Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ya ne kadar iğrenç bir medyamız var. Hadi magazin malzemesi insanları koymalarını anlıyorum millet baksın baksın iç geçirsin, içini boşaltsın vs haber sitesi de ne güzel tiraj yapsın, reklamın da dibine vursun. Ama şu habere neden kızcağızın fotoğraflarını koyarsın. Kızcağız eceliyle ölmüş, resimleriyle ne alakası var yani haberin. Amaç nedir, ailesinden biri görsün daha çok mu yıkılsın, tanımayan ama vicdan sahibi insanlara duygu sömürüsü mü yapılsın yoksa kıl yumağı testesteron deposu hayvanların gözleri mi bayram etsin. Gerçekten midemi bulandırıyor türk medyası. Allah kahretsin hepsini. Hepsi aynı bokun soyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 katılıyorum. haber siteleri haberlerden tık alamayınca galeri işine girmişler. oda kesmedi videoları bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bence adamların belli bir şablonu var, tak tak koyuyorlar oraya ne haber yaptıklarına dikkat etmeden. rezalet resmen. ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bundan önceki birçok ölüm veya kaza haberlerinde de özellikle mağdur bayan ise fotolarını bu şekilde galeri olarak koyuyorlar. Erkek olunca koymuyorlar. Bu da hakatten arkadaki iğrençliği ortaya çıkarıyor. Zaten hürriyetin web sitesinin %60-70'i +15 adult galeriden oluşuyor. Haberleri de aynı şekle dönüştürmesi beni şaşırtmıyor. Hergün sayfasında firikik galerisi görmeden geçemezsiniz mesela. Bu da habercilik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ölmüş bi insan üzerinden de bu tip şeyler yapmaları cidden iğrenc. vicdan denilen şey medyamızda mevcut degil malesef. gözlerini hırs bürümüş insanlar işte. eğer sadece kadınlara uygulanıyosa bu galeri olayı, diyecek laf yok gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 koymaları iyi bişey bence, haber daha bi etkileyici oluyo. ha gifip bikinili firikikli resmini koyarsan ayıpta gayette normal resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 eh işte coğu haber buraya yönlendiriyo mesela. http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/Galeri.aspx?rid=2369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Haber bültenlerinde de normal resimlerini koyuyorlar arkada böyle acıklı müzik eşliğinde, ona niye laf gelmiyor? Yapılan doğru, yanlış demiyorum. Bişeye bok atarken hali hazırda olanını da eleştirmek lazım eleştirilecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ergenekon tertibi kapsamında siyasilerin, sanatçıların, aydınların anasıyla babasıyla yaptığı konuşmaları sansürsüz yayımlayan, onun bunun cinsel hayatını gözler önüne seren bir medya, canice öldürülmüş bir kızın fotoğraflarını reyting malzemesi yapınca pek şaşırtıcı olmuyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 pekaziz said: onun bunun cinsel hayatını gözler önüne seren bir medya, canice öldürülmüş bir kızın fotoğraflarını reyting malzemesi yapınca pek şaşırtıcı olmuyor nedense. said: Eve giderken arkadaşlarına bacaklarının ağrıdığını ve kendini yorgun hissetiğini söyleyen Tok'un vücudunda darp veya yara izi bulunmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Xaenin said: Haber bültenlerinde de normal resimlerini koyuyorlar arkada böyle acıklı müzik eşliğinde, ona niye laf gelmiyor? Yapılan doğru, yanlış demiyorum. Bişeye bok atarken hali hazırda olanını da eleştirmek lazım eleştirilecekse. Bu olay da apayrı süper. Her sene yeni dönem başlarken televizyonda "Duygu sömürüsüne hayır!" şeklinde sloganlarla yola çıkıyorlar, 1 hafta sonra arkada acıklı keman solosu eşliğinde haberler izlemeye başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 pekaziz said: Ergenekon tertibi kapsamında siyasilerin, sanatçıların, aydınların anasıyla babasıyla yaptığı konuşmaları sansürsüz yayımlayan, onun bunun cinsel hayatını gözler önüne seren bir medya, canice öldürülmüş bir kızın fotoğraflarını reyting malzemesi yapınca pek şaşırtıcı olmuyor nedense. medyanın genel tutumu bu zaten. galeri olayıyla sınırlandırmak yanlıs olur. şehit cenazelerinde bile dakikalarca, feryat eden aileleri arka fonda acıklı bi müzikle, sadece insanları ağlatmak ve ailesini harap etmekten başka bi işe yaramayacak haber yapan medyamızdan ne beklenir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sırf acıklı olayı değil, habere fon müziği vermek nedir ya? tezkere çıkar ırağıa asker yollanır, arkaya battlefield 1942 veya the rock filminin soundtracki falan konur... Biri eroinman olmuştur bilmemnedir, trajik bişeyler yaşamıştır, requiem for a dream soundtracki koyarlar... İnsanlar buna nasıl "dalga mı geçiyosunuz ulan?" demiyo anlamıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 En fazla van helsing müziği kullanılıyor. Kusturdular o tarz arka fon müziklerinden. Haberi dinlemeyip kanalı çeviresiniz geliyor. Bir de arkadan gümbür gümbür. Sanki savaş çıktı , ihtilal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 haberturk "kar yagisi geliyor" haberine enter sandman calmsiti bir defa bole direk yarilmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Milliyet'in özellikle bir yerlerinden sallayıp, "dünyanın şaşırdığı fotoğraflar" gibi albümler oluşturması ve o albümlerde 2 resimden sonra maria sharapova resimlerinin çıkması tiskindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Güzel kadın ama öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 sarap gibi kadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Wispy said: Hadi magazin malzemesi insanları koymalarını anlıyorum millet baksın baksın iç geçirsin, içini boşaltsın vs haber sitesi de ne güzel tiraj yapsın, reklamın da dibine vursun. Ama şu habere neden kızcağızın fotoğraflarını koyarsın. Kızcağız eceliyle ölmüş, resimleriyle ne alakası var yani haberin. Allah kahretsin hepsini. Hepsi aynı bokun soyu. "Foto haber" o, "güzeller galerisi" değil. Ha, Ölen kızın fotoğraflarını koymak biraz abes olmuş ama "ahan da fotoğrafları için tıklayınız fotolarından koymuşlar" diye düşünmek yanlış. Belki de ailesi vermiştir o fotoları. Öyle "güzeller galerisi" ile kıyaslayacak açık saçık ayıp şeyler görmedim ben. "Ailesi görürse daha çok yıkılsın diye mi koydunuz" diyorsun da, eminim ailenin evinin her yerinde o resimlerden vardır. Ailenin izni olmadan koycaklarını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=22021&rid=2369 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/Galeri.aspx?rid=2369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oksana iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bu resimde bi sıkıntı yokki ?.kızın normal resimlerini koymuşlar. ayrıca gazetedeki interntteki orda burdaki bayan resimlerinden rahatsız olma olayını aşmak lzm. oksana ya selam ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 oyun müziklerini eklemiyolar mı o tam rekor.bf2 falan duymuştm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 bizim fakültedeymis allah rahmet eylesin karı varsa ztn resim koyan bi medya var boyle alakasız seylere bile koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Oksana çok epikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar