dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ya bu arada jay leno show cnbce'nin şu ana kadar verdiği en berbat şey olabilir. new adventures of hede hödö'den falan bile kötü.. bittiği için inanılmaz sevindiğim king of queensten bile 1000kat kadar kötü bak.. bir de habire veriyorlar lan! adam utanır yayınlamaya.. çok kötü çok.. levrek yiyip uyuyayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 inandıramadık adamı :D dasacım asosyal değilim bak ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Tamam günlük uyuycam birazdan kızma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 günlük bu havaalanı cafelerinin abv. ulan zaten faiş fiyat alıyosun bari adam gibi yap. karışık sandviç alırsın önden bakınca dolu, ısırınca arkası boş. ısırınca ayrıca ekmeğin bayat olduğunu görürsün... bu ne lan hayvan herifler?! Bu paraya koca pizza alıyorum dışarda. yemin ediyorum kumanyayla gelecem bi daha uahsdudah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 günlük hava kötü,dışarı çıkılmaz bu havada.cem için uyku vakti,iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 2 saate bucadan alsancağa gitmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Marl0_on said: halloween kostümüne ihtiyacım var ne demek lan, entellektüel olucam diye napıcağınızı şaşırdınız artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 şemsiyemi kim aldı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Marl0_on said: halloween kostümüne ihtiyacım var ne demek lan, entelektüel olucam diye napıcağınızı şaşırdınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ooo cipsimi gazlı içeceğimi de aldım, eğlence başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 İşyerindeyim ve telefonlar susmuyor kafam mikilmiş durum da ve daha 2buçuk saat mesaim var offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 arabadan nefret ediyorum.. evet.. nefret ediyorum derken, köpekten nefret eden ve alerjisi olan ve kendisine bol tüy döken bir köpek verilmiş, nefret dolu bir adamın nefret ettiği kadar nefret ediyorum.. ki bu nefreti toplasanız buradan alpha centauri'ye 1,3parsec yol olur. çift geliş gidişli.. inşaaata başladık bile. ahahahahahahha pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Wikipedia'da, noteable Westminster alumni listesinde, "Carlos the Jackal: Venezuelan terrorist" var. Muhteşem bir üniversiteden mezunum abi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 PFC içine katranı çözecek bir şeyler ekleyip milletin akciğerlere doldurup sonra boşaltsak bi çeşit iç bakım yapmış sayılır mıyız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 !'%+!'%!'^+!'%!^&%/(%&+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sabah kapıyı kitlerken montumu giymediğimi farkettim kendi kendime söylendim içeri girip aldım. evden çıktım 10dk kadar bankaya doğru yürüdüm ve oda ne parayı evde unuttuğumu farkettim yolun yarısından geri döndüm. işimi hallettim eve dönüyorum o aradı ablası gelecekti buluşalım mı dedi mutlu oldum işlerimi halledip gittim. yağmura rağmen süper bir gündü. montumu unutacak kadar aklım havada yüzümde salak sırıtma saf saf oturuyorum nooluyor bana günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aşık oluyosun eyvah :O yerinde duramıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kolay yolu elimin tersiyle ittim,aptalım ama doğamda var sanırım.zoru seçmesem ben kendimle çelişirdim. ama allaha yuk olmuyorum kendi belamı kendim veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Marl0_on said: halloween kostümüne ihtiyacım var ne demek lan, entellektüel olucam diye napıcağınızı şaşırdınız artık. entel mi? burdaki mantık silsilesini anlamadım. özenti falan desen bi nevi anlayacağım da adamlar oraya muhtemelen bira içip eğlenmeye gidiyor hellowin bahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 özenti daha doğru olurmuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 gezenti de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 hmm aslında neden olmasın.. gezmek için bir bahane sonuçta.. başka önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 eğlenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yalnız bunun için tdk'ya başvurmamız gerekicek sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 sanirim ben o kariyer sevdasindan harap bitap düsmüs, yaslandikca enine dogru giden, kedisinden baska kimsesi olmayan kadinlardan olcam. sonum böle olcak, evet =P bu pesimist versionuydu. bakalim nolcaz hakkaten. evet. ben o en ön sirada oturup durmadan not tutan nerdlerdenim, selam ehi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar