Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

sanirim ben o kariyer sevdasindan harap bitap düsmüs, yaslandikca enine dogru giden, kedisinden baska kimsesi olmayan kadinlardan olcam.
sonum böle olcak, evet =P

hayir, olmicak.
Mesaj tarihi:
ya olursam! var o potansiyel, sanssizlik da eklenince oo.

Rynza said:

ben de en arkada duvar dibinde sana acıyan çocuk selam

gelip not istediginde de ben sana aciyarak bakicam, a.s .
Mesaj tarihi:
Araba çarptı 20 dakika önce. Belim ve kolum pek fena oldu. Uçtum birde.. Hala akşamki olaya kızıyorum ama -.- Karı kılıklı hippo şeref yoksunu !!^+!'^!%'^%& eed..

Acıyor yaf belim O_o
Mesaj tarihi:
valla ben zıpladım adam acı fren koydu arabanın üstüne düştüm az bişi ittirdi, yuvarlandım şeklinde oldu. Sanmıyorum iç kanama falan olsun. Olursa da canım sağolsun O_o
Mesaj tarihi:
29ekim kutlamalarının, uzakta patladığını sandığım, kendisini değil de parlamalarını ve sesini duyduğum havai fişeklerin ve gökyüzüne tutulan projektörlerin bugünün 29ekim olduğunu unutmam üzerine "oha er ryan'ı kurtarmaya mı gidiyoruz" etkisi yaratması.
Mesaj tarihi:
ya hem çok sıkılıyorum hem de dışarı çıkmıyorum. esn party var aslında gayet eğlenceli geçebilir ama resmen gotum yapıstı sandalyeye. sıkılarak oturuyorum. havalar da bok gibi. vayaqü
Mesaj tarihi:
sabah toefl a gircem ama hala writingde ne soruyolar, nası soruyolar bilmiyorum. kaç soru var, süre ne kadar onu da bilmiyorum. yarın hepsi bir aksiyon olacak sanırım.

@elesso mutluluklar, bi yastıkta...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...