Bella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 hayatım inception'dan sonra çok aksiyonsuz gelmeye başladı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Yine bi pazar, yine ofisteyiz. Akşam oldu hala 36 derece lan ne biçim iş öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 irin said: hiç kıskanmıyorum tatil postları hiç ama. geçen sene de böyle oldu.en son tatil yapan en mutlu tatil yapan hem sdfg.hem baltik denizinde güneşsiz bronzlaşıcam ben bi' kere.çok kuul. 16 gün çok uzun zaman değil hem. kandırmacalı post Servis elemanı olarak tatil yapıcam ben de. hayfayf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 7 tane ütü yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 sesu said: Amma ağladınız lan. aquila said: kız haklı beyler. right arrow + right arrow + right kick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 birakin agliyayim, 5yildir tatil yapmadim hic :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Günlük, sonunda gidebildim Sertap Erener konserine, 1.5 saat sürdü ama kulaklarımın pasını sildi yeminle. Ama canlı performans sıralamamı etkileyemedi, benim için hala. 1) Nil Karaibrahimgil 2) Candan Erçetin 3) Sertap Erener geliyor, ses/sahne performansı olarak. Onun dışında söylenecek tek kelime ise MUHTEŞEM olur. Bideo vokalisti Zeynep Doruk, ne muhteşem bir sesi var, O'nun da Murat Boz gibi bi yapımcı tarafından keşfedilmesi, yada Sertap Erener'le beraber Yusuf Güney/Rafet El Roman gibi beraber albüm yapmaları şart. Sesleri aşırı yakın zaten birbirine ve çok temiz. neyse günlük, sesim kısıldı zaten, hadi kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ilk 3un oysa hakikaten, daha cesitli muzisyenleri dinlemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 nasıl geçer bu allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 senko said: ilk 3un oysa hakikaten, daha cesitli muzisyenleri dinlemeni tavsiye ederim. canlı performans dedim, bursaya evanescence/cranberries/linkin park geldi de biz mi gitmedik. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 günlük, iş yerinde sıcaktan tatil oldu. eve geldik. yatıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Çok temiz kanım var günlük sdf sabah kalkarken kanıyor sonra öğlen kanıyor 1-2 kere de akşam falan kanıyor burnum. Kanaya kanaya kan kalmadı hep yenilendi ya da yanlış bişiler hatırlıyorum sdafs Yenimahalleden iş geldi ve hiiiç ama hiç sevmiyorum orayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 google'ın aramada bişiler mi değişti yeniden.. bu aralar makale falan ararken çok acaip güzel sonuçlar veriyor. =) sevindim lan. iki dakika aradım ve her şeyi buldum gibi bişi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 hell yeaah sıcaaaaaaak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Beşiktaş'ta stajdayım. Hiç bir şey yapmıyorum. Bu civarda olan varsa lütfen konuya bi msj atsın. Patladım sıkıntıdan lan. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Gözümden yaş geldiği için artık çok uzun zamandan sonra ağrı kesici aldım.. Bi işe yaramıyor nan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 0ne said: senko said: ilk 3un oysa hakikaten, daha cesitli muzisyenleri dinlemeni tavsiye ederim. canlı performans dedim, bursaya evanescence/cranberries/linkin park geldi de biz mi gitmedik. sdfsdf e onlar da kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 naptın abi günlükte kavga cıkcak ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Abim evlense de kurtulsam nan günlük sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 evanesence ne be haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 üstteki mesaja hitaben iki kelime Amy Lee, ya onu geçtim herkes herkesin sevdiği bişeyi sevmek zorunda değildir, nasıl ben sizin led zeppelin falan filan şarkıcılarınızı sevmiyosam sizde sevmek zorunda değilsiniz. Ama ben hiç bi zaman dile getirmediğim için sizden de aynısını isteme hakkım olduğunu düşünüyorum. Amy Lee demişken; yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 abi yer gök amy lee dolu, ulaşılamaz geldiği için çekici o hatun senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 artık milletin müzik zevkinin farklı olabileceğini falan da kabullenmek lazım. dert etmemek lazım. aynı biçimde "eahuahe bunu mu dinliyon beağ?!" diyene, savunma gereği bile duymadan "evet" diyebilmek lazım. rahat rahat. "EN İYİ MÜZİK DİYE BİR ŞEY YOK" DEDİ BİZZAT TEYZEMİN KIZI! evet günlük, dünya daha güzel bir yer olurdu, yukarıdaki gereklilikleri yerine getirse insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 o deilde hadi saygı duymadın kötü dedin.niye insanın zevkini degiştirmeye çalışırsın? benim kafama takılıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 @racta: abi öle bişi yaptığın anda a.insanların %40'ının elinden hayattaki tek amaçlarını almış oluyorsun b.onu diyen senin teyzenin kızı değil, benim halamdı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar