wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 uyudu.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sonrasında göreceğim kabus ?! uyumamalıyım... hakan şapşal mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Sen kimdin? haa.. evet şapşalım O_o kaleci lasım bize sen halısaha maçına gelsene kafam güzel benim sanırım eved O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bu arada,yarın aylar sonra antremana gidicem günlük çok sevinçli ve heyecanlıyım...2 forehand bi backhand vurmayalı koskaca bir akademik dönem geçti ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ilk sevgilimle tekrardan mı günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mr smith gibiyim ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 günlük :( yarın babam gidiyor. ühğhüğhh "ağlama efekti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oha kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sigara sağlığa çok zararlı be günlük cam açık hasta olucam burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 günnük. başlarım böyle aşkın ızdırabına ama. ne olduğunu anlamadan trip yiyorum anasını satiim. sanki 19 yaşındasın ya doğru düzgün derdini söyle kavga et bişey yap. bu ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sabah ogle ikindi aksam gece geceyarisi GT5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Günlük saclari kisacik kestirdim. 24 yasindan sonra wax kullanmaya baslayan amator biriyim suanda. Ne kadar sürer profi olmam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Kardeşimin ateşini düşüremiyoruz bi türlü. Test çözemedim bugün diye üzülüyo bi de kıyamam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 napae said: Kardeşimin ateşini düşüremiyoruz bi türlü. Test çözemedim bugün diye üzülüyo bi de kıyamam ya. ülkenin sacmalgna bak abi.. en özgür en önemli yaslarda test manyagi olup cıkıyoruz.. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 napae said: Kardeşimin ateşini düşüremiyoruz bi türlü. Test çözemedim bugün diye üzülüyo bi de kıyamam ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sevgili günlük , Normalde şu an boluda arkadaşımın kış evinde keyif içinde yaşıyor olmam gerekirken arkadaş hastalanınca plan yalan oldu.Sonra başka bir kız arkadaşım cumartesi doğum gunum var , efsanede olucak diyince heycanlanan ve umutla dolan kalbim.Kızında hastalanması üzerine doğum günü iptal olunca sıkıntı ve sinir bozukluğu doldu.Ne biçim tatil bu sevgili günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 gunluk bursayi sevmedim pek gereksiz soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Çıkıp şu Fransız kızın ağzına kapıcı tekmesi atacağım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 günlük, sırtım ağrıyor lan. sabah akşam hem de. doktora da gitmeye üşeniyorum. ağrıyla arkadaş arkadaş yaşıyoruz. spor yapsam da sırt kaslarımı geliştirsem iyi olacak. yoksa kambur kalıcam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 @ elikanlı adam bak erteleme bence,daha kötü olursun,geçer geçer diyince geçmiyor sadece geçmiş gibi yapıyor o ağrılar,pusuya yatıyor aslında,ilerki bir zamanda tekrar daha güçlenerek geri dönüyor,biran önce DOktor diyorum! ve günlük,yarın önemli bir gün,bu arada rıhtım oteli nasıl bir otel bilen var mı?Kadıköy'deymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ulan Jiraiya ölüyor, Itachi ölüyor, ne biçim bir hal aldı bu Naruto. Her bölüm bir ağlamaklı oluyorum. Zaten hastayım gözlerim durmaksızın sulanıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oha spoilera gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar