wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Dün babamları almaya gittim, babam anneme namazını çabuk kıl hanım geldi gelicek bizimkisi aç gelir şimdi o, ben sokağın başında bekliyorum falan diyip beklemeye kalkmış. Ben gecikince de annem aradı neredesin böyle böyle diye, uçarak gittim o konuşmadan sonra ehauhea. Özlemişim nan yeter bu kadar evin sessiz kaldığı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 özlemişim kasetleri. A yüzü, B yüzü... kişiye özel hazırlanan karışık kasetleri, kaset kaydetme ritüelini, pil gitmesin diye kalemle geri sarmayı... yer yok diye eski kasetleri attım bugün de oradan aklıma geldi. son aldığım kaset 98 tarihliymiş, bruce abimin chemical wedding albümü, cdsi gelmemişti ve ben de bekleyemeyip satın alıvermiştim kasedini. şimdi özenle seçilmiş şarkı sıraları, A yüzü, B yüzü kalmadı.. shuffle diyorsun ve çalıyor artık ne varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 abi kaset dedin de, geçen buldum çekme kasetlerimi 90 lık, bonjovidir, stevie wonderdır falan çekilmiş, kasetin artık yüzüne de al yazmalım selvi boylum çekmiş herifler ya haha yarıldım. vay be ne günlerdi televole serisi kasetler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Çok hızlı başladık güne 9-11 arası 3 iş bitti, şimdi tüm gün rahat oluruz gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 karışık kaset hazırlamak bir sanattı ama. zaten grupların da A yüzü giriş şarkısı vurucu olsun, sonra bi gelişsin harmoniler gibisinden kendine özgü şarkı seçimleri olurdu. şimdi o şarkı diziliminin önemi kalmadı gibi, son şarkı çaldıktan sonra 1dakika sessizlik sonra bonus track olurdu. albüm dediğin bir bütündü yani. shuffle çıktı mertlik bozuldu. millet ambient üzerine arabesk dinliyor shuffle ile ve bunu dert bile etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 galiba mutluyum, yeni işim de an itibarıyla hayırlı olmuş gibi görünüyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 depresyondayım laannn 3 gün oldu alkol almıyorum yıllar sonra ilk defa bu kadar boşluk tabi bugünde almazsam 3 olcak evet almıcam biliyorum allah sonumu hayretsin hayat zor emoyum ergenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hayır kim yapıyo bilmiyorum ama uğraşıldıkça hoşuma gider benim. ilgi severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Hey m8/günlük.Durumum pudingli pide gibi şuan. Bugünlük yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 günlük mactan geldim abi,yoruldum baya hava cok sıcaktı bir macta bu kadar cok terledigimi hatırlamıyorum. haftada 2 maclık performansım var günlük dagıtıyorum resmen dün kuzeni kıramadım gittim 3 tane bira ictim yanında da doritos peynirli büyük paket,fıstık mide 2 katına cıktı bira berbat bisi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 bazen kızıyorum benim hayatım niye hep rahat oldu diye. rahat batıyo evet. etrafımdakilerin zorlandığını, geçinmek için nasıl koşturduklarını didindiklerini gördükçe batıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Vidar said: kızıyorum. kime kızıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 çok pis sıçtım. bu hafta komple böyle geçti. her gün ayrı bir sıçış, batırış. yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Yarın Moskovaya gidiyorum 3 günlüğüne günlük. Ama gezemiycez hiç program çok yoğun fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sevgili güncük 2 saat boyunca ayakkabı aradım.allahtan mutlu sonla bitti de alışveriş küfür etmeme gerek kalmadı. hadi gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 81 kilo olmuşum günlük, vay hayvan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 beyler limonlu bahçe'ye gitmeyin, gidenleri de öldürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 günaydın günlüqe sakinleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 acım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 kosacam kesin ama aksammı sabah mı hankisi daha iyi olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 sadece 1,5saat rahatsız edilmemek için ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 meraba güncüque bu bacak esnetme çalışmaları yüzünden yeni yürümeyi öğreniyor tavrı sergiliyorum,insanlarında bana bakması ayrı bi rahatsızlık veriyor eeea ne biçim yürüyo yea bu şeklinde.neyse kasılmalar 1 2 haftaya geçermiş. hadi öptüms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 şöle bişyi trending yapabilmek için kaç kişi gerekli X4・ダブルズームキット】1名様」! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 şehirlerarası otobüslerde uyumaya alışmam lazım artık 2 saat uykuyla şaban gibi geziyorum hadi bakalımsssss ^^__^_^-3^3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar