Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynı arabayla bende geçen sene 70-80 le bam diye baska araca girmiştim hava yastıgı acılmadı
bu seferde hava yastıgı acılmamıs.
arabanın saglam yeri yok.sol yandan carpmıs cocugun biri, araba savrulup bi sitenin duvarını yıkmıs arkasıyla. az sonra resmini koyarım. yine de hava yastıgı acılmamıs.önemli bişey olsaydı nissan'ın fabrika anahtarını alırdım.şimdi ugrasmaya gerek yok.araba zaten gitti perte cıkacak.
Mesaj tarihi:
Şuan,ev başima yıkılcakmiş gibi takır takır dolu düşüyor ışıklari kapattim süper oldu.Resmetmek isterdim fakat telefonum servisde.filmlerde yağmur için kovadan su boşaltiyorlarmişcasına acayip bir hava var şuan Bodrum da. Ayrıntılar la tekrar bağlantı kuracağız Paticik Haber ....
Mesaj tarihi:
Fistan said:

bugun kötü bi gündü.kız arkadaşım trafik kazası geçirdi.
arabası pert'e çıkacak. :(
benim arabamda aylardır oldugu gibi hala bozuk.
:(
abi çok geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin diyicem ama,o da sıkıntı tekrar geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
hahah:) farkına varma süresi daha da geç olabilirdi,zararın neresinden.....fill in the blanket:D
dasaaa said:

1aydan sonra bi gece ansizin yaptiklarinin tamaminin yanlis oldugunu farketmek..

Insert coin?
Mesaj tarihi:
Ohelebudelehodo yeni uyandim gunluk :s
Ohho cok isim var. Ilk sirkete gidicem,sonrasinda veronikayla bulusup fotografcimizi ziyaret edecegiz.
Ve son olarak alisveris.
Gunluk gecmiyor su son 2 gun ya. Hadi gecsin de ben de istanbul'a gelmis olayim hehuhe
Scs gunluk mujaaa <3
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...