Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün babamları almaya gittim, babam anneme namazını çabuk kıl hanım geldi gelicek bizimkisi aç gelir şimdi o, ben sokağın başında bekliyorum falan diyip beklemeye kalkmış. Ben gecikince de annem aradı neredesin böyle böyle diye, uçarak gittim o konuşmadan sonra ehauhea. Özlemişim nan yeter bu kadar evin sessiz kaldığı ^_^
Mesaj tarihi:
özlemişim kasetleri.
A yüzü, B yüzü... kişiye özel hazırlanan karışık kasetleri, kaset kaydetme ritüelini, pil gitmesin diye kalemle geri sarmayı...

yer yok diye eski kasetleri attım bugün de oradan aklıma geldi. son aldığım kaset 98 tarihliymiş, bruce abimin chemical wedding albümü, cdsi gelmemişti ve ben de bekleyemeyip satın alıvermiştim kasedini.

şimdi özenle seçilmiş şarkı sıraları, A yüzü, B yüzü kalmadı.. shuffle diyorsun ve çalıyor artık ne varsa..
Mesaj tarihi:
abi kaset dedin de, geçen buldum çekme kasetlerimi 90 lık, bonjovidir, stevie wonderdır falan çekilmiş, kasetin artık yüzüne de al yazmalım selvi boylum çekmiş herifler ya haha yarıldım. vay be ne günlerdi televole serisi kasetler falan.
Mesaj tarihi:
karışık kaset hazırlamak bir sanattı ama. zaten grupların da A yüzü giriş şarkısı vurucu olsun, sonra bi gelişsin harmoniler gibisinden kendine özgü şarkı seçimleri olurdu. şimdi o şarkı diziliminin önemi kalmadı gibi, son şarkı çaldıktan sonra 1dakika sessizlik sonra bonus track olurdu. albüm dediğin bir bütündü yani.

shuffle çıktı mertlik bozuldu. millet ambient üzerine arabesk dinliyor shuffle ile ve bunu dert bile etmiyor.
Mesaj tarihi:
depresyondayım laannn
3 gün oldu alkol almıyorum yıllar sonra ilk defa bu kadar boşluk tabi bugünde almazsam 3 olcak evet almıcam
biliyorum allah sonumu hayretsin hayat zor
emoyum
ergenim
Mesaj tarihi:
günlük mactan geldim abi,yoruldum baya hava cok sıcaktı bir macta bu kadar cok terledigimi hatırlamıyorum.
haftada 2 maclık performansım var günlük dagıtıyorum resmen
dün kuzeni kıramadım gittim 3 tane bira ictim yanında da doritos peynirli büyük paket,fıstık mide 2 katına cıktı bira berbat bisi :P
Mesaj tarihi:
bazen kızıyorum benim hayatım niye hep rahat oldu diye. rahat batıyo evet. etrafımdakilerin zorlandığını, geçinmek için nasıl koşturduklarını didindiklerini gördükçe batıyo.
Mesaj tarihi:
meraba güncüque

bu bacak esnetme çalışmaları yüzünden yeni yürümeyi öğreniyor tavrı sergiliyorum,insanlarında bana bakması ayrı bi rahatsızlık veriyor eeea ne biçim yürüyo yea bu şeklinde.neyse kasılmalar 1 2 haftaya geçermiş.

hadi öptüms.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...