vay ake.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...