Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 kahveyi azaltmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Ractamainus said: FML fitbol menicır layv dışarıda güzel sis var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sevgili günlük, çok sportif bi şey oldum bu sene. inan kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Günnük lan resmen konsantre kadir inanır bakışı attım bugün,sen kaybettin dercesine bi bakıştı.Ben yoluma devam ettim ve o bakmaya devam etti.Nitekim biz kaybettik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 dasaaa said: Ractamainus said: FML fitbol menicır layv dışarıda güzel sis var ne alakası var yahu.. funny mature lycans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 sinavlar cok reroror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 erken kalkmak mecburen işe gitmek mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 günaydın insanlık, bugün büyük bir gün, değil. hepsi aynı sonuçta. aslında farkında vardım ki zaman denen olay sabit, bir küre gibi duruyor merkezde. biz sadece etrafında dönüp farklı açılardan görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fml ama fôck may loyf anlamında olanı bu sefer. fakirim olm.. fakir kaldım bu ay.. dişlerimi fırçalayım, gargara yapayım da fakirlikten ağzı kokuyor demesinler. eve dönünce de mukavva arası nutella kemiririm.. bi de model vardı zamanında, noella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ALAAAARRRRRMMMMMM ALAAAAAAAAAAARRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 günlük. remember, remember the fifth of november kapsamında lewes'e gidiyorum. saçlarımı yakmadan dönersem iyi olcak baya. tırstım bariz, kesin yakıcam bitarafımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 oh yeah, ne güzel geziyosun hayin. kiskaniyorum. cok pis ders calisiyorum. arada kendimi bagira bagira sarki söyleyip sesimi kaydederken falan buluyorum, ya da evin icinde kosup (niyeyse artik) düsme tehlikesi atlatirken falan ama... yuvarlanip gidiyoruz iste, matematik, kecilerim ve ben. bi huni eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 günlük mathe sehr gut latince gut. notlarim iyi ilerde doktor mu olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 off apartmanda birileri bişey pişirince niye bizim eve giriyor koku? tüm ev soğan kamyonu gibi kokuyor resmen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ah be günlük cuma bugün !! alışamadım hala evde geçen haftasonlarına.yaşadığın yerde tekele bile girememek ne kötü:S elalem ne der sooora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 fıırnda karnıbahar yaptım kaşarlı oh misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 anne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 anne yok, uzakta :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hmffs kaşar.. taze almıştım keseyim bi dilim ısırarak yiyeyim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 stimpak said: off apartmanda birileri bişey pişirince niye bizim eve giriyor koku? tüm ev soğan kamyonu gibi kokuyor resmen :/ bizim eve değil direk banyoya geliyor koku değişik oluyor yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 az önce uyandım mm çılgın bir cuma akşamı daha adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 1. bir toplu taşıma aracı ne kadar kötü kokabilir? kendimi kurbanlıklar arasında yolculuk ediyorum sandım.. öle kamyon yolculuğu da değil... şu avustralyadan gemi ile getirilen hayvanların otu boku biriksin yolculuk boyunca. öle bir koku... tepedeki havalandırmaya yakınlaşayım diye metrobüs içinde kingkong gibi yukarı tırmandım. 2.autoshow'a "otomobillerdeki gelişme mi? hiçbişi geliştirmiyorsunuz ki.. debriyajdan kurtulmanız neredeyse 100yıl aldı!smartglassı -ki binalarda bile 5sene önce kullanılmaya başlandı- koyduğunuzda "işte bu farklı oldu!" diyorsunuz. gelişmeden çoooook uzaksınız." diyen bi adamı bırakırsanız ne olur.. ha bi de orada bulunma sebebi de gezmek değil, yapılan toplantı bittikten sonra kendi işi için görüşmek.. ne olur ha neolurhaneolurha ne olur ha? gider mercedes'te ve opel'di sanıyorum öteki de, adamların elinden ipad'i kapıp 20-25dakika onu gondikler.. diğer markaların tanıtım için koydukları dokanmatik ekranlarını kurcalayıp vakit geçirmeye çalışır.. en saçma tarafı ise dinlenmek için içine girdiğim otomobile, standart tanıtım amaçlı gelen kıza "araba ile hiç ilgilenmiyorum... sadece dinlenmeye oturdum. bu salaklarla uğraşmaktan siz de yorulduysanız siz de dinlenin hatta. ama arabadan bahsetmeyin" hedelemesiydi. 3.millet sadece arabaya oturayım da fotomu çeksinler diye gidiyor. 4.millet sadece "oha garı! hayatımda bi daha bu kadar güzel avratla konuşamam lan!" diye konuşmaya kasıyor kızlarla. 5.allah akıl fikir versin size. ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bella said: günlük. remember, remember the fifth of november kapsamında lewes'e gidiyorum. saçlarımı yakmadan dönersem iyi olcak baya. tırstım bariz, kesin yakıcam bitarafımı. Bende istiyorum ya.. LAN! gittin ingilterelere tamam da olan var, olmayan var niye canımızı istetion?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Günlük lan bugün okula gitmicektim vazgeçtim gittim.Manisa yolunda kaza olmuş resmen işkence çektik dönerken :( 5te kaza olmuş saat 9da hala yol kapalıydı Manisada beklemek zorunda kaldık. http://www.haberler.com/kamyon-8-araci-bicti-3-olu-9-yarali-2354530-haberi/ Haberi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 exotic foreign accent uyarınca tapıyorum buna.. http://www.youtube.com/watch?v=4RdR5Z248ZA o ne şirim kongolo diyiştir, hem kongolo nedir!örümcek demek abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar