Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada,yarın aylar sonra antremana gidicem günlük çok sevinçli ve heyecanlıyım...2 forehand bi backhand vurmayalı koskaca bir akademik dönem geçti ya...
Mesaj tarihi:
günnük.

başlarım böyle aşkın ızdırabına ama.
ne olduğunu anlamadan trip yiyorum anasını satiim. sanki 19 yaşındasın ya doğru düzgün derdini söyle kavga et bişey yap. bu ne be?
Mesaj tarihi:
napae said:

Kardeşimin ateşini düşüremiyoruz bi türlü. Test çözemedim bugün diye üzülüyo bi de kıyamam ya.

ülkenin sacmalgna bak abi.. en özgür en önemli yaslarda test manyagi olup cıkıyoruz..
geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük ,
Normalde şu an boluda arkadaşımın kış evinde keyif içinde yaşıyor olmam gerekirken arkadaş hastalanınca plan yalan oldu.Sonra başka bir kız arkadaşım cumartesi doğum gunum var , efsanede olucak diyince heycanlanan ve umutla dolan kalbim.Kızında hastalanması üzerine doğum günü iptal olunca sıkıntı ve sinir bozukluğu doldu.Ne biçim tatil bu sevgili günlük :(
Mesaj tarihi:
günlük, sırtım ağrıyor lan. sabah akşam hem de. doktora da gitmeye üşeniyorum. ağrıyla arkadaş arkadaş yaşıyoruz. spor yapsam da sırt kaslarımı geliştirsem iyi olacak. yoksa kambur kalıcam :/
Mesaj tarihi:
@ elikanlı adam bak erteleme bence,daha kötü olursun,geçer geçer diyince geçmiyor sadece geçmiş gibi yapıyor o ağrılar,pusuya yatıyor aslında,ilerki bir zamanda tekrar daha güçlenerek geri dönüyor,biran önce DOktor diyorum!

ve günlük,yarın önemli bir gün,bu arada rıhtım oteli nasıl bir otel bilen var mı?Kadıköy'deymiş.
Mesaj tarihi:
Ulan Jiraiya ölüyor, Itachi ölüyor, ne biçim bir hal aldı bu Naruto. Her bölüm bir ağlamaklı oluyorum. Zaten hastayım gözlerim durmaksızın sulanıyor sdf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...