dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 di mi lan.. flamebait için daha fazla çaba harcaman lazım.. otur 05 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 utopia said: etli bulgur falan güzel ama ya. domatesi biberi soğanı dayayacaksın içine yanına tarhana sonra bir soğan da yer sofrasında kırarsın işte yerken bulguru bilemem de adı keşkek olan yemeği yiyen insanları anlamıyorum keşkek ne ya hattırlat yarın provadan sonra ağzını kırayım. keşkek yememissin sen. provadan sonra kırıyorum bak ne düşünceliyim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yapin da yiyek hepsinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Tüm ogrenim hayatım boyunca toplam elektrik derslerine çaliştigim süreden daha fazla elektrik-devre zart zurt dersine caliştim günlük bu gece,saat 9 da başladim az once bitti,vay anasini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Dönemin son 2 vizesine doğru yol alıyorum günlük haydin kızlar okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 accaaayip soğuk yaa sabahları çok üşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 irin said: hattırlat yarın provadan sonra ağzını kırayım. keşkek yememissin sen. provadan sonra kırıyorum bak ne düşünceliyim sdfg çok iyisin başak, ne desem bilemedim sdfg evet yemedim hiç ayrıca, yaparsan yerim ama önce bana sangria yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 günlük tunus turu giriyorum ama,o mu bana giriyor yoksa ben mi onu siteye giriyorum belli değil ya... 45 tane farklı tarih 3 farklı otel ve fiyat seçeneği bu da 3 * 45=135 bu da milliyetçihareketpartisininkırkıncıyılı yeminlen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ... argh! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 gunluk, 2 ucu boklu degnekten sonra 3 tarafi boklarla cevrili jeopolitik konumu cok onemli olan degnek de gordum. hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Çok fazla stres falan.. Bissürü işler.. N kilometre yollar falan.. Pek bi tatsız nan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 boss tryda wipe yerken bubble açıp dansetmeyi bile özledim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 said: I hate idiots. Unfortunately, I'm surrounded by many of them. Cute ha? aynı durum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kursun kalem > tukenmez kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hey gidi günlük. sincanda kayboldum, kazanda çamura battım, gölbaşında yanlarım dondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 lisans bölümü kısıtı yüzünden istediğim akademik kadroya başvuru bile yapamayacak olursam eğer, ben böyle işin arkasından çok güzel küfür edebilirim. gelecek mail sayesinde bu akşamım ya müthiş geçecek ya oturup ağlayacağım. işte her şey iyi gitsin deyip günlüğe nokta koymak yeter şart olsa keşke bazı şeylerde. mutlu mu olsam mutsuz mu bilemiyorum şu an. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=NIPsl2KFaes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şimdi traş eve gidince dujj sabah hamam yarın 1-2 kilo falan zayıflarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 "Büyük bir acı içinde bulunduğumuz zaman,yok olmayı vahşi bir zevkle düşünürüz. ...FOUQUET..." demiş,ne güzel de demiş be günlük.Damardan jilet modundayım gibi bir izlenim vermek istemiyorum ama...hayatımın en acı veren gününü yaşadım bugün,yaşamaktayım ve daha da yaşayacağım gibi görünüyor. uzunca bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 günnük olm çalışmaktan izmiri anlayamadım lan sdf kafamı kaldıramadım resmen. akşam akşam dolaşınca da bi kaka anlaşılmıyo zaten. baya olmuştu gelmeyeli buraya, yine gelmemiş kadar oldum sdfasgsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bu kadar soğuk olmasın, okullar dağda yapılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 manda gibi yat, kan dolaşımın sıfıra yaklaşsın sonra dışarı çıkınca üşüdüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 izmire mi geldin la sen haberim bile olmadi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 sen izmirde miydin lan :D işim olmasa görüşürdük şimcü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar