fede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 1.45 oh bebek. yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 guenlueque bugün her gün olduğu gibi bi sürü ıvır zıvır işim var. ama hepsi hep ilerdeki über seksi günler için. genelde insanlar bunu unutup erkenden bi iş bi eş sonra da hayatlarını çocukları büyütmeye harcıyorlar yazıque oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Günlük sonunda ehliyetimi aldım.Birazdan dışarı çıkıp masum insaları ezicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 günlük, ben şimdi kuaföre gidiyorum sonra da bahçeşehire. çok çılgın parti veriyomuşuz bu akşam. bugün daha sana yazamicam yani. öptüm gıdıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 pogodi said: merhaba yeni günlük. senden hoşlanmadım. anılarım gitti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 günlük bir gün sendemi 1001 sayfaya ulaşıp bizi bırakcan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kızlar çok duygusal günlük. Çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 günlük nooldu sana? yalan etmişler.. bugün okula da gitmedim test çözmem lazımdı çözmedimde. ama konu öğrendim mutluym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 burtonesk said: pogodi said: merhaba yeni günlük. senden hoşlanmadım. anılarım gitti sanki. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 uyuyakalmışım günlük ders çalışırken. ayaklarımı da kalorifere uzatıyordum, feci bir ağrıyla uyandım az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yeni günlük seni tanımam için bana zaman ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 çok inanılmaz sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hastayım günlük çok fenaaa canım sıkılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 idiot, sevgili idiot.. aloha! dün geceden beri baya bi action yasadim. simdi.. sabah 4'e dogru yatagima yol almistim ki, ulduar patchi ne alemde diye bakasim tuttu. baktim iyi gidiyo serefsiz. yatagima döneyim dedim. tam dönüyorum abi, birden bire ayagima birsey batmis gibin hissettim. ''HUAA NOLUYOO LAN'' diye bi tepki verdim, acaba sivri bisiye mi bastim lan diye yere dogruldum ve baktim ki ari. emrah ve bayhan karisimi bir mimikle baktigimi hatirliyorum kendisine. sonra ayagima bi agri saplandi, ve bi ari tarafindan genklendigimi anladim. cok degisikti, hic bi ari sokmamisti lan daha önce. bu babasi random bilader aksam sularinda girmisti odama, bende cami acik biraktim cikmistir nasolsa die. neese sonra iste toz bulutu olustu shdf. aksakalli dedeyi görüyordum o derece. ve ari mayaya ana baci sövdüm. anami kaldirdim, kadin da sok oldu tab. camur zehrini alir falan diyerekten saksiyi devirdi ve suyla karistirdi. gecti gibi oldu sanki. yattim 2 saat sonra yine aciyla uyandim ve uyuyamadim meeh. arilarin soktuktan sonra öldüklerini de simdi ögrendim, o kadar cahilim. neese iste bunun aci cekisen bedeni yerde yatarken, aklimdan bisürrü senaryo gecti ''ulan simdi bu yataga tirmanip bi daha sokarsa... ya anasi, kocasi gelip intikam alirsa'' gibilerinden. -bi ari sokmasi üzerine bu kadar sacmalayan bi insanim, evet..- neese islerimiz vardi annemle takildik. internet kablosu aldim, burning crusade'i de alayim dedim.wotlk'i almaya maniler yetmedi. ahah acip bakayim lan icine diyesim tuttu, iyi ki tutmus icinden call of duty cikti. olaya gel. acmasaymisim onca yolu mediamarkt'a gitmekle kascakmisim. iyi oldu. soora eve geldim kasanin icini temizledim, toz olmus baya. simdi bekliyoruz, bakalim sanofabic endülüs bir daha sapitcak mi? allaeah belalarini virsin bu pcyi yapanlarin. ilk aldigimda da tamire yolladiydim. bi daha yollamak zorunda kalirsam cirkeflesirim. kibariyenin anasi bile az kalir yanimda. neyse yani öyleydi iste sanirsam. ikeanin lazanyasi da igrencmis, söylemeden gecemicem. bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 pogodi said: merhaba yeni günlük. senden hoşlanmadım. anılarım gitti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 gunluk nick drake nasil muthismis, dinlemeden gecirdigim onca sene icin uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 sevgili günlük bok gibi sınavlar geçirmiş olmama rağmen dünyanın en tatlı sevgilisine sahip olduğum için dünyanın en mutlu insanıyım. muk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 gunluk bacaklarim hala aci icinde, gunesle olan iliskimi tekrar gozden gecirmeyi dusunuyorum, yakici olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 günlük 2 aydan fazla süre sonra yarın Samsuna gidiyorum ne güzel demi pazar günü geberene kadar pide yiyecem sahilde salak salak dolancam falan şaka maka özledim evimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kusabilirim şu an, midem deli gibi bulanıyo ve sadece 1 saat uyudum. dün gece bütün tequilaları bana dayadılar günlük. sabahın köründe evime dönmek üzere kalktım, çünkü adam gibi uyumak istiyorum. başkasının evinde kaldığım zaman uyuyamıyorum ben. kalkmam gerekenden daha erken kalkmışım şimdi bi arkadaşımın beni almasını bekliyorum. işte böyle günlük. bütün günüm uyumakla geçicek heralde. öptüm by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 of o çok iğrenç bir durum yaratıyor vücutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 BU KADAR UYKUSUZ KALMAYA ALIŞIK DEĞİL BÜNYEM. UYUYORUM BEN YA OH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 koy bi tarafına moduna geçtim artık, bu sınav da yalan olcak sevgili günlük. yaz okulu yolları kendini göstermeye başlıyor yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 mantık sınavında patlamadım, hatta gelecek nesillere aktarabilmek için hocanın yanlışlıkla verdiği fazladan sınav kağıdını çordum innuhuhaha, 5dk kaybettim ama onu cebime sokucam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 olm günlük, ev arkadaşım da istanbula döndü mal gibi kaldım burda ben ya. şu 2 sınavın da canına okuyup defolmam lazım burdan, çok fena daraldım. şimdi de netcafedeyim zaten, hödükler kütüphaneyi açmamış ders çalışacaktım :/ höfff öyle işte. sıkılıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar