aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 sina icin her zaman calisma zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben derslerimi ölü severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 7'de hava aydınlanmıyormuş lan! Neyse biraz açılmaya başladı rengi artık çıkabilirim öcüler gitmiştir. Facebook'ta kendimi kütüphane ile ilişkide yapacağım yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Günlük,umarım güzel bir hafta olur çabuk geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 trafik cezası geldi bugün, aşırı hızdan. iş başvurusu için evrak yetiştirmeye çalıştığım gün sahil yolunda radara girmişiz. 290 lira ceza mı olur yaa Öyle çok çok hızlı da gitmiyodum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 :( Bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 erepublik yok facebook bir var bir yok iş yok elimdeki işi zamana yaymayı öğrenemedim sdf ne biçim staj bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 çükümü kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 iş görüşmesine gittim şirket de hafiften bokuma benziyordu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hem de çok!kar geliyormuş çarşamba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 HARRRRRRRRRRRRRRR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ordu cimnastiii tüfeksiz hareketler 5 numaralı hareket başlama pozisyonuuuğğğ ĞĞAAL!!1 YAAH! dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 baba başlamışkene benim yerime de askerliği yapsana elin değmişkene hadi be abi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 acımıycak korkma esn de seveceksin niahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri belirsizlik sayın günlük. uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ulan aynı boydaki kız arkadaşıma söyleyemediğimi buraya yazıyorum AYNI BOYDAYIZ NİYE TOPUKLU GİYİYOSUN??!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 kız uyurken gizlice yanından kalk gidip çantasını al kızın çantası açıp testislerini geri al bacaklarının arasında eskiden, uzuuun uzuuuun yıllar önce bulunduğu, ait olduğu yere yerleştir ve buraya yazmak yerine ona söyle tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 senin boyunla alakasi yok topuklu giyiminin, raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 elbetteki öle. ama yine de <3 (ballz of steel) önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu dönem aldım tek dersten çakmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 zeper said: hem de çok!kar geliyormuş çarşamba :S olei be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 LSE Sosyoloji departmanındaki en mükemmel hocayla tanıştım. Tabii ki İrlandalı. İnanılmaz şeker bir herif ya. Essay imi yarın submit edebilirim dedim, 27'si perşembe dedi. Yok yok dedim 25'i salı diyorum. E ben 27'si perşembe diyorum! dedi. Sarılacaktım herife yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 vay ballıııııııı bende irlandalıyım işte kanımızda var iyi olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 essayi 27sinde verebilirsin dememis ama adam, 27si persembe demis, cunku 27si gercekten persembe, sasirdiniz di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar