0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ipler koptu, artık geri dönülmez bi noktaya gelindi, bakalım noolucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ne olacak işte kılıçlar çekildi bu bir düello! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Akhlaur said: Kişiselden bam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ne sıkıcı be.. ayrıca pazarlığa yanaşmayan insalara capon çizgi filmlerindeki dev kılıçlarla yaklaşmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Günlük tam aradığım boyutlardaki iki plastik dişliyi eski ihlas mutfak mikseri'nin içinden söktüm. Adamlar resmen benim projeme yıllar sonra katkı sağlasın diye gerekli ebatta plastik dişli koymuşlar zamanında makinenin içine. Zaten ihlas su arıtıcısı zamanından beri bi sempatim vardı, şimdi iyice sevdim ben bunları. İSLAMİ KESİM BÖYLE KAZANIYOR İŞTE ULUSALCI EFENDİLER sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Günlük ben vazgeçtim olayimdan. Sıkıldım. Sevdigim adamin sevdigi kadini merak etmiyorum artik.. Artik sevdigim adam da yok sdghhdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 şimdi..ben aslında çok mutluydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Daha demin metrobüste gelirken,yanıma gelen kıza feci derecede aşık oldum. Ama ben nasıl bir aptalım ki,gidip şansımı bile denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 pastırmalı yumurta yedim şimdi. var ya tam mevsimi aslında. yazın olsa terler kokarsın falan. şimdi kilo ile pastırma yesen bişi olmaz. gnam gnam gnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yeni flashgeti yanlışlıkla japonca mı çince mi ne kurdum dili de değiştiremiyorum haliyle baştan kurmaya da üşeniyorum hay allam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 miller kalmamış markette adam becks verdi. ne pis biraymış bu ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 miller yerine becks? cheesecake yerine kaymaklı ekmek kadayıfı yemek gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 o kadar getirmiş çocuk geri götür demek gelmedi içimden. aldık bi kere içicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 cok enteresan bi gun oldu gunluk tum gun hafif bi gogus agrim vardi, aksam 6 sularinda birden nefes aldirmayacak, yurutmeyecek bi hale geldi. 6 saat acilde kaldim, cok sukur temiz cikti kalbim, damarlar ciger falan, ama bulamadilar agrinin sebebini, cok buyuk ihtimalle panik atak benzeri bisey gecirmisim. hala acayip agrim var acilde ilac vurdular, simdi de vicodin kullaniyorum, vicodin high olayi dogruymus lan gercekten simdi anlayabiliyorum house u euehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Penthesilea said: cok enteresan bi gun oldu gunluk tum gun hafif bi gogus agrim vardi, aksam 6 sularinda birden nefes aldirmayacak, yurutmeyecek bi hale geldi. 6 saat acilde kaldim, cok sukur temiz cikti kalbim, damarlar ciger falan, ama bulamadilar agrinin sebebini, cok buyuk ihtimalle panik atak benzeri bisey gecirmisim. hala acayip agrim var acilde ilac vurdular, simdi de vicodin kullaniyorum, vicodin high olayi dogruymus lan gercekten simdi anlayabiliyorum house u euehuepenth hocam çok geçmiş olsun.birdaha uğramaz böyel birşey umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Penth sen pc başında değil misin büyük bi zaman diliminde. Göğüse yakın kaslarda rahatsızlık oluşturup böyle durumlara götürebiliyor doğru olmayan oturma şekilleri. Yani kasların sıkışmasından falan oluyor ama kalp krizi gibi hissettiriyor resmen. Ona bi dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Holy said: miller yerine becks? cheesecake yerine kaymaklı ekmek kadayıfı yemek gibi bişey. Bu post pozitif mi negatif mi? Kaymakli ekmek kadayifini kücümsedin gibime geldi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Kaymaklı ekmek kadayıfı çizkeki her türlü döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 havada karada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Lan olay o zaten. Miller kız birası, hafif bira, tat olarak da hafif olan cheesecake ile bağdaştırdım. Ama Becks öyle mi ya? Sapına kadar erkek, erkek erkek kokar. Aynen sert görünüşü ve ağır tadı ile kaymaklı ekmek kadayıfı gibi. Doğru tercih genellikle ekmek kadayıfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yalnız kaymaklı ekmek kadayıfı da bende kafa yapıyor harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Holy said: Lan olay o zaten. Miller kız birası, hafif bira, tat olarak da hafif olan cheesecake ile bağdaştırdım. Ama Becks öyle mi ya? Sapına kadar erkek, erkek erkek kokar. Aynen sert görünüşü ve ağır tadı ile kaymaklı ekmek kadayıfı gibi. Doğru tercih genellikle ekmek kadayıfı.Bira dediğin meksika coronasıdır becks,fosters,miller falan hikaye ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 miller seviyorum arkadaşım ben alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Fosters çogzel olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar