SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Fistan geçmiş olsun, sağlık sorunu olmasın da araba falan gelir geri be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bi kaç yerinde morluk var o kadar teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 hava yastığı mı morarttı? merak ettim Benim kız arkadaşımı hava yastığın açılıp patlaması sonucu bi kaç yerinde morluk oluşmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 aynı arabayla bende geçen sene 70-80 le bam diye baska araca girmiştim hava yastıgı acılmadı bu seferde hava yastıgı acılmamıs. arabanın saglam yeri yok.sol yandan carpmıs cocugun biri, araba savrulup bi sitenin duvarını yıkmıs arkasıyla. az sonra resmini koyarım. yine de hava yastıgı acılmamıs.önemli bişey olsaydı nissan'ın fabrika anahtarını alırdım.şimdi ugrasmaya gerek yok.araba zaten gitti perte cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 gecmis olsun, arabayi da degistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Geçmiş olsun, ucuz atlatmış arkadaşın. Arabanın modeli neydi acaba, merak ettim şu havayastık mevzusundan dolayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 oha ohaaa dağılmış araba nissan micra... Abv o kazada da hava yastığı patlamadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Şuan,ev başima yıkılcakmiş gibi takır takır dolu düşüyor ışıklari kapattim süper oldu.Resmetmek isterdim fakat telefonum servisde.filmlerde yağmur için kovadan su boşaltiyorlarmişcasına acayip bir hava var şuan Bodrum da. Ayrıntılar la tekrar bağlantı kuracağız Paticik Haber .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 geçmiş olsun abi bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 günlük günlerim bomboş geçiyor fırsatlar kaçıyor stres artık burama kadar geldi of günlük of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Fistan said: bugun kötü bi gündü.kız arkadaşım trafik kazası geçirdi. arabası pert'e çıkacak. :( benim arabamda aylardır oldugu gibi hala bozuk. :(abi çok geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin diyicem ama,o da sıkıntı tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 geçmiş olsun fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 ey aşk görmüyor musun beni?oysa ki ben buradayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 noldu luciFeR OoOoOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Geçmiş olsun fistan.Sağlık açısından bir sorun yok ya önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 1aydan sonra bi gece ansizin yaptiklarinin tamaminin yanlis oldugunu farketmek.. Insert coin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 try 10 years. eski savelerden devam debilsek keşke :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 hahah:) farkına varma süresi daha da geç olabilirdi,zararın neresinden.....fill in the blanket:D dasaaa said: 1aydan sonra bi gece ansizin yaptiklarinin tamaminin yanlis oldugunu farketmek.. Insert coin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 save-load olayını konu alan bi bilimkurgu romani, filmi falan var mı lo? yoksa yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Günnük Sınav açıklansın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Offff migren offff! Offf tsk offff! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Ohelebudelehodo yeni uyandim gunluk :s Ohho cok isim var. Ilk sirkete gidicem,sonrasinda veronikayla bulusup fotografcimizi ziyaret edecegiz. Ve son olarak alisveris. Gunluk gecmiyor su son 2 gun ya. Hadi gecsin de ben de istanbul'a gelmis olayim hehuhe Scs gunluk mujaaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 günlük, kendimden 6 yaş büyük bi bayanlar niye olmasın? garip ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar