sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bence ben bir günde 5 bin kelime yazarım. Evet evet yapabilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 5000 de bişi mi ya, yürü şesu kim tutar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 günlük istanbula geldim, yarında kalkıyorum uçağım, ölmezsem 35 saatlik yolculuk amerika görmüş olacam, iron maiden konseride varmış oha heyecan misgibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 günlük rainymood u mp3 player a yükledim, ilginç oldu, yazın dinlerim 34dk 22sn boyunca fışır fışır, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bugün çarpıntım var günlük okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yilbasinda meydanami gitsem evde mi takilsam laynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi tam kalkıcaktım artık.. saçma bi çalışmanın giriş sayfasında gördüm said: performansa dayalı tasarım yaklaşk 40yıldan daha fazla süre içerisinde özellikle mimarlar tarafından yapıların tasarım amacı ve bu amacı karşılamadaki yeteneğinin belirlenmesi bakımından üzerinde çok fazlaçalışmalar yapılan bir yaklaşım olarak bilinmektedir. bırak performance based designı, çoğu mimar sıradan matris işlerinde kan ve göz yaşı döker be.. dediğinin matematiksel, bizim bildiğimiz perf. based desgin olmasına imkan vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 chopstickler birikmiş günlük! 9 çift var, bişeyler üretip kullanışlı birşeye çevirmem lazım bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 toka yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 evde gaz bitmiş montla sıçtım biraz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 honey berry aromali islak purolarim geldi bugun kardesime bi harclik yolliyim ben en iyisi yarın yılbası bileti telasinda eminonune gitti yazıkh yau neyse ben bi dene daha yakayım mis gibi kokuyor oda valla oh la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ha vur ha vur.. 3saat anca çalışabildim olm :/ total bu.. dışarı çık bilmem ne.. zor kaçtım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ^_____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 can sıkıntısından yürüyüşe çıkıyorum günlük, ne saçma lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 çok iyi ama be “I put my heart and my soul into my work, and have lost my mind in the process.” Vincent van Gogh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 pascalnouman said: honey berry aromali islak purolarim geldi bugun kardesime bi harclik yolliyim ben en iyisi yarın yılbası bileti telasinda eminonune gitti yazıkh yau neyse ben bi dene daha yakayım mis gibi kokuyor oda valla oh la la Canım çekti yarın bende gidip alayım. Sevmiyorum özel günleri çok overrated oluyor insanının morali bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 pascalnouman said: honey berry aromali islak purolarim geldi bugun kardesime bi harclik yolliyim ben en iyisi yarın yılbası bileti telasinda eminonune gitti yazıkh yau neyse ben bi dene daha yakayım mis gibi kokuyor oda valla oh la la backwoods? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 uykunun bug'ını buldum. 2 gündür ayaktayım, en az 30 saatim pro tools'un başında geçmiştir. gram uykum yok ve yaratıcılığımın doruk noktasındayım. artık projem var uyumamam lazım topiclerine son! mucize ilaç: tantum kas gevşetici. 5 tane alıyosunuz. biraz dinlenip işinizin başına oturuyosunuz. adaçayı-kahve takviyesiyle istediğiniz kadar ayakta kalın. yalnız uyumam lazım galiba yoksa yılbaşına uyuyarak giricem sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 uykum var kahvem yok ödevim var mecalim yok lan saçmasapan hareketler yapıyor elim, firefoxta tableri falan kapatıyorum yanlışlıkla sabah 10'da kalkıcam bi de mehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bugün yine kendime küstüm..the simpsons izleyeyim kendime geleyim ama yeni bölümlerin konuları bariz uyduruk..ama normal bunca seneden sonra..sırf homer için izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 12 saattir başım ağrıyo ilaç üstüne ilaç içtim geçmedi günlük :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 stimpak said: pascalnouman said: honey berry aromali islak purolarim geldi bugun kardesime bi harclik yolliyim ben en iyisi yarın yılbası bileti telasinda eminonune gitti yazıkh yau neyse ben bi dene daha yakayım mis gibi kokuyor oda valla oh la la backwoods? damn sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 günlük bak wikileaks vardı hani? 250k belge felan? ohoo 2 haftaya unutur hatırlamaz bile millet demiştim ben, gördün mü yalan oldu şimdi para yapıcaz diye koşturuyorlar elemanları etrafta :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Saeros said: sabah 10'da kalkıcam bi de mehü uyumadın ki kalkasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 yeni yılda yeni isteklerim hedeflerim amaçlarım olucak hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar