Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Günlük lan söylemeyi unuttum içten içe asosyal bi insan olmaya başladım ama engel olmaya çalışıyorum kendime.Plan yapıyoruz arkadaşlarla sonra gitmek zor geliyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bugün gene şaşırtmadı beni universe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bayram ertesi sınavım var istanbula gitmem lazım uçak bileti sadece sabah saat 5'e kalmış oh yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 seneler sonra sayısal loto oynadım. 2 bile tutmadı. allah kahretsin ya böyle şansı. en son 4 tutturduğumda kazandığım para ile tatilyaya gitmiştim. düşünün tarihin eskiliğini. tatilya yeni gelmişti o zaman :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 wastyrx said: @pascal sanki cerrah bi arkadaşım var onu anlattın ehauaeh şikayetin ibni sina hastanesindeki bi doktora mı? degil ama yaklastın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Dartanian said: Günlük lan söylemeyi unuttum içten içe asosyal bi insan olmaya başladım ama engel olmaya çalışıyorum kendime.Plan yapıyoruz arkadaşlarla sonra gitmek zor geliyo falan BEN DE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Günlük lan bazı şeyleri aşmam gerekiyo.Acaip gerginim ve sinirlerim bozuk sakinleşmeli ve monoton hayatıma geri dönmeliyim!!!11!!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 günlük kafam karıştı günlüüüüük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İyi geceler, başım ağrıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yakışıklı erkekler öpüşmesin günlük. bi de son zamanlarda en eğlendiğim geceydi.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dakka 1 gol 1 gaylere mi rastladın cansın? ^_^ Terbiyesiz ahlaksız açmıyor telefonunu sözde bugün dışarı çıkıcaktık.. Bayadır uyumadığımı hatırladım o yüzden yatıp iftar zamanı kalkıcam sanırım okby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Tünel'de sokakta oturup içmek kesinlikle daha güzelmiş. Daha çok kaynaşıyo insanlar. Çok mutlu oldum dün. Herkesi gördüm. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 son yıllarda geçirdiğim en berbat haftalardan biri olabilir. Dartanian said: Günlük lan bazı şeyleri aşmam gerekiyo.Acaip gerginim ve sinirlerim bozuk sakinleşmeli ve monoton hayatıma geri dönmeliyim!!!11!!!!1! ahahahah ben de lan, nedir bu duygu seli kardeşliği anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hala bugün ne yemek yapiim karar veremedim, iftarda yaklaşıo nan günlük =/ Bu gidişle ezan okunurken ben yemek yapmaya başlıcam gibi ^_^' ohş abim yemeğe girişmiş ben düşünürken heh bende yayiim yatiim bare ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Olma pastırmalı kuru fasülye var akşama, heyecendan geberecem şimdi, sakın olmalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bune boyle gunluk yine hunharca olaylar yasanmıs patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 "roket adam" said: son yıllarda geçirdiğim en berbat haftalardan biri olabilir. Dartanian said: Günlük lan bazı şeyleri aşmam gerekiyo.Acaip gerginim ve sinirlerim bozuk sakinleşmeli ve monoton hayatıma geri dönmeliyim!!!11!!!!1! ahahahah ben de lan, nedir bu duygu seli kardeşliği anlamadım. Duygularımı çalma lan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yarın doktorlara gözlerim mor keş gibi gidicem sanırım günlük =/ normal insanlar gibi bende hergün uyumak/uyuyabilmek istiyorum nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yazimi yediler gunluk. yazimi....yazimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Yüzbintane randevu boşa gitti günlük.. Emekli sandığına gidip ben öğrenciyim abiler demem gerekiyormuş. Bi daha ne zaman boş zaman yaratır da üşenmeyip giderim Allah bilir.. Bi kerecik olsun bişilerde sorun çıkmasın nan -.-' bi kerecik bişiler benim için kolay olsun. Noolur nan günlük? ehauheau FUUU LAN! işte öyle ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 lütfen beni seçsinler! beni seç beni seç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 devlet baba bana bakmıyor saglık güvencemi aldılar eczacı kapıdan kovuyor edit saat besi gecmiş gün biter yarın görüsşük pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Günlük kırdım kafayı Para lazım yani para istiyorum..Dolayısıyla iş lazım.Ancak 2.öğretim olduğum için o da yok ben delircem yok iyi değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 2. ogretim oldugun icin daha rahat olmaz mi is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar