wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 rvr geldim gğnlğk okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 2. dönem hedeflerim 1-15 kilo ver 2-2.5 üstü ortalama al F olmasın hiç 3-Kız arkadaşınla bol bol dışarı cıkıp sosyalleş 4-Kendın içinde dizi/oyun bilgisayarda devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sabah sabah bütün enerjimi alan foto. allah belanızı versin. http://img69.imageshack.us/img69/1808/18302410150101400152626.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çok gereksiz bir iş günü bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 4 de kafan güzel yatıp 9 da uyanmak nedir ya ben böyle işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ben bu komşunun oğluna fena abayı yakmışım. Rüyamda gördüm birilerini dövüyodu, ben de durduruyodum onu falan. AAYHH... Adamın anasını babasını tanıyorum daha hala tanışamadım kendisiyle ya. üfs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi tencere karnıyarık yap götür komşuluk ayagına,hic calısmıyo akıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ahah komsunun oglu sendromu gunluk bende yapcak bisi bulamiom ya, tdu2 fln oyniyim bari tumgun. ders secimini kacirdim ilk hafta okula da gidemiyecem o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bizim evde karabiber kalmamış da sizde var mıı ^^ yap gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Seviyosan git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 karnıyarık sorunu çözer ısrarlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ama yapmasini biliyor mu bakalim tutturabilcek mi mayismis karniyarik goturup toptan kaybetme riski de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Aynı apartmanda oturmuyoruz ya, çaprazda oturuyo onlar. Onun eve gidene kadar 3 tane daha daire var sorabileceğim sdfgh. Karabiber diyen arkadaşa diyorum. Neyse ya hadi dağılın, yaz geliyo zaten havuz başında tanışırım ben onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 KADINSA ÖGRENECEK ARKADAŞ !'!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Abbooooov mizukage çok sağlammış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Çocuk senden hoşlansa gelir konuşurdu zaten boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 napae said: Aynı apartmanda oturmuyoruz ya, çaprazda oturuyo onlar. Onun eve gidene kadar 3 tane daha daire var sorabileceğim sdfgh. Karabiber diyen arkadaşa diyorum. Neyse ya hadi dağılın, yaz geliyo zaten havuz başında tanışırım ben onunla.ohoo yazı mı beklicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Yaza kadar erik gibi kütürdetirler o çocuğu ben diyim sana. Hele yazın havuz başında, gözünün önünde simit gibi çıtırdatırlar çocuğu kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 boyoz gibi şapırdatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 domat gibi,, PUHAHAHA DOMAT NE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bilader kargoculardan çektiğim nedir benim ya. Eve tıkılı kaldım anasını satayım of Hayır göt kadar gemlikte nasıl olur da sabah 9 dan beri bana uğramazlar aklım almıyor bi daha şubeye teslim olarak istiycem kargolarımı, kafam estiğinde gider alırım tak diye. Kargocunun keyfini mi bekliycem lan. Hayır hava o kadar güzel ki resmen ağlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 az önce bi ingilizce öğretmeni telefonda bana baya bağırarak çemkirdi sakin bi ses tonuyla kadını göt ettim. sonra kadın daha beter çıldırıp "SİZİ MAHKEMEYE VERİCEM" diye bağırdı. hayırlı olsun diyip kapadım sakince. ama telefonu kapadıktan sinirlendim çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ne yaptın kadına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Amfimi de sattım lan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sesu said: Ne yaptın kadına? hiç bişi ben sakince konuştum. öyle bi hakkımız yok hanfendi gidin kendiniz dava açın ben müdahale edemem dedim bi konu hakkında kadın "NASIL EDEMEM SİZ ORDA NE İÇİN DURUYOSUNUZ" dedi. bende "sizin ödemediğini borçlarınızın takibini yapmak için" dedim kadın göt oldu ahksdgas. 6 bin lira borcu var salağın gelmiş hizmet istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar