wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bankalar => Kızılay => Esat => Bahçeli => Odtü belki bide konutkent tam bilemedim. Höff bissürü yere gitmem lazım ama hiç canım istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Benim de bankaya gitmem lazım harcımı yatırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 penta izmir şubesinden geliyorum de adamlara fhajsfkag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sesu said: nomsaR said: günlük yüksek lisanstan atılmışım what the fak is this shit AHAHAHAHAHAHAH :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 günnük HP'nin abv!1 salaklar. LAN 3COM'U SATIN ALDINIZ, 3COM MARKA BİŞEYİN YEDEK PARÇASININ SERİ NUMARASINI BİLE SİSTEMİNİZDE GİRİP VAR MI YOK MU DİYE KONTROL EDEMİYOSANIZ NİYE ALDINIZ?! Bİ DE ÜSTÜNE "BİZ 3COM SATMIYORUZ" DİYEBİLECEK Bİ ELEMANI NİYE TELEFONUN DİĞER UCUNA KOYUYOSUNUZ LAN?! LAAAAANN!!?! LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANN!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bugün müdürlüğün kralını yaptım lol tam bir müdürdüm. "ben bu gün 1 saat erken çıkabilirmiyim işim varda" "ne işi ?" "çocuğa test kitabı alıcamda kapanmadan gideyim" "haftasonu öldümü ? bi sürü iş var olmaz" "peki." ha ha ha ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 günlük bu gökalp iyice çirkin bir adam oldu lan, bir yandan da sevimli gibi ama. göremedim bayadır ibreyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 said: "ben bu gün 1 saat erken çıkabilirmiyim işim varda" dahi anlamına gelen de yi ayrı yazmadığı için izin alamamış adam. kurbağanın kararı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Selam bugün parayla mutluluğu satın aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 rusa gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 vayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fede said: rusa gitmiş lan mutluluğun tanımı bu mu şimdi? eeööö ... =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Harcadığım parayla putine giderdim kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 peki ekmek bulamazsak pasta yiyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 putin'e gitmek para ile mutluluk.. ?? adam -para harcamış yani para almış bence pasta rus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fede said: peki ekmek bulamazsak pasta yiyelim mi? sonuç:parasını verirsen neden olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 sıkıldım. acayip hem de. çok kötü ya. acayip bayık bir insan oldum çıktım 2-3 haftadır. can sıkıntısından iyice de saçmalamaya başladım. bişiler yapmak istiyorum ama aynı zamanda istemiyorum. kitap aldım mesela, çok güzel, zevkli okuması filan fakat hiç açıp da okuyasım yok. pc de oyun oynayasım gelmiyor. çalışasım yok. lan acayip baydım. öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 çok üzgünüm günlük. scarface ya da godfather izlesem geçer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 2 film de çok dramatik lan. ağlarsın izleme. twilight filan izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 beklemek ne stresli bişe günlük. umarım sonu güzel olur. olacak gibi de duruyo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 barbu said: 2 film de çok dramatik lan. ağlarsın izleme. twilight filan izle ben onda bile ağlayabilirim ağbi. ıy tvaylayt ne lan en azından favori filmlerimi izleyerek ölürüm bir kenarda. (serpicoyu yeniden de izleyebilirim günnük) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dogruyu suratlarina vurunca, üste cikma sus diyip /evade cekiyolar ya deliricem. bi kere de haklisin diyin be. AAAAAAAAAA kikikiki aaaaaaaaaaaaaaaaa. sigarayi isirdim sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bi kere de üste çıkma sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar