eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Bir 2 hafta önce bi topic açmıştım sevgilimle ilgili aramızın bozulması vs. hani sora ayrıldık falan!! orada bahsettiğim bana cephe alan 3 lü vardı bilmeyenler için burda bunlardan biri varki...aramız çok kötü bana sürekli surat asıyor,hala o hata yüzünden sinirli belki ders almamı istiyor? belki de gerçekten ciddi olarak konuşmuyor? ama ben konuşmadan benle konuşmuyor...yol arkadaşıyız sabah, akşam okula birlikte gidip geliyoruz (1 saatlik yol-otobus,yürüyüş) ama sadece beden olarak birlikteyiz!!! aramızın tamamiyle bozulmasından korkuyorum...ayrıca şu an bile işkence çekiorum... BİLİYORUM SORUNLUYUM AMA PAYLAŞMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ GERÇEKTEN RAHATLATIYOR BURAYA YAZIP GÖRÜŞ ALMAK[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 24 Mayıs 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: eagle_dnz, 24 Mayıs 2004 22:45 tarihinde demiş ki: -ama sadece beden olarak birlikteyiz!!! bu ne demek ab iya? :)[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 24 Mayıs 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yani sadece orda bulunuyoruz ama birbiimizle ilgimiz yok[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 çok sevdiği kızlar ama bir türlü açılamadığı ya da kızla tek bir an bile birlikte olamayan erkeklerin olduğunu hatırla, sonra da sorunlu musun sanşlı mısın onu düşün.. valla öneri: kızı ipleme ama iyi davran, bir süre sonra dönecektir.[signature][hline]Half-Dwarf Werewolf Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Kensai/Ranger/Barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 bu arada kız sevgili deil dost konumunda sakın yanlış anlamayın[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 said: Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: çok sevdiği kızlar ama bir türlü açılamadığı ya da kızla tek bir an bile birlikte olamayan erkeklerin olduğunu hatırla, sonra da sorunlu musun sanşlı mısın onu düşün.. valla öneri: kızı ipleme ama iyi davran, bir süre sonra dönecektir. birlikte olmak bi şans belki ama...karşındak seni iplemiyosa onu görmemek daha az koyar bence...en azından bir süre[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 fenerbahceli raconu kesip adini kartal koydun diyedir :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 dediğin doğru... hergün yanında olan birini yoksaymak çok daha zor.... ama bi de şöyle düşün... senle konuşmak istemiosa sen nie onla konuşasınki... değmez yani uğraşma istemiosa salla gitsin :) konuşmak istiyo da salak salak trip atıosa da yakındır onun snle konuşmaya başlaması.... ama bak sen onunla muhabbet kurmaya kastıkça onun senle barışmak istiyeceği zaman daa da ileri gidio... nasılsa bi yere gitmez hep benle muhabbet edecektir kaybetmem arkadaşlıını dio ve devam edio tribine... sen ne zaman susar kenarda oturur onu yoksayarsan (ki başta dediim gibi bunu yapmak bayaa zor ama gerekli :)) o "arkadaşlıımız kötüye gidio benim yüzümden" diip pişman olacaktır... kaçan kovalanır mantığı yine[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ya şu an ne kadar acı versede o durumdayım zaten oturuyorum,somurtarak,konuşmadan(somurtmak mutsuz olduğumu sanıp ilgilensin diye deil gerçekten moralim bozuktur) ama takmıyor veya takıo da belli etmio ki ikiside koyuyor[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ya kız demeyin ya zaten çok kötü bir darbe aldım kızdan bulaşmak istemiyorum artık kızlara :,([signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 dediğim de takıosa sabret takmıyosa siktir et :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 daha 3 sene beraberiz bu trip veya ders verme çabasımı her neyse gelip geçici ama ne zaman geçer asıl sorun o[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 fazla uzun sürmez ya takma :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 ümidim o zaten ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ya seni takmıyanı sen hiç takmıycaksın. Koy arkasına. Bu tarz ekşınlara fazla dayanamazsın. Ben bıraktım böle ekşınları çok mutluyum.Kimse bana bulaşmıo bende kimseye bulaşmıorum geçinip gidiyorum.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santiago Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 holy man imzana koptum abi ya.... zuahah[signature][hline]SELAM B@B@LAR BEN TATARRAMAZAN KENDİME CLAN ARIOM OK3? ÇOK İYİ @WM TEKATAR KULLANIRIM GANAS AYNI ZAMANDA KELE$LE PİS BASARIM. DEAGLE MİROĞLU'DA ÜSTÜME YOKTUR HEP KAFADAN HEK$AT OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Erişilmez ol, erişmeye çalışsınlar.[signature][hline]United we haşırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 erişmez olmak nasıl oluyor açıklarmısın?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 valla linkini verdiğin konudaki kız için (ayrılmışındır heralde..)değmez üzülmeye.. benim de yan sınıfımdadır kendisi... bu konuda ise sen bırak azcık böyle bu şekilde devam ettir eğer o biraz trip yapıyorsa kendiliğinden döner eski haline yok değilse de bu dostluk böyle kalır..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 kıza çiçek ver benimle çıkarmısın de....[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 yeter ya forum sevgili,aşk topicleriyle dolmuş!ne forumu burası aşk forumumu :).[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya soruna öneri bekliyorum böle davranma[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: n0body, 24 Mayıs 2004 23:19 tarihinde demiş ki: dediğim de takıosa sabret takmıyosa siktir et :D deniz bu tum topicin cvp ı al sana ishte daha ne =)[signature][hline]|Pyro| karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki: bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 ya yazmak istemezdim ama artık baymadı mı ya bu konular?[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 senin asıl üzüldüğün şey ilişkinin eskisi gibi olmayacak olmasından duyduğun üzüntü ... bi daha hiç bişey eskisi gibi olmaz biraz ara ver meyi dene sana nası davranıyorsa sende ona öyle davran 2-3 hafta sonra sana karşı bişiler hissediyorsa zaten seni özler .... bide sana tavsiye sakın klişeleşmiş ilişkiyi kurtaracağını güşündüğümüz aslında böyle olmayan SANA SEVGİMDEN BAŞKA BİŞİİ VEREMEMKİ!? cümlesini zordurumda kalsan bile kurma kıza gerekmedikçe sevgilim aşkım canım cicim deme bu sadece sözleri anlamsızlaştırır[signature][hline]:yapma: i got the poison i got the remedy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar