Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

helikopterimiz düştü (müthiş kurgu, sürükleyici hikaye, mucizevi son)


Saeros

Öne çıkan mesajlar

helikopterimiz tüm fitifitisiyle ilerlerken grubumuz sıcak havadan bunalmış, böyle sıcak olur mu daha sonbahardayız oha lan şeklinde yakınmalara başlamıştı. o sırada gözüm remzi'ye takılmıştı; üniformasının bağrını açmış altın kolyesini gururla sergiliyordu. olaya hemen el koyarak "remzi!" diye seslendim, birkaç kaş göz işaretiyle bağrını kapamasını, o kolyeyi kısa zamanda yok etmesini, böyle yapmasının çok ayıp olduğunu, bir daha tekrarlarsa kafayı çakacağımı anlatmayı başardım. remzi çok utanmış, başını önüne eğmişti. belki de biraz fazla ileri gittiğimi düşünüp omzuna "dik tut başını, koç, koç" imalı bir şaplak atacaktım ki, tam güdümlü otomatik radarlı tanjant cosinüslü bir füze helikopterimizin kuyruk tarafına isabet etti. tüm fitifiti sesi anında kesilmiş ve helikopterimiz hızla yere düşmeye başlamıştı. kendimi bir depremin merkez noktasında gibi hissediyordum, ayrıca da baya bi yüksekteydik düş düş bitmiyordu. fakat grubumuzdan kimse bağırmıyordu çünkü çok cesurduk.

müthiş bir "bommmmm" sesiyle yere çakıldıktan beş dakika sonrasında hiç adam kaybetmeyen grubumuz tartışmaya başlamıştı. hasan "abi kesin dış güçlerin işi" şeklinde söylenir ve kafasını iddiasını doğrularcasına sallarken, remzi "DÖRT HARFLİLER, DÖRT HARFLİLER" şeklinde yırtınıyordu ve üstüne üstlük bağrını yine açmıştı fakat durumumuz yeterince gergindi, bu yüzden üstelememeyi tercih ettim.

ahmet birden "BOMBA!" diye bağırınca grubumuz kafaları şöyle bi kaldırıp ahmet'e bakmıştı, ancak mehmet "ne bombası len al sana bomba" diyerek mucizevi bir şrrak sesiyle ahmet'e nah yapınca grubumuz rahat bir soluk aldı. bunu takip eden "bommmmm" sesi ilginç bir enstantene oluşturmuştu ve bir anda patır patır oraya buraya dağılmıştık. hasan dizinden aşağısı kopan bacağını tutarak "kahretsin! kahretsin!" diye bağırırken, remzi uçkurunu tutmuş "TANRIM BUGÜNLERİ DE Mİ GÖRÜCEKTİM, BEN SANA NE YAPTIM, BEBEĞİMİ BENDEN ALDIN" diye yırtınıyordu. şimdi hızlı karar vermeli ve hemen hareket etmeliydim. remzi'ye bir tokat atarak kendine gelmesini emrettim, daha sonra ahmet'e seslenip hasan'ın bacağını sarmasını söyledim. daha sonra bir siper bularak silahıma davranmıştım ki gelen ikinci bombayla hepimiz öldük çok fenaydı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Next chapter: Tankımız patladı.

¶▅c●▄███████||▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅▅||█~ ~:~:~ :~ :►
▄██ ▲  █ █ ██▅▄▃▂
███▲ ▲ █ █ ███████
███████████████████████►
◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙☼◤
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...