Osso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Kes lan,Microsoft House'u mu olacaksın başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 memlekete don de, bi ayar cekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ogrenecek cok sey var ogrenecek zaman yok yapacak cok sey var yapacak zaman yok eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 günlük anladım ki değişen benim buralar hep aynı sdf muk bayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 aa cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 reyou said: ogrenecek cok sey var ogrenecek zaman yok yapacak cok sey var yapacak zaman yok eee? Sen öğren, başkalarına yaptır. Günlük evin erkeği olarak 2. işimi de başarıyla tamamladım. Bana 100 abime 0 şimdiden kalgelmiş yetoya pasaportunu hazırla sen gitmiosun dedi ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Günlükcüğümm <3 , Gunaydin:) Eh sabah yine eyeliner surerken muhtesem bir konsantrasyon patlamasi yasadim. gunun geri kalan kismina bise kalmadi sdfhj Scskiboptby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 LucifeL said: @dreagloth Corona'da biliyorsundur %40 alkol oranı var,bence gayet erkek içkisi. Şaka yaptın değil mi ? Sen corona yı %40 alkol var sanarak mı içiyorsun ? Kötü bir haberim var dostum sana.Coronanın alkol oranı %4.6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 %40 ila 45 arası zaten rakıda var abaowww kaçisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 eheh noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 günlük, rüyamda zaten başarılı olarak yptığım şeyleri yaptığımda uyandığımda hiç bi özenti hissi olmuyo. ee gerçek hayatta zaten yapıyorum, rüyada daha iyi bişeyler? diyip kalıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 günlük sensin kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Sabah bana gel didi metin abi, ama toplantıya girmiş 1 saattir kendimi eyliyorum çok tatsız. İspitlicem babama çağırdı beni bekletio die fsad Bu işi anca bi dürümle çözebilir! Efet efet mhmphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ay günlük çok heycanlı şeyler olmaya başladı heycanla beklıyorum ofs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Günlük çok uzun zamandır burdayım Eski mesajlarıma baktım. İyi ki var paticik. (L) Mujka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Ne kadar abuk bir gün bugün ya. Ben netbook alacağım diye çıktım başıma neler geldi. Aldım ama netbook umu. Laptop ımın yanına koyunca tam bir beebie oluyor çok şeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 beynim dondu soğuktan. kaynamış çay içip ısınmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 günlükk aynen yaa çok üşüyorum,sanırım allah beni tropikal iklim için yaratmış:( dasaaa said: beynim dondu soğuktan. kaynamış çay içip ısınmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 kardeşim hastalandı onu ziyarete geldim. kendim bilgisayarından uzakta olmak çok gıcık bişeymiş onu anladım. az kaldı kırıcam klavyeyi o olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bugun kötü bi gündü.kız arkadaşım trafik kazası geçirdi. arabası pert'e çıkacak. :( benim arabamda aylardır oldugu gibi hala bozuk. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Geçmiş olsun fistan bişey yoktur umarım kız arkadaşının yazın geçirdim kız arkadaşımla trafik kazası zor bişey.. Bırak perte çıksın kimseye bişey olmadıysa boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Fistan said: bugun kötü bi gündü.kız arkadaşım trafik kazası geçirdi. arabası pert'e çıkacak. :( benim arabamda aylardır oldugu gibi hala bozuk. :( abi geçmiş olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 geçmiş olsun, cana gelecek mala gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar