nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 günlük aşırı nargileden dolayı başım ağrıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 görmüşken ben de yazıym, karpuzlu tütün ne bu kadar güzelmiş de bugüne kadar yokmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 denemedim hiç meyveli içmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 uykum gelsin diye annemin aldığı ilaçtan içtim gel gör ki işe yaramışa benzemiyor kaç saat oldu nan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Başım kopucakmış gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kaderinde varsa üzülmek, neye yarar üzülmek. oh arabeske de bağladım, daha ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ooo typo sayesinde sağlam saçmalamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bir daha da ilaç milaç içmem.. Ne lan öyle 5te ya uyudum ya uyumadım 15-20 dakika önce kalktım ve dinlenmişten çok yorulmuş gibi hissediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 duş alıp pencere önünde mal gibi oturunca hasta oluyomuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 milletin göz zevkini de bozuyorsun ayrıca yapmayın böyle evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 my pipi is what defines me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hava bi açıyo bi kapanıyo bulutlar dağılsın yada kapansın arkadaşım kararsızlık kötü bişidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 haftasonları paticik'te hareketlilik azalıyor ya.. belli ki insanlar dışarılarda, geziyor. ben ise hala ara ara açıp, yeni bir şeyler yazılmış mı diye aranıyorum buralarda. ve yeni bir şeyler göremeyince de, insanların dışarıda olduğu gerçeği suratıma o kadar sert çarpıyor ki; çok ağır moral yamulması yaşıyorum. ya hepiniz oturun evinizde, internette falan takılın.. ya da bırakın ben de çıkayım lan dışarı! (ikinci olasılık tercihimdir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Hadi izin verdik çık sende.. Bugün kuzenime gidecektim ama açmıyor telefonunu ufaklığa gideyim bir bakayım naapmış izmirde evde miskin miskin oturmaktan iyi her şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 pazar günü evde oturulur. hiç gocunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 pf eve geldik yapıcak bişi yok.ders çalışıcaz anlaşıldı tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yoruldum =| ben bayaa yorulmuşum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 3 saat kadar sonra aynı cümleleri kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 allah belamı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ama bizler seni seviyoruz.. şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 günlük yeri geliyor ağır küfürler dönüyor, küfreden ediyor. biz küfür kısaltması yapınca banlanıyoruz. buranın düzeni de adamı bi süre sonra anarşist eder ya bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya böyle bi sihirli gücüm olsa elle yazmam gereken yazılarda,kalemi canlandırabilsem ben söylesem o yazsa yüküm hafiflese?negzel olurdu ah ahhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 midem. yürüyemıyorum. nasıl düştüysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ractamainus said: allah belamı veriyor. ben kendim kendime veriyorum, allaha yuk olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 günnük. meeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar