dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Küçük dünyalar birbiriyle kesişmese, birleşmese ne güzel olar lan yemişim herkes aslında biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 wastyrx said: Küçük dünyalar birbiriyle kesişmese, birleşmese ne güzel olar lan yemişim herkes aslında biri.. They're killin' independent George! WORLDS COLLIDE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 baya farklı bişiyi kastetmiştim ama canın sağolsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 bi an aklıma geldi güldüm kendi kendime. bilen diğerleri de güler diye kodum na buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ahahuahuhauhauhauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 ahahahha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 alkol cok kötü bisi. dün kafalar baya güzelken, almanci ekürisinden bir arkadasim ''pipim cok kücük ya, yemin ederim, valla cok kücük =(('' diye aglamaya basladi -_- üzülme arda boyu deil islevi diyince de agroyu ben cektim. öküzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 cool story sis :D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vaniLLe said: cool story sis :D(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 değer yargıları "0" lanmış birşekilde geçen 1 seneden sonra, yeninden onlarla yaşamaya karar verdim. Evet gerçek değiller evet aslında hiçbir değer gerçek değil, ama onlar olmadan da insan gibi hissedemiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 vaniLLe said: cool story sis :D(tu) ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 kulağımın dibinde uçan sivrisineğin sesine uyandım ya oha ha bi de üç yerimden sokup öyle uyandırıyor dallama, şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 uyumadan geçen bilmem kaçıncı saat, öğlen eve gelip yatağıma atlamayı iple çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 trenlere internet geri dönmüş günlük, belki de ben denk gelmiyordum uzun zamandır. ama öyle veya böyle dial-up modem sesini hatırladım.. ayrıca dakika başı kesilmesi de yolculuğa ayrı bir tat kattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 vaniLLe said: alkol cok kötü bisi. dün kafalar baya güzelken, almanci ekürisinden bir arkadasim ''pipim cok kücük ya, yemin ederim, valla cok kücük =(('' diye aglamaya basladi -_- üzülme arda boyu deil islevi diyince de agroyu ben cektim. öküzler. Olm cool story sis i bırak ve koşarak kaç o insanlardan. Pipim çok küçük nedir? Nasıl bir muhabbettir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 abi saka yapiyomus güya, ben herifi cok tanimiyorum da hep öle sacmasalak kafalara girip testis geciyomus. ama cok gercekciydi ya =( heralde benim kafam cok güzeldi, ondan öle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 serin hikaye bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 eyw kardesim, replerini esirgeme hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 süper bir gece! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 the sims'te bir eşya vardı internetten indiriyorduk. simimiz içine girince hijyeni enerjisi konforu falan maksimum oluyordu. işte bana ondan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Günlük amma büyükmüş bizim ofis ya taşı taşı bitmedi ağzını kırdığımın eşyaları.. Daha yarın da gidicez falan, hatun kişi gel gezelim dedi ama çoook yoruldum nan =/ Bi şansımı deneyim bize gelin diye, sonra da film koyar sızarım sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 şaka maka october oldu lan :( sokarım zamanın içine arkadaşım! vampir gibi bir yaşa çakılı kalabilme olayını bulamayan, ne bileyim geçmişe dönmeye yarayan bişiler icat edemeyen. anca LHC falan gibi saçmalıklarla uğraşan tüm bilim adamlarına buradan saygılarımı sunuyorum.. ulan gerzekler! dedeleriniz hayatını simya peşinde geçirdi işe yarar bi bok bulamadı. siz de şimdi aynı şekil kafanızı böööööle atoma matoma gömün anca! october oldu be! 2011 geliyor artık, az kaldı bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ne uyudum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 günlük bugün bisikletim bana zilyon tane sorun çıkardı, bi keyif alamadım 15km de bırakmak zorunda kaldım. Artık kadronun değişme vakti geldi heralde, ama ona da para ayırmak istemiyorum şu an. Offfff güzelim bisiklet keyfimin de içine edildi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar