Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Ah şarkısı sana gelsin o zaman dumandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ütü çok çirkin bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yeter kız her yerlerden ütü mesajları yolluyorsun. ''Mutfak, ütü, sırtını ovalayım mı bey?'' bunlar senin en möhüm olguların alış bunlara, sev onları afasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yok öyle bir dünya sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Yeteri kadar çalışırsan sende başarabilirsin :P Yarın için liseden hatunlar gel gel gel diye harasladılar günlük, ilk başta iyi işte evde oturucağına git dedim kendime. Gel gör ki şuan pek gidesim yok O_o 13. kattan bungee yapıp ipi balkona bağlamayı unutmak, montla kaka yapmak, ingiltereye gitmek falan. Fani şeyler bunlar O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 şimdi şiir denilen naneyi hep pfffffttt olarak değerlendirmişimdir. hani "kral şairdir ama!" falan.. pffffftttttttttt hele şu gibi şeyler. said: ergendik, bağdat'ta saddam'ın yıkıyorlardı heykelini izledik, canlı yayında hadiseyi ve seninle esemesleştik ben, emperyalizmin sadık köpeği sense bir komünist özentisi dedin ki, kurtulduklarını sanıyor zavallılar oysa asıl şimdi köle oldular güldüm, kalbimde george bush sevgisi bir de senin özlemin vardı yazmaya kalem kıpırdatılması bile hata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Selam, Geçen gün arkadaşımın biri umut sarıkayayla "çokoş" şeyler yaşamış. O gün bugündür okumuyorum kendisini, tiksindim azıcık. Yavaş biraz di mi? Hadi canım git şimdi o barda "aay tannrımm umuuut buuuu! vallaa ooooo" diyen kızları kes. Sonra eve gider film izlersiniz. (loop) Alan mazoşist, satan sadist gibi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 sanırım aşık olmaya başlıyorum. ama istemiyorum da aşık olmak. garip bi ruh halindeyim. umarım herşey yolunda gider. bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yarin 10da fizik vizesi var.. deli gibi hastaym burnum akıyor atesim cıkti calısmadim korkuyorum... ve uyuyamıyorum günlük.. fenalardaym anlıcagn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 güzel bi korku filmi olsa da gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 applev0dka said: yarin 10da fizik vizesi var.. deli gibi hastaym burnum akıyor atesim cıkti calısmadim korkuyorum... ve uyuyamıyorum günlük.. fenalardaym anlıcagn.. Üstteki arkadaştan yardım iste bence, bakınız:imzası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu arada bu üye yazımın altındaki kırmızı balon nedir ya? yeni üyelere "bebelere balon" misali sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 evet aynen öyle Günlük yarın güzel bi gece olucak inş bi bokluk çıkmaz.Gündüz amerikan kültüre gitmeyi düşünüyorum da zor geliyo hayırlısı.. Şimdi yatağıma geçiyorum iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 çok taze hissettim o zaman, teşekkürler paticik o deil de saat 3, yarın sayfalarca heat transfer çalışmam lazım. halbuki sabaha kadar burda boş boş takılıp yarın bütün gün uyuyup akşam da taksime çıkmak geliyor içimden! kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hiyerarşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 eşitlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 özgürlük istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WLrrBs8JBQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 fede said: eşitlik fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ders çalışmaya çalışıyorum günlük. Şuan öğlen ki buluşma güzel gözükmeye başladı gözüme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kafamdaki filler,beni rahat bırakır mısınız lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 fareleri düşün filler fareden korkuyorlarmış asfgashg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 beynim bitti gibi bişi duman çıktı öle bi skype görüşmesi bir de EST'ye göre 13'te başlayacak bilmem kaç saatlik bi webinar.. argh. yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 günün özeti: 1- gaza gelip kütüphaneye araştırma yapmaya gelen bir grup tikinin kütüphane ortamındaki angut davranışlarını ve bütün gün net olarak hiç birşey yapmadan geri dönmelerini izlemek 2- godzilla vs kingkondan sonra izlediğim en kötü romantik komadi filmi olan paranormal activity2 yi izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar