LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 kıçım donarak geçiriyorum doğum günümü.he unutmadan bir de çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Aluriel said: dasaaa said: teleportasyonu bulamamış biliminsanlarına selam ederim. çok ağır laflar hazırladım.. uçan mounta da razıyım ben teleport olmayacaksa bile :< hs olsun o bile yeter abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ben senin ışınlama cihazı yapabilme ihtimalini sevmiştim sitıvın hovking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 teleportasyon rune book falan bunlar gerekli şeyler. bilim artık el atsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 pak yine söylüyorum LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 runebook magery istesin eşitsizlik olmasın. ayrıca bu bel ağrısıyla bu yağmurda tripod ve kamera taşıdım, bi de shuttleda ayakta gittim, sanırım yurda varınca ilk iş montla sıçıcam ki moralim düzelsin. ha bi de ayağım ıslandı q.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Sabah 5 te yattım 1 de kabusla uyandım. Başım ağrıyor. Alerjik sinüzitime saygılarımı yolluyorum. Hava iğrenç. Yılbaşında ne yapacağımı bilmiyorum. Tatilimin son 2 günü. Pazartesi vizelerin sonuçlarını yüzümüze vuracaklar. Of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 günlük. hayatımda bi türk filmi hikayesi eksikti. artık o da olcak gibi. olmasa daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ne zamandır Araf'tayım günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Araf'ta mısın? Oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 sıcacık baharatlı patatesli tavuk ve soğuk ayran beni bekliyor günlük, bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Günlük Norak beyin boğazında kalsın GÜNLÜĞEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 weinachtsmarktta aka christmas market'da seker komasina girmek omnomnooooooom x_x eldivenleri enisteye verip vicdani sebeplerden dolayi geri alamamak. parmaklarimi hissedemoyorom. günün highlightlari bunlardi, esen kalins. cok el classico lakin hos. simdi de cocuk gürültüsü esliginde ders calismak ... =DDDDDDD yarly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ilginç bir yola adım attık hayırlısı bakalım ne kadar gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 koşturmaktan pantolonun paçaları ıslanmış zaten.. içeri girdim, içerisi sıcacık.. tamam dedim güzel! sonra ders yapılacak yere geçtik morg! ~olması lazım diye düşünüyorum donuyor donuyorum neyse ders bitimine yakın hoca dedi ki "klimaları soğuk açtım -evet bu havada!- sıcak gelir uyursunuz diye.." ben o sırada titanic'in son sahnesini yapmaya çalışıyorum kendi kendime. uyu ve don-geber... ha niye anlatıyorum.. hapşırıp duruyorum olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Sırılsıklam olmak terimini bir kere daha öğrendim günlük. Bildiğin kıyafetlerimle havuza düşmüş gibiydim eve geldiğimde.. Başım ağrıyor pek çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 epica'yı dinliyorum gözlerim kapalı. sızarım birazdan iyi geceler günlük. çsçkib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 eskiden yalnız iken yalnızlık güzeldi günlük. şimdi ise aklında o olunca tam anlamıyla yalnız dahi kalamıyorsun. Çok susuyorum (susmak) bu aralar, ya da saçma sapan şeylerle uğraşıyorum. Kendi istediğim gibi yalnız kalabileceğim bir yer istiyorum. Mumlarımı yakıcam. Çok hafif bir alkol belki, bir de tütsü olmazsa olmaz. Hindistan cevizli tabii.. Bunların yanında hiç bitmeyecek bir müzikle beraber elbette. Bir iki gün. Gece. Sadece birkaç gün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 yeni sloganım drama yapmayın fizik çalışın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ilham lazım günlük, ilham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Ardeth said: yeni sloganım drama yapmayın fizik çalışın sdf Ben işi bırakıcam ya, aylak aylak dolaşıcam. Yeni sloganım fizik çalışmayın, gezin tozun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 lise 1 den beri fizik görmememe rağmen dün oturup gece bilmem kaçta cücenin yazdıklarını anlama çabalarım vs. sanırım hakkını veriyorum elimden geldiğince. Ayrıca güzel şey fizik, kimya. Takdir ediyorum anlayıpta birşeyler yapanları. Ayrıca adam haklı fizik çalışın. Bende gıda teknolojisi çalışsam fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 wastyrx said: Ardeth said: yeni sloganım drama yapmayın fizik çalışın sdf Ben işi bırakıcam ya, aylak aylak dolaşıcam. Yeni sloganım fizik çalışmayın, gezin tozun.. blasphemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hacım senin beynin ile fizban'ın beynini paralel bağlayıp benim bilgiler doğrultusunda 5saat çalıştırsam şu 1ayda aldığım yolun 10katı yol almış olurdum bak... :/ siz uyurken falan processleri verirdim bak ben. sabaha alırdım sonuçları bi güzel... çok bencil bişi olm beyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 o değil de fizbana söyle şu hızlı bilgisayarları kursun artık molekül oynatcam sdf dasaa sana söylüyorum fizban sen anla (kesin okuyosun biliyorum) said: siz uyurken falan processleri verirdim bak ben uyurken process verebilsem ben verirdim asıl. ayrıca dünyada hayvan gibi bi sürü çinli var lan git onları bul onlara yaptır heriflerin beyni bilgisayar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar