Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 say bye-bye to her. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 barnacle said: onu da mı çaldılar lan!!! pis yunanlılar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 fakin gıriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kızları çok kıllı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Mhm dün iyi dağıttım gibi keşke abim evde olsaydı da şu karışımından yabsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 nomsaR said: kızları çok kıllı oluyor işte varya şu cümle herşeyi bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 aptal gün evet tam 40dakikayı mal gibi harcadım.. 1 saate tamamlamayı umuyorum bu süreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 shearlocking, hour glassing ve reduced integration scheme hakkında bilgisi olan var mı? makine mühendisi falan bilir sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 daha o konuya gelmedik dasaa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ben de gelmedim o konuya.. =( anladım gerçi ama yap desen oturup yapamam. ne kadar çok canım sıkılıyor. standart "kanserli hastanın yaşama sevinci içerikli konuşması" esnasında bunlar hayatta sevecek ne buluyorlar ki, program olsa hayat çoktan uninstall etmiştim düşüncesini yüksek sesle söylemem çok hoş karşılanmadı. sakatların, kanserlilerin vs. "bakın ne mutluyuz! kendimizle barışığız!" bakışları ile bizleri değil de kendilerini kandırdıkları yalanı üzerine kurulu komediye bir mana veremiyorum. yapay bir anlayış gösterisi. yapay bir "ovvvvvvvvv ne kadar da muhteşem değil mi berkcan?" anı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 günlük, sana daha önce yazmamıştım hiç ama bugün 10 10 10 olduğu için içimden yazmak ve bu tarihi ölümsüzleştirmek istedim oh bee (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Tam yetoyum.. Hem ne yeto.. Hatta yetonun da ötesiyim. O kadar kötüyüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ahah adam kız kaçırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Çok sıkıldım. hava soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Muhteşem eğleniyorum, it is so hot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 10kb/s ile download yapıyorum 50mbit internette. benim kaderim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ay bir an çok korktum ama geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 1 hafta sonu daha bitti yine bir iş günü, 1 sene dayanıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bugünlerde tavuk gibiyim günce uykum geliveriyo anında. bu arada kasıntılar bu hafta beni bekliyo bu 5 günü nasıl geçiricem bilmiyorum ama cuma günü bu postuma bakıp ahahahah mal diye gülmeyi umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 dün gece hiç tanımadığım bir erkeği sırf xunn'a benziyor diye usulca sokulup kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ahaahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 asduahfuahsuha yok abi o kadar da benzemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Mortis said: 1 hafta sonu daha bitti yine bir iş günü, 1 sene dayanıcam! Sonra açıyor muyuz gökhan? Abi laf ediyorlar ama haklılar mıki diye sorgulamıyor değilim arada.. Bugün 3 sefdiğim hatunun doum günü var, hepsine de ayrı bişiler yapmışım ama ne zaman ayarladığımı da hatırlamıyorum. Bi geçen hafta gezmiştim bi yerleri arkadaşla onu hatırlıyorum. O_o ALAAAAARM ALAARMMMMMMMMMM gerçi ikisi çocukluk arkadaşım diğeri de bayadır arkadaşım. Oh neyse korktum bi an sonra geçti ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 28 ekim gidiş 31 ekim dönüş gief home plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar