khalad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 beynimi yitirmiş olabilirim günlük lex superior derogat legi inferiori'yi okuduktan sonra napıyorum acaba dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abv tarih gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hatalı kararlar iç daralması derin sıkıntı toz bulutu yetersiz şeytan ve elbette penguenler ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 o zaman sana bu şarkıyı armağan ediyorum dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi ben de sana günün özetini geçiyorum.. hatta dediğim çizgi filmleri falan hatırlıyorsan sana da günün özetini geçiyorum. i am too old for this shit http://www.youtube.com/watch?v=Q37xJtuQ24w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Gunluk canim. Uykum yok -- demin izledigim filmi tekrar acip izlicem. 74 dk mis zaten. Optbykib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dylanN said: Gunluk canim. Uykum yok -- demin izledigim filmi tekrar acip izlicem. 74 dk mis zaten. Optbykib 40 yılın başı yine bi bakıyorum siteye..sende yine bi uykusuzluk,yine bi sitem..olmaz böle adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 saat yedi. =(. koyun sayıyorum biri gelip bozuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 üçü bir aradaya 4 adet şeker attım sabah sabah, hayatımda ilk oldu bu. çok kötü oldu tadı. 2 sigara içmek zorunda kaldım kahveyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sarap circir yapiyormus ya la gunluk cok fena pacalarimdan akayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Günlük,haftanın ilk günü sistemler yok,iş yapamıyoruz üstüne canım sıkılıyor ve sevdiceği de çok özledim hayırlısı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ben İstanbul'da kat'iyen ders çalışamıyorum. 4 senedir de akıllanamadım. İnşallah extension verirler. Dönmeyeceğim bir daha tatillerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 İçimden hiiiç bişi yapmak gelmiyor günlük, hiiiç bişi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 persembe maca geliyo musun hako ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gunaydın gunluk! yenı kalktım ben kahvaltı beklıyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 pascalnouman said: persembe maca geliyo musun hako ? bu haftada gelemicem abi çok tatsız sınavlarım var haftaya problem olmaz sanırım ama ya da çalışasım yok zate heç geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sınavım var çalışmak istemiyorum,of pof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sevgili 365 günlük; 365 günüm de yollarda lan. beni emekliye, olmadı heke ayırın. hekhekhek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 :)-D cemss said: sınavım var çalışmak istemiyorum,of pof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gazlı kalemleri leptap'ın ateş üfleyen ucunda unutmak ve kalemlerin kuruması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hohla düzelir onlar. yada yala azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi vereyim sen yala canın çektiyse.. kolonya damlatırım falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dasaaa said: gazlı kalemleri leptap'ın ateş üfleyen ucunda unutmak ve kalemlerin kuruması.. ve 1 gün de böyle geçti günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 öle valla. bi de 5km falan yürüdüm.. ama onun bi numarası yok yani.. ha bi de matlab'da yaratılan sistemi SAP2000'e atmaya çalışıyorum. o da sıkıcı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tükmükle ucunu yazar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar