Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Günlük lan söylemeyi unuttum içten içe asosyal bi insan olmaya başladım ama engel olmaya çalışıyorum kendime.Plan yapıyoruz arkadaşlarla sonra gitmek zor geliyo falan
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bugün gene şaşırtmadı beni universe.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bayram ertesi sınavım var istanbula gitmem lazım uçak bileti sadece sabah saat 5'e kalmış oh yes
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 seneler sonra sayısal loto oynadım. 2 bile tutmadı. allah kahretsin ya böyle şansı. en son 4 tutturduğumda kazandığım para ile tatilyaya gitmiştim. düşünün tarihin eskiliğini. tatilya yeni gelmişti o zaman :(
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 wastyrx said: @pascal sanki cerrah bi arkadaşım var onu anlattın ehauaeh şikayetin ibni sina hastanesindeki bi doktora mı? degil ama yaklastın :D
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Dartanian said: Günlük lan söylemeyi unuttum içten içe asosyal bi insan olmaya başladım ama engel olmaya çalışıyorum kendime.Plan yapıyoruz arkadaşlarla sonra gitmek zor geliyo falan BEN DE!
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Günlük lan bazı şeyleri aşmam gerekiyo.Acaip gerginim ve sinirlerim bozuk sakinleşmeli ve monoton hayatıma geri dönmeliyim!!!11!!!!1!
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yakışıklı erkekler öpüşmesin günlük. bi de son zamanlarda en eğlendiğim geceydi.evet.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dakka 1 gol 1 gaylere mi rastladın cansın? ^_^ Terbiyesiz ahlaksız açmıyor telefonunu sözde bugün dışarı çıkıcaktık.. Bayadır uyumadığımı hatırladım o yüzden yatıp iftar zamanı kalkıcam sanırım okby.
napae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Tünel'de sokakta oturup içmek kesinlikle daha güzelmiş. Daha çok kaynaşıyo insanlar. Çok mutlu oldum dün. Herkesi gördüm. ^^
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 son yıllarda geçirdiğim en berbat haftalardan biri olabilir. Dartanian said: Günlük lan bazı şeyleri aşmam gerekiyo.Acaip gerginim ve sinirlerim bozuk sakinleşmeli ve monoton hayatıma geri dönmeliyim!!!11!!!!1! ahahahah ben de lan, nedir bu duygu seli kardeşliği anlamadım.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hala bugün ne yemek yapiim karar veremedim, iftarda yaklaşıo nan günlük =/ Bu gidişle ezan okunurken ben yemek yapmaya başlıcam gibi ^_^' ohş abim yemeğe girişmiş ben düşünürken heh bende yayiim yatiim bare ^_^
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Olma pastırmalı kuru fasülye var akşama, heyecendan geberecem şimdi, sakın olmalıyım...
cemss Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bune boyle gunluk yine hunharca olaylar yasanmıs patide.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 "roket adam" said: son yıllarda geçirdiğim en berbat haftalardan biri olabilir. Dartanian said: Günlük lan bazı şeyleri aşmam gerekiyo.Acaip gerginim ve sinirlerim bozuk sakinleşmeli ve monoton hayatıma geri dönmeliyim!!!11!!!!1! ahahahah ben de lan, nedir bu duygu seli kardeşliği anlamadım. Duygularımı çalma lan!!
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yarın doktorlara gözlerim mor keş gibi gidicem sanırım günlük =/ normal insanlar gibi bende hergün uyumak/uyuyabilmek istiyorum nan!
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Yüzbintane randevu boşa gitti günlük.. Emekli sandığına gidip ben öğrenciyim abiler demem gerekiyormuş. Bi daha ne zaman boş zaman yaratır da üşenmeyip giderim Allah bilir.. Bi kerecik olsun bişilerde sorun çıkmasın nan -.-' bi kerecik bişiler benim için kolay olsun. Noolur nan günlük? ehauheau FUUU LAN! işte öyle ^_^'
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 lütfen beni seçsinler! beni seç beni seç!
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 devlet baba bana bakmıyor saglık güvencemi aldılar eczacı kapıdan kovuyor edit saat besi gecmiş gün biter yarın görüsşük pati
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Günlük kırdım kafayı Para lazım yani para istiyorum..Dolayısıyla iş lazım.Ancak 2.öğretim olduğum için o da yok ben delircem yok iyi değilim
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 2. ogretim oldugun icin daha rahat olmaz mi is?
Öne çıkan mesajlar