aQuelleris Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hiç bişey yapasım gelmiyo, 1.5 haftadır okula gitmedim. devamsızlık 2 kere bitti kalmasak bari... havalardanmıdır nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 su kestane resmi koyan arkadas bi tarafımızı şişirdi,bize de yolla arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 1 haftadır uçağı kaçırmamla başlayan süreçte herşey ters gidiyordu ama düzeliyro gibi.yarın mamma mia'ya gidicem. çok heyecanlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 vıı simulatör kumandam da geldi. Bi yarım saat bi saat uğraşıp sağlak kumandayı solağa çevirdim, biraz zor oldu ama süper oldu. Şimdi başlayak simulatöre 4-5 ay sonra da gerçek uçuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bildiğin soğudum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Bugün okulumdan biriyle evlenirsem ikimizin de burs alabileceğini öğrendim. Oha diyor kimliğimle beraber gidiyorum müstakbel kocamı bulmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 günlük bana iltifat etme apaçi de diyen bir kızdan hoşlanıyorum ne desem ne yapsam nereden atsam kendimi bilemedim. bu arada vizeler bok gibi geçmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 nomsaR said: vaniLLe said: disarsi -7 derece ve..... annem bana quest verdi alisverise git diye. nefret ediyorum. niye arabam yok =( nese minik kusum gelcek + aksam ders calisip wow oynamayi haketmem lazim. =D güzel bi felsefe, takdir ettim kendimi. sen wow mu oynuyosun hahauua evet, ne var =P raf denen sey imba birsey ama. daha önce yapmayan kafami seviyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Günlük arkadaşı iş görüşmelerine götürdüm. Kendimi nasıl yorgun hissediyorum belli deil gel gör ki uyuyamıyorum =/ Daha işte var yapılıcak az dinleneyim dediydim fml okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Günlük banka işl sınavım var 6da 1 saat yolculuk kaldı 2 saat hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi koca gün hiçbişi yapmamış oldum iyi mi? akşama bilgilendirme toplantısı gibi bişi vardı. ona da çıkamadım hatta. kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Günlük, Yoruluyorum lan. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mesai bitmek üzere gidicem halı saha maçına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bugün teknoloji bana karşı bişeyler yolunda git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mıhıhıhı internetten deprem falan seçip displacementlarını falan alabileceğin bi site var. işte her bişiyi girdim. bi sürü istasyon vs. kaydedeceğim sırada ctrl s yerine ctrl w yapıverdim.. tabii site de "hacım bugünlük işlem hacmini doldurdunuz" diyor haliyle.. +1gün yedim doğrudan :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 im dat. agiz sapirdatmasi 17 metre öteden duyulan insanlarin oturdugu sofraya oturamayip arkama bakmadan kactim.. dayanamiyorum o sese allah belanizi versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 geh gııı yemek yiyccik çap çap çap.. çiğne çiğne çiğne çap çap çap. bulgur da yiyek çap çap çap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 günlük hindistancevizini delip suyunu içtikten sonra baltayla "bi koymam" suretiyle şu an yanımda tabakta dilim dilim vaziyettedir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 şu hava artık soğusa ya, kışı beklemekten ömrüm çürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 benim de kollarım çürüdü sivrisineklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ağzından yel alsın. Biz erkeklerin kızlar built-in soğuk havada üşümeme feati yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 edat kalmadı mı elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yoo ben çok üşürüm, yine de gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kitabımın da siparişini verdim. Şimdi oturayım çalışayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hell march dinlerken sop yazmak kabul ihtimalimi düşürür mü acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar