adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Dartanian said: dylanN said: ünlü bir futbolcu olduğunu söylemicem size. Gs kalecisi aykut? kesin hemde kesin fotosuda vardı vallahi o aboooov biri bana hemen bi magazinci bağlasın
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 sesu said: Sanırım artık koyu kızıldan kırmızı kızıla dönme vaktim geldi. Haydi bakalım. siyah olmasın demiştim dimi ? evet demiştim.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 günlük yarın en yakın arkadaşım geliyo yihuea ^^
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 günlük olacak lan bu iş gör bak başarıcam.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ingilteredeki admissions commiteeler benden nefret edicek günlük. az kaldı biraz daha darlarsam ALMİCAZ LAN git diye cevap yazıcaklar.
zeper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 çözüm uyu dasaaa said: uyumam gerek.. fazlaca
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Oysa ki hersey daha guzel olabilirdi. Yemyesil kirlarda ovalarda, kuslar ,bocekler, irmaklar.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 cumartesi olsun hemen O_o Ağzını kırayım 2 sevindik hemen kursağımızda bırakman gerekiyordu diğ mi -.-
napae Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Uyş kardeşim hasta olmuş çok fena. Kıyamam ya bibik.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ulan nerden geldi bu soğuk hava ya. nefret ediyorum kıştan cidden.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ağzını kırdım. Mutluyum. Pişman da değilim. Eved.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sen git o kadar kar cizmesi giy, sonra okulun önünde veledler tenefüsteyken lönk diye yere yapis. bitmedi bi su kar, allah belasini virsin. aksam thai-food yapcam diye tutturmasam olmicakti bu. ahimi aldiniz essek sipalari, ben sizi düsürüp canaklarinizi kirmaniza vesile olmaz miyim? e olurum. (bkz: kendisini carrie* sanan madure) *A mousy and abused girl with telekinetic powers gets pushed too far on one special night.
cemss Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 herkesin içinde yere düşmek. leş bi olay ya geçmiş olsun :D
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Abi ömrümde ilk defa sosis partisi ayağına kafeden çevrildim lan? Bar bile değil kafe gerçi üstü pub ama olsun nargile içecektik biz. Bir de kafenin sahibi tanıdık lan ahahah vay arkadaş rezillik bildiin O_o
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tez yazmaya başladım ama herşeyi kendi kafamdan yazıyorum o yüzden daha hiç referans vermedim. sonunda japonyadaki astronot türk samurayı gibi "ama ben herşeyi kendim yazdım zamanında öğrendiğim şeyleri yazmak için referans vermem gerektiğini bilmiyordum" gibi bir açıklama yapmak zorunda kalabilirim
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 beni göstert referans sina afsd ben onaylarım seni :P Ardeth said: tez yazmaya başladım ama herşeyi kendi kafamdan yazıyorum o yüzden daha hiç referans vermedim. sonunda japonyadaki astronot türk samurayı gibi "ama ben herşeyi kendim yazdım zamanında öğrendiğim şeyleri yazmak için referans vermem gerektiğini bilmiyordum" gibi bir açıklama yapmak zorunda kalabilirim
sesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Abi Wikipedia'dan referans vermekten daha iyi. Onu yapanlar da var.
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tv. açık kalmış.. tayyip ulusa sesleniyor. ulan kumandayı da bulamıyorum yattığım yerden, dinliyorum ister istemez. inflak edicem birazdan. imdat !
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 tezde wikipediaya referans çok leşmiş. wastyrx eyvallah yazıcam personal communication with wastyrx diye
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 nanik_atak said: tv. açık kalmış.. tayyip ulusa sesleniyor. ulan kumandayı da bulamıyorum yattığım yerden, dinliyorum ister istemez. inflak edicem birazdan. imdat ! bunu dinlerken uyumayı dene çok çılgın rüyalar görebilirsin bence (benim başıma bi kere bihterli dizi açıkken gelmişti cenaze menaze falan dizide o bölümde ne olduysa aynen rüyamda görmüştüm sdf)
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 uyumamalıyım.. uyumamalıyım.. uyumamalıyım..
Öne çıkan mesajlar