Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bu oyunu oynayan varmı aranızda çok hoş birşey olmuş görüldüğü gibi Half Life'ın platform tarzı ilginç bişey.. internetten çekmeye çalışıyorum şu anda bilgisi olan varmı? Oyundan bi kaç ss:[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 download linki vermemenin nedeni herhalde oyunun daha çıkmamış olması ? ;) resmi sitesi haberim yoktu bu oyundan, çok şeker birşeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ewt gerçekten çok hoş yapılmış ss leri ilk defa gördüm inşallah yakın zmnda çıkar[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Hl 2 bölümlerini anımsattı bana[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 e abi belli olmuo mu ztn saldıran askerlere bak city17 ye gönderilen özel askerler işte böle deişik metalik renk elbiseli[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hmm hala çıkmamış mı bu, martta bi bakmıştım buna en son ben. tek kötü yanı flashla yapılıyor oyun. yani adamların haraketler falan biraz odun gibiydi demolarını falan izlemiştim, yani bildiğimiz platform oyunları gibi pek akıcı bişi değildi. neyse genede eğlenceli bişi olcak çıkınca :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Acep buna da cs modu yaparlar mı? :-P[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 super frog...[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bu oyun HL fanları tarafından yapılmış bir oyun. bir kaç ay önce bi yerde görmüştüm. Adamlar HL2'nin çıkmasını beklemekten sıkılmış oyüzden bu oyunu yapmaya karar vermişler.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arkadaşlar büyük bir heyecanla(!) beklediğimiz bu güzelim oyun çıkmış bulunuyor şuan downloadda mrk ettim vallaha :D buyrun : http://www.gamezone.cz/DownloadStart.asp?idD=11895[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 38,2 MB hadi bakalım umarım güzeldir çekiyorum ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 çok askıda kalacak bu soru ama MULTISI VAR MI?[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 çektim ve elime geçen şey : Hayalkırıklıgı.. birincisi oyunu valve yapmış oo iyi fln dedim ama.. flashla yapıldıgı icin full screen ve bir o kadarda background'la beraber deliler gibi kastı. ama zevk kaçıracak kadar diil oynanmayacak kadar.. bir bakıyorum 10 sn önce verdiğim ileri geri ateş komutları daha yeni işliyor o derece yani.. ama espriler falan çok iyi o açıdan iyi olmuş mesela barneyle konuşurken dialog seçeneklerinde !! :D :D :) falan var :D diyince "this is not funny" falan diyo bu arada 2d ile de bayağı dalga geçiyorlar.. sesler 3d oyunun aynısı o da ayrı güzellik.. tek istediğim özelliği koymamışlar ama o da hev suitin sesi !! major fractions detected! (böle bişeyler diyodu tam hatırlamıyorum 5 yıl önce bitirdiğim oyun :P)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hehe grafikler levellar çok şeker mouse kontrolü bazen sapıtıyor valve ınsadece isim kullanmak için izin vermiş.nuclearhede yapmış oyunu. bilgisayar başında bi kaç saat tutamaz ama en azından çekip denediğim için mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kontrol daha iyi olsaymış daha iyiymiş. yakında 1.6 yaması steam la birlikte çkar:)gerçi counter dğil o ayrı:D[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 20 Mayıs 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 birde ben bakayım şuna[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ahah komedi ya... city 17 yapmışlar hehe.. umarım paralı olmaz bu oyun. zaten hl2 sayesinde hayal edemeyeceğimiz kadar para kazanıcaklar.[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 bu indirdiğimiz demo falan mı yoksa? flashla 30 küsür megabyte oyun yapmış adamlar bide para istiyceklerse yokum hocam ben HL2 yi nası alacağımı düşünüyom daha:) (orjinal tabi:P)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Codename: Gordon'u VALVe yapmadı. Bir grup HL Fanı gelişirmeye başladı, VALVe'de onlara destek çıkarak steam'de yer verdiler oyuna.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Sadece bende mi aşırı yavaş çalışıyor?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bende çok akıcı çalıştı valla.. ama flashle yapılmış gibi gözümkedi bana. flash olsa grafikleri daha kaliteli olurdu.. bunun grafikleri ise bulanık.. fena değil oyun, en azından half-life 2 beklerken, oyalar az da olsa.. bölümler hl2'den alınmış fena olmamış..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Metal Slug`in verdigi zevkin ceyregini veriyorsa sufer oyunmus.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 0.1 belki[signature][hline][i]i will endure, hide away. i would outrun the scythe glaring with failure.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar