Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
balon said:

İçkiyi bıraktım günlük.

+1

TSK'dan nefret ediyorum, asker beklemekten nefret ediyorum. Gelsin de bitsin bu çile istiyorum. Özledim lan , aaaaa... 1 sene oldu , 1 sene !!?!? 1 sene laan!!!!

3 ayı kaldı , allaam bitsin de kurtulsak bitse de gitsek yarappim !

o.-
Mesaj tarihi:
lan şerefsiz ses sisteminin kumandası bozuldu kendine göre sesi azaltıp arttırıyor. Gerçi yıllardır böyle bu da bu aralar bildiğin zigzak çizmeye başladı. Acayip sinir bozucu.
Mesaj tarihi:
günnük sahilde dalgaların kayaları parçaladığı ve acaip yükseklere sıçradığı yol boyunca koşmak çok eğlenceliymiş ehuehue 20 metre ötedeki deniz üstüme geldi be :D
Mesaj tarihi:
günlük,

bu kadar mı yanlış accession numberlı dataset hazırlanır ya. işimiz kolay olsun diye program yazdık. dataset diye verilen listenin yarısı patlak çıkıyo teker teker elle uğraşıyorum. saatler geçti bitmiyo ya.

2 species daha kasıcaktım ben halbuki bugün.
Mesaj tarihi:
Ben evin içinde "ÖLMEK İSTİYORUAAAAAM, HAYAT ÇOK ZOOOR" dedikçe annem kafayı yiyor. Uyuyamıyorum son 5 gündür. Çok uykum geliyo yatıyorum, 1 saat uyuyup uyanıyorum sürekli. Sinirden ağlayasım geliyor. Onu da beceremiyorum. Kafam çok dolu heralde, uzun süredir düşünmeyi bıraktığım şeyleri yine kafamda kurcalamaya başladım. ÜF YİEAO
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...