Rynza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben de en arkada duvar dibinde sana acıyan çocuk selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 vaniLLe said: sanirim ben o kariyer sevdasindan harap bitap düsmüs, yaslandikca enine dogru giden, kedisinden baska kimsesi olmayan kadinlardan olcam. sonum böle olcak, evet =P hayir, olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ben büyüyünce astronot olacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya olursam! var o potansiyel, sanssizlik da eklenince oo. Rynza said: ben de en arkada duvar dibinde sana acıyan çocuk selam gelip not istediginde de ben sana aciyarak bakicam, a.s . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahaha dasaaa, kücükken astronot olcam diyodum hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Araba çarptı 20 dakika önce. Belim ve kolum pek fena oldu. Uçtum birde.. Hala akşamki olaya kızıyorum ama -.- Karı kılıklı hippo şeref yoksunu !!^+!'^!%'^%& eed.. Acıyor yaf belim O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 şiddetli bir darbe aldıysan fark edemediğin bir iç kanama olabilir. Hastaneye gitmeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 valla ben zıpladım adam acı fren koydu arabanın üstüne düştüm az bişi ittirdi, yuvarlandım şeklinde oldu. Sanmıyorum iç kanama falan olsun. Olursa da canım sağolsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 tamamdır, algıda kayma yaşadım artık.. çokgüzelaferinmuhteşembirhiperuzaysavaşınınsondakikasındagelengoleofsaytçaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 intothewildizliyimben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 29ekim kutlamalarının, uzakta patladığını sandığım, kendisini değil de parlamalarını ve sesini duyduğum havai fişeklerin ve gökyüzüne tutulan projektörlerin bugünün 29ekim olduğunu unutmam üzerine "oha er ryan'ı kurtarmaya mı gidiyoruz" etkisi yaratması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ahah dasa istanbulda ilk 29 ekim'imdi benim de, oha noluyo lan bi yerler patlıyo dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sen izmire gideceğdin hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 nasılsa bayramda gidicem diye gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 00:00'dan itibaren bugün istanbulda geçirdiğim en güzel gündü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yarın evleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya hem çok sıkılıyorum hem de dışarı çıkmıyorum. esn party var aslında gayet eğlenceli geçebilir ama resmen gotum yapıstı sandalyeye. sıkılarak oturuyorum. havalar da bok gibi. vayaqü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 araya barbuş girmiş sanırım elesso said: yarın evleniyorum :) Tebrik ederim O_o Bugün güzel hayatının son günü sanırım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 elesso said: yarın evleniyorum :) inşallah ömür boyu mutlu olursun eşinle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 elesso said: yarın evleniyorum :) Mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 elesso said: yarın evleniyorum :) mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 midye dolma istedi canımız. 15 dakkada geldi valla gecenin bu saatinde. yemek sepeti sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sabah toefl a gircem ama hala writingde ne soruyolar, nası soruyolar bilmiyorum. kaç soru var, süre ne kadar onu da bilmiyorum. yarın hepsi bir aksiyon olacak sanırım. @elesso mutluluklar, bi yastıkta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 günnük olm ne zaman 12 oldu saat öeh. elesso said: yarın evleniyorum :) geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar