wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 @barbuş düzelttiğini sandın.. ^_^ Soğuk suya yatınca hissizleşiyorsun, acı hissetmiyorsun. Uykuya dalar gibi gidiveriyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 kizlar icin yani o taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 iyi de, hızlı ölüm için sıcağa giricen. genişlicek damar yolların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 amaç hızlı ölmek değil ki ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 neye intihar ediyon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abi ölücekken bari üşüyüp ölmek istemem ben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 İntihar edenlerin hepsi hemen öleyim diyip mi intihar ediyor? eahueha ilk başta üşüosun sonra bişi hissetmiosun. Eed :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 intihar edenlerin alayi gerizekali oldugu icin yaptiklari iste mantik aramiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 benden nie istiosun ki o zaman sdfg sanki intihar ettim/edicem ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Günlük bugün işler kesat, nakit akışı olmadı. Yarın inşinşinş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 günnük eda taşpınar taşpınarı görmek nasip oldu bugunde abartılacak bi tarafı yok gibi.teni gözlük rengine baya yetişmiş kara kara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Ulan biri var çok iyi biri çok seviyom şahane bi dost. hadi by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hüff azıcık uzaklaşsam mı her bişilerden naabsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ilk defa eşşek gibi valizle uçağa binicem çok heycanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hay sokam günlük ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 finansal bakımdan çöküntüdeyim ama ruhsal bakımdan da bir o kadar yükselişteyim. bide okullar açılmasa bu hayatın tadı yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bide ugurcan ismi cok güzel bi isim bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kac kadeh kirildi sarhos gonlumde bir turlu kendimi avutamadiiiim kac kadeh kirildi sarhos gonlumdeeeeee bir turlu kendimiii avutamaadiiiiiiiiim kac gece agladiiiim boyle gizliceee ne yaptimsa seni unutamaadiiiim ne yaptimsa seniii unutamadiiiiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kimbilir kimler var simdi kalbinde sen beni unuttun coktan belkideeeee ben hala yasariim eski gunlerdeee her seyde sen varsin unutamadiiim her seyde sen varsin unutamaaadiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 her sevgi zamanla bitermis derler benimki bitmedi anlayamadiiiim her sevgi zamanla bitermis derler benimki bitmediiii anlayamadiiiiiiiiiiiiiim bu asktan hayir yok unut dediiileeeer ne yaptimsa seniiii unutamadiiiiiiiim ne yaptimsa seniiii unutamaaadiiiiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kim bilir kimler var simdi kalbindeeeeeee sen beni unuttun coktan belkideeeeeeeee ben hala yasariiim eski gnlerdeeeee her seydeee sen varsin unutamadiiiiim her seyde sen varsin unutamadiiiiiiiim YURU BE MUSLUM BABA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 adam microsoft'ta çalışıyor ama mutsuz. SEVİNİN FAKİRLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Hayatımda hazırladığım en iğrenç patateslerle uğraştım ve çok uzun sürdü.. Normalde çat çat çat hemen hazırlar doğrar kızartırdım ama yeminle bileğim ağrıyor şuan ya =/ Askerde böyle patatesi yığarlarsa önüme elimi boydan boya yarar izin isterim yemin ediyorum o kadar iğrençti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 NERDE UCUZ CİPS DERSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 hani böyle işler "kendince" iyi gider ya.. ama çevresel faktörler sıçmıştır. sen ne kadar kendini aşmaya çalışsan da, (sen + 1) potansiyelinde olumsuzluk olarak geri döner etrafın hani.. sen imkanları zorladıkça, imkansızlıklar doğar böyle.. sonra umut kalmamaya başlar, mutsuzlaşırsın.. artık sen dönersin arkanı, gelen vursun diye. ne kadar dönmek istemesen de, dönersin. işte öyle günlük. inşallah bunu gelecekte gülerek okurum günlük, "bak böyleydi ama şimdi bu refahlı günleri de gördüm." diye. inşallah. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar