Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoğrafları için tıklayınız saçmalığı

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Ya ne kadar iğrenç bir medyamız var. Hadi magazin malzemesi insanları koymalarını anlıyorum millet baksın baksın iç geçirsin, içini boşaltsın vs haber sitesi de ne güzel tiraj yapsın, reklamın da dibine vursun.

Ama şu habere neden kızcağızın fotoğraflarını koyarsın. Kızcağız eceliyle ölmüş, resimleriyle ne alakası var yani haberin. Amaç nedir, ailesinden biri görsün daha çok mu yıkılsın, tanımayan ama vicdan sahibi insanlara duygu sömürüsü mü yapılsın yoksa kıl yumağı testesteron deposu hayvanların gözleri mi bayram etsin.

Gerçekten midemi bulandırıyor türk medyası. Allah kahretsin hepsini. Hepsi aynı bokun soyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan önceki birçok ölüm veya kaza haberlerinde de özellikle mağdur bayan ise fotolarını bu şekilde galeri olarak koyuyorlar. Erkek olunca koymuyorlar.

Bu da hakatten arkadaki iğrençliği ortaya çıkarıyor. Zaten hürriyetin web sitesinin %60-70'i +15 adult galeriden oluşuyor. Haberleri de aynı şekle dönüştürmesi beni şaşırtmıyor. Hergün sayfasında firikik galerisi görmeden geçemezsiniz mesela. Bu da habercilik işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ergenekon tertibi kapsamında siyasilerin, sanatçıların, aydınların anasıyla babasıyla yaptığı konuşmaları sansürsüz yayımlayan, onun bunun cinsel hayatını gözler önüne seren bir medya, canice öldürülmüş bir kızın fotoğraflarını reyting malzemesi yapınca pek şaşırtıcı olmuyor nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
onun bunun cinsel hayatını gözler önüne seren bir medya, canice öldürülmüş bir kızın fotoğraflarını reyting malzemesi yapınca pek şaşırtıcı olmuyor nedense.

said:
Eve giderken arkadaşlarına bacaklarının ağrıdığını ve kendini yorgun hissetiğini söyleyen Tok'un vücudunda darp veya yara izi bulunmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Haber bültenlerinde de normal resimlerini koyuyorlar arkada böyle acıklı müzik eşliğinde, ona niye laf gelmiyor? Yapılan doğru, yanlış demiyorum. Bişeye bok atarken hali hazırda olanını da eleştirmek lazım eleştirilecekse.

Bu olay da apayrı süper.

Her sene yeni dönem başlarken televizyonda "Duygu sömürüsüne hayır!" şeklinde sloganlarla yola çıkıyorlar, 1 hafta sonra arkada acıklı keman solosu eşliğinde haberler izlemeye başlıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Ergenekon tertibi kapsamında siyasilerin, sanatçıların, aydınların anasıyla babasıyla yaptığı konuşmaları sansürsüz yayımlayan, onun bunun cinsel hayatını gözler önüne seren bir medya, canice öldürülmüş bir kızın fotoğraflarını reyting malzemesi yapınca pek şaşırtıcı olmuyor nedense.

medyanın genel tutumu bu zaten.
galeri olayıyla sınırlandırmak yanlıs olur.
şehit cenazelerinde bile dakikalarca, feryat eden aileleri arka fonda acıklı bi müzikle, sadece insanları ağlatmak ve ailesini harap etmekten başka bi işe yaramayacak haber yapan medyamızdan ne beklenir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

sırf acıklı olayı değil, habere fon müziği vermek nedir ya? tezkere çıkar ırağıa asker yollanır, arkaya battlefield 1942 veya the rock filminin soundtracki falan konur... Biri eroinman olmuştur bilmemnedir, trajik bişeyler yaşamıştır, requiem for a dream soundtracki koyarlar... İnsanlar buna nasıl "dalga mı geçiyosunuz ulan?" demiyo anlamıyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
Hadi magazin malzemesi insanları koymalarını anlıyorum millet baksın baksın iç geçirsin, içini boşaltsın vs haber sitesi de ne güzel tiraj yapsın, reklamın da dibine vursun.

Ama şu habere neden kızcağızın fotoğraflarını koyarsın. Kızcağız eceliyle ölmüş, resimleriyle ne alakası var yani haberin.

Allah kahretsin hepsini. Hepsi aynı bokun soyu.

"Foto haber" o, "güzeller galerisi" değil.

Ha, Ölen kızın fotoğraflarını koymak biraz abes olmuş ama "ahan da fotoğrafları için tıklayınız fotolarından koymuşlar" diye düşünmek yanlış.
Belki de ailesi vermiştir o fotoları. Öyle "güzeller galerisi" ile kıyaslayacak açık saçık ayıp şeyler görmedim ben.

"Ailesi görürse daha çok yıkılsın diye mi koydunuz" diyorsun da, eminim ailenin evinin her yerinde o resimlerden vardır. Ailenin izni olmadan koycaklarını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...