LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 4 saat araba kullandım bitmiş durumdayım sabah havaalanına gidicem o yüzden yatıyorum hade gud nayt günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 rahat uyu atam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Günlük sınavlara koydum geldim. Ulan deniz görmeyi özlemişim be günlük. Deniz olmayan şehir mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 du bakayim dünden beri neler geçti boğazımdan, biraz su, yarım tavuk göğsü, 15 falan da bira. ayrıldım, kendime niye üzülemiyorum lan? o değnek neden yok ki? hoş ne bekliyordum, 26 ay kendimle bile barışık kalamamıştım ki ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Tavana kadar cikolata sosu bulasti. Off nedir benim bu performansim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 günlük otuz dakikada neler yaptık. ne şimdi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Taksim'de nedankoyla karşılaştık. Yakalamışken "abi sana yük olmasın" diyip omuzlarımıza aldık, yeri gelir işimize yarar diye de fotoğrafını çektik. Forum artık bize ait. imza: Estel ila ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ss or gtfo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 tey allam gece gece elimi cise buladim, abv gozlugun sapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sıkmasın insanlar günlük artık uğraşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Bu sabiha gökçen taaa anasının nikahında yahu 20 dklık iş için 2buçuk saat yol gittim geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aquila said: tey allam gece gece elimi cise buladim, abv gozlugun sapi. tuto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ulen ehi ehi. insanin yasi kadar gül almasi kadar güzel bisi yokmus^^ tabi bu ne kadar hiyar oldugumu kamufle etmiyor, öle bisi var üü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yavuklu mu yapdın lan bıcırık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 eöö hayor allah göstermesin. gizli hayranlarim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 hayranlıklarını gizlemedikleri sürece sorun yok. iyidir gizli hayranlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 günlük, bugün bodrum. bu mevsimde niye bodrum? bilmiyorum. bodrum bodruuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 download managerlarda neden speed limiter var da optional dn speed tarzı bi yaklaşım yok? misal 4dosya indiriyorsun. birincisi son derece mal bi yerden geliyor. resume supp. yok, ağır aksak geliyor ve sadece tek bağlantıdan çekebiliyorsun. bunu öle 8e böleyim, 16ya böleyim olayı yok yani. şimdi bunun sadece gelmesi önemli. 30mb falan ama bütün gün gelicek tabiri caizse.. buna sağ tıklayıp sadece bunun için limit koysak (5KB/sec'e bile zor ulaşıyor zaten. 5KB/sec diyelim), kalanı için de kural koysak, en ufak olana aban, ötekilere daha az yüklen anlamına gelecek -oyunlarda vardı ya weakest enemy'e otomatik nişan alır- en düşük MB'liye 75%verse, kalanını da 12,5%-12,5% indirse.. bu %75 bitince içlerinden küçük olana 75% verse son kalana 25% verse.. bu sırada da bunlaradn bağımsız 30MBlik ilk dosyamız tıngır mındır 5KB/sec ile gelmeye devam etse.. nası güzel olmaz mı? bugün kahve içerken bunu düşündüm işte günlük... yarın dünya barışını düşüneceğim bu yapan proğram mevcutsa da ben karşılaşmamışım. kaç senedir IDM kullanıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 maslak, anadoluhisarı, taksim, kadıköy. istisnaları saymazsak, hayat bundan ibaret günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dişimi çektirdim, canım yanıyor ama kıvranmayı bekliyorum ilaç almak için, tam rahatlama gibisi yok sevgili günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 oh be bere eldiven atkı <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bere mi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bere derken sen güzel yün şapkalar düşün, yoksa laz balıkçı mıyım ne beresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar