nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 cemss said: olm havuclu lan.. anlasana şşş kapıyon benden bişeyler haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 dasaaa said: abi elimdeki kumpasta "in turkey we call the hinge samet" yazıyor bizim orada göte göt derler gibi bişi olsa gerek.. nasıl bi slogan bu arkadaşım! du resim; AHAHAHAHAH O NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nomsaR said: cemss said: olm havuclu lan.. anlasana şşş kapıyon benden bişeyler haa senin kadar olamasamda..yavaş yavaş ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 nomsaR said: cemss said: olm havuclu lan.. anlasana şşş kapıyon benden bişeyler haa Kekin içine istediğimi koyabilirim ^_^ size yaptıkları gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 plastik mi lan o kumpas ne fakir bi firmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 satışları, kârları falan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 fede said: dasaaa said: abi elimdeki kumpasta "in turkey we call the hinge samet" yazıyor bizim orada göte göt derler gibi bişi olsa gerek.. nasıl bi slogan bu arkadaşım! du resim; AHAHAHAHAH O NE LAN AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hani bazen aklımızdan bişi geçiririz keşke olsa şeklinde ve o şeyler bazen gerçekleşir ya şuan öyle bir anı yaşıyorum hehey breheheyeyeyeyehey iksdi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 tanrım kimseyi internetsizlikle terbiye etme ama benim de erkenden uykum gelmeye başlamış normal insanlar gibi internetsiz kaldığım süre zarfında. demek ki neymiş, demek ki her şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 hosgeldin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 auehu hoşbulduk ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Acı yok Hako!! Acı yok.. Heyecan zate yok.. Bi sıkılmışlık var gibi ama O_o neyse karıştırma.. GO GET HER! eed.. http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4&ob=nb_av3n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 dovsem sovsemmi azını burnunumu kırsam yoksa hakettıgı gıbı mı davransam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 agzini burnunu kir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bu nası bi yorgunluk yav arkadaşa birazdan zıbarıcam filan dedim, daha saat 8 dedi, vaynassını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 çılgın çılbırcı gözaltında gece gece çılbır yapan adamı emniyet güçleri gözaltına aldı. yapılan ilk sorgulamalarda pişman olmadığını belirten genç, "evde yemek mi yoktu lan!" sorusuna "napıyım abi canım çekti" diye cevap verdi. sorgunun ilerleyen kısımlarında "hem yımırta bu komser bey. içinde pritin var, kemiklere iyi gelir" diyerek kendini savunmaya çalışan genci polisler türk dil kurumu yetkililerine havale etti. pritin ne allam ya, hem niye kemiklere iyi gelsin ki pritin.. aptal bu çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 sakalımı kestim kimse tanımıyo beni, depresyona giricem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 failimsi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 günnük bugün linuxun hakkaten plug and pray olduğunu ve "ben her işi yaparım aabey, eskisini tak onu çalıştırırım. yenisini tak onu da çalıştırırım" diyen anakartlarla kendisinin pek sevişemediğini uzun saatler sonucu irdeledim. ha nooldu, ide controller'ı iptal ettim sonunda inadı da bırakıp sata dvd sürücü aldım oldu bitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 plug and pray ahahahahah! yağmur yağdığında yanımızdan hızla geçip bizleri ıslatan sürücüler. yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum... eminim ki anneniz sizi çok sevemedi. o kötü yıllarda anneniz başka adamları sevmekten size zaman ayıramadı, sizi kucaklayamadı... kasap irfan efendi, manav cevdet, bakkal rüstem.. herhangi birisi sizin babanız, bilemiyorsunuz. ki babanızı tanımadığınız için o da sizi sevemedi. babanızın taksici mesut olduğunu sandığınızda ise o sizi kaldırım kenarında birikmiş su ile ıslatıverdi.. ve şimdi tüm sevgiyi bu sanıyorsunuz. yaşadığınız ıstırabı anlıyorum, ama 2dakika dışarı çıkar çıkmaz "dur kaldırımda yürüyen 10-15yayayı ıslatayım!" demeniz hiç normal değil. inanın az önce edilen küfürler burada yazdıklarım gibi sevgi dolu ve anlayışlı değillerdi.. sadece annenizin parttime'dan yine fulltimea geçmek zorunda kalacağını belirteyim, bu yeterli olacaktır. ha unutmadan, bir de iyi haberim var; eğer kızın varsa o da iş sahibi oldu. gözün aydın!! özetle, yayaları ıslatmayın hayvan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 günlük 1 haftalık emeğin ardından henüz kız ayarlayabilmiş değilim, tipsiz miyim gerizekalı mıyım nasıl bi salağım anlamadım günlük ama çalışmalarım sürecek ümit fakirin ekmeğidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 topic aç gerekli yardımı yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 go get her tiger o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 cemss said: topic aç gerekli yardımı yaparız :D topic açsam ZAAAAAAA ABAZA ZAAAAA diye trolleyecek millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dasaaa said: plug and pray ahahahahah! yağmur yağdığında yanımızdan hızla geçip bizleri ıslatan sürücüler. yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum... eminim ki anneniz sizi çok sevemedi. o kötü yıllarda anneniz başka adamları sevmekten size zaman ayıramadı, sizi kucaklayamadı... kasap irfan efendi, manav cevdet, bakkal rüstem.. herhangi birisi sizin babanız, bilemiyorsunuz. ki babanızı tanımadığınız için o da sizi sevemedi. babanızın taksici mesut olduğunu sandığınızda ise o sizi kaldırım kenarında birikmiş su ile ıslatıverdi.. ve şimdi tüm sevgiyi bu sanıyorsunuz. yaşadığınız ıstırabı anlıyorum, ama 2dakika dışarı çıkar çıkmaz "dur kaldırımda yürüyen 10-15yayayı ıslatayım!" demeniz hiç normal değil. inanın az önce edilen küfürler burada yazdıklarım gibi sevgi dolu ve anlayışlı değillerdi.. sadece annenizin parttime'dan yine fulltimea geçmek zorunda kalacağını belirteyim, bu yeterli olacaktır. ha unutmadan, bir de iyi haberim var; eğer kızın varsa o da iş sahibi oldu. gözün aydın!! özetle, yayaları ıslatmayın hayvan herifler. trafikte önceliğin yayalar yerine otomobillerde olmasına da ayrıca kılım.. böyle yaya geçidin de arabaların geçmesini beklemekten nefret ediyorum. ya da yağmurlu bir günde durup yol vermeyen şöförlere selamımı iletiyorum burdan. eşek herifler sanki yağmurda biz değil de onlar ıslanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar