sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ben de olnarı müşterilere gönderdiklerini sanmıyorum, ha ama izlemesi bile rahatsız edici. eminim bu haber çıktıktan sonra dominos'un satışları düşmüştür gözle görülür şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Penthesilea said: amerika'da yemez boyle isler, bu adamlarin hayatini karartirlar. ayrica simdi en temiz yer dominos olur boyle bi haberden sonra euhe Adamlar bu yuzdedn ileri ya... Iyide Burger Kingin lavabosunda dus alanlar vardi teksasda mi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ilerilik bi durum yok abi burda, okuz her yerde okuz sadece hukuk sistemi cok oturmus, yani bu olay turkiye'de olsaydi bu kadar yaptirimi olmazdi. allaskina bakanlar bile ne rezaletler yapiyor (unakitan'in yeni rektor icin mikrofonu acikken soyledikleri mesela) 2 gune kapaniyor konu. o dominos bayisinden alisveris yapan herkes direk avukatlara sarilmistir simdi. yaptirimi cok fazla oldugundan boyle olaylari yapmak got istiyor sadece. bu arada caktim az once philly cheesesteak'i cok mutluyum su an ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ahah dogru diyosun herkes acayip korkuyo yasalardan seatbelt nedir ya sdfsd gerci ben buyukbabalara gonderme yaptiydim saka yoluylada dogru genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 seatbelt sudur, araba kazasinda camdan firlamazsin, tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 tercih meselesi degil iste 60dolarilik kagidi veriyolar eline.sana arkadasim benim can sagligimdan riske atiyosam kendi canim ustune ceza niye kesiyosun yani.Kaldiki seatbelt olumede yol acabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mille said: sana arkadasim benim can sagligimdan riske atiyosam kendi canim ustune ceza niye kesiyosun yani. Tipik Türk zihniyeti işte hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 e doğru ama, sanane yani can benim canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bizim köfteci mahmuttan yiceğime bundan yerim kahvede neler yapıyor mahmut ama bi güzelde lezzetli bee köfteleri işin sırrı tükürükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 starbucksta calıştığım 1,5 yıl içinde hiç böyle bişeye rastlamadım. oda amerikan firması ama her ay 3 ayda bir temizlik denetlemeleri vardı adamlar köşe bucak arıyolardı. eldivensiz yiyecek veren bi kişi işten atmışlardı filan. heryerde kamera sistemi vardi. kahveyi yapışına kadar bakıyolardı. bide 1 saatte ellerini yıkama zorunluluğu vardı. zor günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Newyorkta mc donalds'a gidin (tu). Pislik içinde yüzüyor. Özellikle amerika için konuşmak gerekirse , oradaki metrolopoller ile istanbulu karşılaştırdığınızda kesinlikle hijyen ve temizlik açısından biz çok çok daha iyiyiz. Gidenler bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Dominos (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 üzgünüm ama değişmem dominos'u ahaha. acıbademde nasıl yaptıklarını filan çok izlemiştim eğlenceli :p 2 salağın yaptıkları ile fikrim değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 DarKRideR said: abi daha neleri vardır yani,dışarı yiyiyorsun,malzemeler belli, asgari ücretle çalışıyor,aşırı yoğunlar ve zorluyorlar adamları,üstelik çoğu da sigortasız çalışıyor (türkiye için diyorum) mcdonalds'ta çalışan bir arkadaşım vardı,450 milyon veriyorlardı günde 7 saat üstüne de sigorta vermiyorlar diyordu,mutfak çalışanlarının hiçbirinde ne sigorta var ne de böyle çalışma isteği, bu adamlar gibi değillerdir belki ama ne bekliyorsunuz yani onu merak ettim. sigorta yapılıyor.. ama evet verilen ücret sunulan hizmetin yanında yetersiz ben abzen günde 11 saat çalıoşyıordum sabah 8 de işbaşı akşam 7 de çıkış fln zaten o yüzden istifa etmiştim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 türke mikroptan bişey olmaz gençler raad olun sdgdsgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ben bu dominostan bi pizza söylemiştim, hamuru bi acaipti kat kat içinde püre gibi de bişe vardı. paso sallıyorum menüden bişeler ama daha hiç tutmadı. acaba bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 içine sıçsalar değişmem dominos(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @adamınbiri oha yuh artık, mide var abi bizde, sen şeker çuvalı mı taşıyosun anlamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 geçen gün çekirgeli kek tarifi salyangoz haşlaması tariflerini anlattı hoca o günden beri çok değiştim :( (bu dediğim yemekler 16. yüzyılın sonlarında italyada yeniliyomuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 adamınbiri said: içine sıçsalar değişmem dominos(tu) Dominos da çalışasım geldi. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 en güzeli sokakta motor yağıyla yaptıkları nohut pilav ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ehu iyiymiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 huun said: ben bu dominostan bi pizza söylemiştim, hamuru bi acaipti kat kat içinde püre gibi de bişe vardı. paso sallıyorum menüden bişeler ama daha hiç tutmadı. acaba bu nedir? dublex hamur. içinde cheddar var. komple (tu) bu insanlar "valla şaka yapıyoduk, o sipraişi göndermedik" nidaları arasında caaart diye kovuldular zaten. yakında türkiye dominos da iddialara cevap verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 dominos amerika sorumlusu açıklama bilem yaptı, youtube'de izledim bu gün. daha demin yedim bide kumru pizza oh miss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar