Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 neresi sıcak la mis gibi hava işte. Kalın giyinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Kısa kollu gidiyorum okula bi tane küçük bi ceket var tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 DERS YAPMAM LAZIAAAAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ulen yine yalan oldu okul kalıcan devamsızlıktan kızııııııım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 pati kızları çok tembel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Çook gerginim :S yazı tura atmak gibi bişi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 NE KADAR YÖNETİM KURULU İCRA KURULU BÖLÜM YÖNETİMİ VARSA SELAMLAR.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 LAN İMZA SİRKÜLERİNDE TEK BIR LAF GEÇMİYOR DİYE ZATEN KARŞILIĞINI NAKIT OLARAK TUTACAĞIN LGYİ VERMEMEK NE DEMEK ALLAHSIZ BANKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 eşolueşekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bugun proje icin ne yaptim ha? ne yaptim? koca bir HICBISI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yürü git çalış lan! yoksa cepten motive edici mesajlar atarım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bana at pls O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 haftasonu bisiklet! şu cuma da geçsin de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bu sefer gol gibiydi be günlük =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bir eşşek için eşşoleşşek olmak özüne dönmektir. Ve şüphesiz ki özüne dönmek iyidir. Gel gelelim çayırlıklarda eşşekle bir olmak ise iki taraf için de özünden çıkmak değil midir? O değilde sevgili günlük, seks işçileri sadece insanlardan oluşmuyor aslında. Kafam takıldı eşşeklere. Ayrıca farkettim de iki tarafta birbirine tecavüz ediyor. Nasıl bir dünya lan burası, eşşek eşşeğe, insan insana olsun artık, bitsin bu ahlaksızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bana mutluluğun resmini çizebilir misin günlük? işin kolayına kaçmadan ama.. "çok şükür bugünü de gördüm, ölsem gam yemem gayrı"nın resmini? iki çiziktirip bırakma ama. fazla taramalardan da kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o kurabiyeli beyaz çikolatalıyı keşfetmemeliydim günlük=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gümlük naber. sıradanlaştı yine günler yea. arada çıkıp arkadaşlarla oraya buraya gidiyorum ama bilmiyorum bişeyler eksik be. alala ne acaba? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sayın günlük, çok yoruldum, çok sıkıldım. bitmiyor hiç bişey. yarın GRE ye giriyorum tek bir kelime bile çalışmadım, quantitative e de bakmadım. yoruldum artık ya. başvuru yapmak bile istemiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 su an yapmaya darlandigin seylere ilerde uzulursun, abi tavsiyesi. GREyi cok takma quantitativei zaten gecersin, digerine de az cok bisey yap yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bi sıkıntı bastırdı be bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ractamainus said: bana mutluluğun resmini çizebilir misin günlük? işin kolayına kaçmadan ama.. "çok şükür bugünü de gördüm, ölsem gam yemem gayrı"nın resmini? iki çiziktirip bırakma ama. fazla taramalardan da kaçın. laptobumu bulunca öm atıcam ben çizdim hemde paintte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 topu topu üç vizem var, hepsine inanılmaz isteksiz hazırlandım/hazırlanıyorum. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ALAAARM ALAAARM küçücük odada laptobumu bulamıyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 cidden böyle olsun istememiştim ben ya. fml kendimi vurup camdan atlayabilirim //_-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar