Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dominos yiyin siz hala

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ilerilik bi durum yok abi burda, okuz her yerde okuz
sadece hukuk sistemi cok oturmus, yani bu olay turkiye'de olsaydi bu kadar yaptirimi olmazdi. allaskina bakanlar bile ne rezaletler yapiyor (unakitan'in yeni rektor icin mikrofonu acikken soyledikleri mesela) 2 gune kapaniyor konu.
o dominos bayisinden alisveris yapan herkes direk avukatlara sarilmistir simdi. yaptirimi cok fazla oldugundan boyle olaylari yapmak got istiyor sadece.

bu arada caktim az once philly cheesesteak'i cok mutluyum su an ohh
Sosyal ağlarda paylaş

starbucksta calıştığım 1,5 yıl içinde hiç böyle bişeye rastlamadım. oda amerikan firması ama her ay 3 ayda bir temizlik denetlemeleri vardı adamlar köşe bucak arıyolardı. eldivensiz yiyecek veren bi kişi işten atmışlardı filan. heryerde kamera sistemi vardi. kahveyi yapışına kadar bakıyolardı. bide 1 saatte ellerini yıkama zorunluluğu vardı. zor günlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
abi daha neleri vardır yani,dışarı yiyiyorsun,malzemeler belli,

asgari ücretle çalışıyor,aşırı yoğunlar ve zorluyorlar adamları,üstelik çoğu da sigortasız çalışıyor (türkiye için diyorum)

mcdonalds'ta çalışan bir arkadaşım vardı,450 milyon veriyorlardı günde 7 saat üstüne de sigorta vermiyorlar diyordu,mutfak çalışanlarının hiçbirinde ne sigorta var ne de böyle çalışma isteği,

bu adamlar gibi değillerdir belki ama ne bekliyorsunuz yani onu merak ettim.

sigorta yapılıyor..
ama evet verilen ücret sunulan hizmetin yanında yetersiz
ben abzen günde 11 saat çalıoşyıordum sabah 8 de işbaşı akşam 7 de çıkış fln zaten o yüzden istifa etmiştim ehe
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
ben bu dominostan bi pizza söylemiştim, hamuru bi acaipti kat kat içinde püre gibi de bişe vardı. paso sallıyorum menüden bişeler ama daha hiç tutmadı. acaba bu nedir?

dublex hamur. içinde cheddar var. komple (tu)

bu insanlar "valla şaka yapıyoduk, o sipraişi göndermedik" nidaları arasında caaart diye kovuldular zaten. yakında türkiye dominos da iddialara cevap verir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...