wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ağzına baseball sopasıyla vururum senin gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 makale çıkarmak ne kadar kolaysa bi üniversiteden kabul almak da tam tersine o kadar zormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ee zor tabi,zor tabi de...gre'in falan iyi değil mi senin?ortalaman iyidir diye düşünüyorum;)...2.5 ortalamayla bostonda olan bir arkadşım var isim vermiyim de...hani o bile gidiyorsa bir şekilde boston gibi bir yere,sen haydi haydi alırsın kabul ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 dasaaa said: fuck you! what the fuck is this! now i am so fucked up.. damn i am fucking desperate.. oh fuck.. http://www.youtube.com/watch?v=GbAN5g0MUpU al nerdeyse bi ay geçti. 1adım falan ilerledim.. fuck me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahahah..hadi ya,ben de daha çok hayran olursun diyorsun sanmıştım ha benim ingilizceme;) yok ya 4. gün daha da koptum,açık maçık yok,arıza hımm? ee zaten arıza olduğu için o kadar psikopatça zeki,ama o arızalığını çok da güzel kamufle edecek kadar da...o shit bak gene saymaya başladım tutamıyorum;) ODTÜ ama ya..hani arızalığını açığa çıkarmaktan daha etkili ,ankaraya katlanamayabilirim. ankaralıları gücendirmeyeyim de...benim referans noktamdan yola çıkarak bana göre dğeil diyorum;) zeper said: vaniLLe said: zeper said: ahaha tamam konuşucam,sen beni var master öğrncisi olarak olmak? ,evet sanırım bunu diycem...;) yok öyle sevme durumu ya,just respect..;) önce hayranlikla baslar bu isler, sonra bi bug'ini bulana kadar devam eder... =P bu arada bug ne?yani burda kullandığın anlamı ne?:) vaniLLe said: ariza anlaminda kullandim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 günlük ben kocaman bir çılgınım. deliler gibi uyunur mu ya tüm gün.depresyon belirtisi mi yoksa. hayır hayır girmiycem boşuna boşuna.bikaç gün daha sabır.geri sayım... 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 level 58 oldum elektrik gitti fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 notebook kullan fukara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 günlük. dün lezbiyen bara gittik bi kadın nerelisin dedi, türkiye dedim, lokum dedi, aa dedim lokumu biliyosunuz, göğsünü açtı. sonra sigaraya çıkınca gelip keşke benımle yaşasaydın dedi. dişlerin çok güzel falan dedi. stresten ölecektim. gerçi 2 kocası olmş eskiden. ne ayak anlamadım lan. böyle 70 yaşında travestiler falan vardı türkiye deyince müslüman kızların ne işi var burda diye dalga geçti çok sinir oldum. yaptığınız çok kaba dedim. bu sefer gelip ben komünistim tüm dinlerle dalge geçiyorum dedi. hey allhım. ayrıca cuma günü bu çocuk beni aramazsa hayata küsücem bi süre ühü.sinirlenince kendimi kaybediyorum ya of herşeyi mahvettim yine. mutsuzum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bella neyin peşindesin yea? bi gay bar bi lez bar falan... sdffg NEYİN PEŞİNDESİN BELLAé!é!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 günlük 2 tane sandviç yaptım. biri tonbalıklı diğeri de değişik birşeyler birşeyler. çok güzel olmuş lan elime sağlık. hepsini yedim bitirdim. şiştim <: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Saçlarım kahverengiydi lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kız arkadaşım gelsede popomdaki siyah noktaları sıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 sesu said: Saçlarım kahverengiydi lan günlük. nass yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Hayatımın baya uzun bir dönemi kahverengiydi yani sdf. Şimdi fark ettim çok uzun zaman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ölcem galiba gözlerimden alev fışkrıtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 askdkhgrtşleeşleelwsjmnennelsxlxlxpppşwwwwiisşşxğsdllllsssööfggööööörrömmnnrrpşpşsasaişssdşşlsddsişişsdsdiişsdsişisdsdişsdsişssiğpewğeğğewüüüüsa,i,iz,s,,s,,,,,sdoddopkgöööööeğüğwqüüwsidfşlcxllsdşlşssiiaüğzis ,dsfi,odsffllffllllllllleeeeqwqqqüğüüüürrrrrkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 şu hayatta beni en çok heyecanlandıran şeyin redlittlebunny olması... bi değişiklik şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 3 gündür akşamları midem bulanıyo lan noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 vay be günlük nerden nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 hayat boş be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 napae said: 3 gündür akşamları midem bulanıyo lan noluyo hamilesin esprisi yapıldı mı? günlük cumayı atlayalım, cumartesi olsun. Sonra pazarı atlayalım ondan sonrası çok möhüm deil eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 günlük Çok acayip kafalardayım. Acayip kafalar görüyorum, acayip lan işte, arkadaşlarımı seviyorum yaw (L), iyi ki varsınız bugün. Ama çohk acayipti lan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 koydum oğlum çocuğu.yaklaşık bi 5 senemi falan daha ankaraya gömdüm ama istediğim şeye girdim lan.yihu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar