hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Rüyamda sırtımdan belime kadar çizikler vardı, kan içinde ama kan akmıyo falan. Makasla olmuş bi de. sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 senko said: bella nerelerde geziyorsun sen sdf benimde yarin 7de kalkmam lazim, sabah kalk dus al okula git acayip useniyorum :/ 9.30da kalktim, okula da gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 içki + ilaç işe yarıyormuş günlük O_o temiz 6 saat uyumuşumdur afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 2 unnamed text/html 1.19 KB Dear Friend, This message might meet you in utmost surprise however,it's just my urgent need for a foreign partner that made me contact you for this transaction. I am a banker by profession from ouagadougou-Burkina faso in west Africa and currently holding the post of Foreign Remmittance Manager in our bank Burkina Faso office . I have the opportunity of transfering the left over funds $15.million of one of my bank deceased client who died in the sharter plane which crashed on mount kenyan in the kenyan city of sumburu on 21st july,2003 to any foreign account . You can confirm the genuiness of the deceased death by clicking on this web site:http://www.cnn.com/2003/WORLD/africa/07/20/kenya.crash/index.html Hence,i am inviting you for a business deal where this money can be shared between us in the ratio 60/40 if you agree to my business proposal. Eagerly waiting for your response. MR NURUDIN AHMED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ouagadougou-Burkina ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 İş arıyoruuum okuldan arta kalan zamanlarımda canım sıkılıyo hergün çık gez çok masraflı olmaya başladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 limon sat O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Düzenli bi geliri yok :P Domates mi satsam pahalıydı bu ara ucuzlamadıysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 düzenli sat O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dasaaa said: POWER! UNLIMITED POWER!!! absolutli korrapts bak uyarmadı deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Benim kafa artık o kadar yoruldu ki, ne money kaldı, ne rationality, Simmel kimmiş bilmiyorum, the rythm or symmetry of the contents of life falan diyor. O kadar kafam karıştı ki açıp sıkıntıdan Weber okuyacağım galiba. O bile daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bir insanın hiç mi şansı olmaz günlük ya anlamadım gitti neyse artık biraz daha durağan ve monoton bir yaşam sürmem lazım anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 şanssızlar olarak bi aryaa gelelim. taam mı. üzerimize yıldırm falan düşerse dünya refaha kavuşur olm! dünya borcumuz var! bunu ödemeliyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 çok değiştim sevgili günlük kötüyüm yıhyıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nabey ya günce bu günlerde sana dert yanmıyorum dimi ben hiç?e bu derdim yok anlamına gelmez ki dimi?hem insan yaşadığını hissediyo. uyuyayım ben hala bu saatlerin ileri yada geri alınmasında oluşan olayları kavrayamadım.saat normalde 1 mi yani uyumak mı lazım bilemedim ama uyucam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bugün şöyle bir şey oldu o yüzden süper bir gün bugün. http://img828.imageshack.us/img828/5369/nasikodum.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ekmek almak dısında evden cıkmadim.. çarşamba kimya vizesi var calıscam bahanesyle okula gitmedim wow'dan dizi'den basimi kaldrmadim.. çarşamba'nin acisni p.tesi'den icimde hissttm be günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 fede said: beynim yandı YİNE YANDI. İADE EDİCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 saatlerce uyuyamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 bugün adam olcam, söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bugün saçımı boyatıcaaaaam. Çok para alıyo şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 günaydın günlük, otopark bulabildiğim günler daha bi mutlu geçiyo. bir de bu saatimi nasıl geri alıcam hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar