Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 pc'mi ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aquila said: 2 1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 evet =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 bi vesikalık çektirmek kaldı ohğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 aquila said: evet =( abi ben sen gideceksin diye seviniyorsun diye senin yerine seviniyordum şimdi bu -> =( olmadı ama.. ulan bi 10gündür öksürüyorum.. boğazı bitirdim öksürmekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Kesin sıra vardır şimdi vergi dairesinde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Sabah sabah yağmura yakalanıp resmen dinlediğim şarkılara klip çektim yağmur altında yürüyerek meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 şükrü gitmesin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 güne banle başladım hadi hayırlısı. gidiyorum diye ağlıyo hava bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 3 ayağım 1 papuca girdi günlük =( Sırf zibilik bi herifi görücem die oda.. Sabahtan beri rekor eksper yabdım ama çok hızlıydım en birinci bendim eed ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gerekli her şeyi aldım bitti, çohmudluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 arkadaş açıklanacaksa açıklansın, kalbim var benim, bu ne süründürmek anlamıyorum. fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Hayırdır Selincim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Londra biletimi aldım, Eylül sonunda gidiyorum. Kasım'a da Paris'te otel rezervasyonu yaptırdım. Schengen vizem de bir 10 güne çıkarsa Quartier Latin otursun beni beklesin. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sanyorum en iyisi o gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sabahlayıp 6da kör karanlıkta buluşup 7de eve döndüm. o da staja gitti. ah 555 <3 görüşebilmek için ne yapacağımızı şaşırdık. her dakikayı değerlendiriyoruz günlük. çok özleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 abi yumuşamış elma kadar kötü bi meyve yok ya öeeefff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Yağmur yağdı bugün günlük. Özlemişim bildiğin, iliklerime kadar ıslandım öle yağmura bakıcam, insanlara bakıcam die heauh pek ii geldi nan serin serin ohh ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Kurabiye yaptım, fırına koydum. Heyecanla bekliyorum şimdi. Çabuk olsun, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 karnım acıktı kurabiye yiyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Selam günnük, Ben açken orda olmayan servet ustaya burdan teşekkürleri bi borç bilirim. Ulan servet usta gelmedin senin yüzünden başka yerde kokoreç yedim yakıştı mı sana???? Dışarda maç izleyelim dedik heyecan yoktu pek neyse.. Bi de bi kaç ufak şeye canım sıkıldı özlem de var hafif... Öyle işte.. Havanın güzel olması da ayrı hoşuma gitti. Bazı şeylerin de abv. hadi öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bütün ev tarçınlı kurabiye kokuyo. Yumurta kırmaya üşenen ben, gecenin bi vakti kurabiye yaptım. Hem de ilk yapışım. Çok güzel oldu sadece şekerini biraz fazla kaçırmışım. Haftaya da cevizlisini yapıcam. Sonraki hafta da hindistancevizlisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 aquila said: güne banle başladım hadi hayırlısı. gidiyorum diye ağlıyo hava bi de. gtimeden açılırsın banle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 napae said: Bütün ev tarçınlı kurabiye kokuyo. Yumurta kırmaya üşenen ben, gecenin bi vakti kurabiye yaptım. Hem de ilk yapışım. Çok güzel oldu sadece şekerini biraz fazla kaçırmışım. Haftaya da cevizlisini yapıcam. Sonraki hafta da hindistancevizlisini. Parası neyse verelim bize de yab kız =/ canım çekti bildiğin =/ Yalnız karnımın açlığına unuttum yazacağımı ehauhaeu doktora gittim günlük alayından randevu aldım. Korkuyorum ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 @wastryx afferim yola geliyosun. ----------------------- günnük nabey ya? beni sorarsan huzur doluyum,yaz bitiyo,hava sıcak değil.keyifler tıkırında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar