LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bütün gece uyumamakla birlikte izin günlerimin tadını çıkarıyoprum şimdi de atlıyorum arabama abant semalarına kaçıyorum gelmek isteyeni yoldan alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 beni alıver plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Hafta boyunca hayatımdaki herkesle görüştüm lan nerdeyse. Ders yapcak bi zaman bulamamaktayım..Bugün gündüz yaptıysam da 2 gün daha yapma fırsatım yok.Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 cok acayip icesim var ama muhabbet lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Elin norveçlisi her gün halimi hatrımı soruyor 10 dakka ötedeki arkadaşım aramıyor hiç lan çok tatsız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Gittim kestirdim saçımı, değişik bi his günlük.. +Balkanbalkan kendine getirir, neşelendirir, tebessüm verir, hafifletir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 naber lan günlük, evdeki sülalecek yapılan baskılara yetemedim. O yüzden aldıgım masaüstü bilgisayarı dizüstü ile deistiricem. Öyle işte onun dışında ev-iş iş-ev mekik dokuyorum. pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hacım aldığım notlara bakıyorum.. 1adımdan 3adım gitmem gerekiyor en başında.. şimdi iş o kadar dallandı budaklandı ki bugün hiçbişi yapmamış sayılırım.. özetle totalde geri gitmiş bile olabilirim hatta. ne harika. pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 günlük koyim de tur at ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 "pazartesi kesin başlicam çalışmaya" dediğim sınava bugün oldu başlayamadım adım akıllı. ve birazdan arkadaşımın ısrarına dayanamadığım içindışarı çıkıcam of. neyse yarın çok çılgın çalışcam. tüm gün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ha bi de allah belanı versin finansal muhasebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Günlük Caddebostan scheriffi seviyorum, o kadar çok şeye vesile oluyor ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben de sans-serif'i seviyorum mesela... serif'de iyi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Günlük oyun kura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 günnük izninle... Bella said: ha bi de allah belanı versin finansal muhasebe. PUAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bugün çalışmaya başlicamı düşündüğüm vizelerime sevgili kedim asumanın pirelenmesi üzerine ara vermiş hatta başlamamış bulunmaktayım ve sabahtan beri veteriner hekimlerini dolaşmaktan ölmüş, üzerine pireli evimi temilemekle uğraşmış ve tüm evi dezenfekte ettiğimizi düşünürken az önce yerde pire bulmuş bulunmaktayım allahım sana çok şükür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yorganı yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hayatımdan nefret ediyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 HAHA OLDU, OLDU LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 herkes ya nişanlanıyor ya evleniyor.feysbuk tribe soktu. aklımın ucundan geçmiyor evlilik vs ama evde mi kaldım ki lan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 günlük ödev mödev vardı hiçbirini yapmadım, bütün bayram yattım. ödevler pazartesi salı çarşamba ve perşembe gününe biraz ürküyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 günlük, karılar ayağımıza kadar geldi. çeneme vurdular falan tribi yaptı böyle. sigaramızı içtiler. biz mal mal etrafa baktık, kaçtılar gittiler. mal mıyız biz? hayırr, çirkindiler hihihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi bugün çok berbat bi adamım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ercakademi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 günlük esasında burada yeni gibi gözüksemde yeni değilim. yıllar önce bulmuştum burayı ve yolum yeniden düştü buralara. şimdi öğrenci arıyorum,bana şans dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 gl kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar