napae Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Çooooook özledim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 İçkiyi bıraktım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA eee ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 balon said: İçkiyi bıraktım günlük. +1 TSK'dan nefret ediyorum, asker beklemekten nefret ediyorum. Gelsin de bitsin bu çile istiyorum. Özledim lan , aaaaa... 1 sene oldu , 1 sene !!?!? 1 sene laan!!!! 3 ayı kaldı , allaam bitsin de kurtulsak bitse de gitsek yarappim ! o.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bekle de nefret etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 of günlük resmen ses sapığı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 okuldan umudu kesmemek lazımmış günlük dün fark ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 lan şerefsiz ses sisteminin kumandası bozuldu kendine göre sesi azaltıp arttırıyor. Gerçi yıllardır böyle bu da bu aralar bildiğin zigzak çizmeye başladı. Acayip sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 mmmhhhsss... memleketten gelirken adaçayı getirdim yanımda. burda aktardan almaya kalksam öpüyolar, oradan koca poşeti 1,5 liraya aldım. resmen içmeye doyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 3 saat sonra mesaim bitiyor abi ohhh ya gidip basket oynayacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 günnük sahilde dalgaların kayaları parçaladığı ve acaip yükseklere sıçradığı yol boyunca koşmak çok eğlenceliymiş ehuehue 20 metre ötedeki deniz üstüme geldi be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 günnük, öğle yemeki için Steak Camino Verde ve Fettuccine Belle Donne sipariş edicem, bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Hay mq liseden sınıf arkadaşım trafik kazasında ölmüş akşam bahsettik çocuktan deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Günkü üstümde anlamsız bir mutluluk var hug me world şarkısını dinliyorum şimdi de simply red de say you love me :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Babam çok deli sektirdi bana günlük. Doktora gidelim diyorum daha beter sektirio du bakalım nolacak vuuuu kaptım işi ^_^_^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Sınavı geçemez isem sertifikayı alamayacağım, sertifika alamazsam işimden olucam, işimden olursam Bursa'ya yerleşicem, işte böyle günlük, artı İstanbul sıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ölmek istiyomph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hasta oluyorum galiba. Yeter yahu bu yıl çok hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Taksim'den vazcaydım. Contemporary İstanbul'un kapanış partisi varmış Otto Santral'da ona gidiyomg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ulaşılmaza mı gider hep insan . hani hiçbir şekilde de ulaşılmaz olunmaz ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 adres vermiş işte abi, bence ulaşılmaz değil yani.. seviyorsan sen de git ptt santrale bence. alo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 günlük, bu kadar mı yanlış accession numberlı dataset hazırlanır ya. işimiz kolay olsun diye program yazdık. dataset diye verilen listenin yarısı patlak çıkıyo teker teker elle uğraşıyorum. saatler geçti bitmiyo ya. 2 species daha kasıcaktım ben halbuki bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ben evin içinde "ÖLMEK İSTİYORUAAAAAM, HAYAT ÇOK ZOOOR" dedikçe annem kafayı yiyor. Uyuyamıyorum son 5 gündür. Çok uykum geliyo yatıyorum, 1 saat uyuyup uyanıyorum sürekli. Sinirden ağlayasım geliyor. Onu da beceremiyorum. Kafam çok dolu heralde, uzun süredir düşünmeyi bıraktığım şeyleri yine kafamda kurcalamaya başladım. ÜF YİEAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hala çeviriye başlamış değilim. saat oldu 04.40 lan. bik bik bir sürü şey yaptım çeviriyi canım istemiyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 cok uykum var uyumak istemiyorum ama uyku duzenimi bozmak da istemiyorum beni anlıyo musun gunluk ha lanet olsun anliyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar