Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Selamlar, 3.1.0 patchi için accountu açtırmayı düşünüyordum, uzun süredir oynamadıgımdan hiç kontrol de etmemiştim accountu. bu sabah denediğimde hacklendiğimi gördüm. :/ mail ile şifreyi alayım dedim mail de değişmiş. ufak bir google yardımı ile şuraya ulaştım; http://eu.blizzard.com/support/webform.xml account name, cd key, secret question, main char name hepsini verdim. üstüne tc kimliğimi scanleyip attachladım ve yolladım formu blizze. şimdi böyle bir durumla karşılaşan var mı? umarım geri verir accountumu blizzard. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 accountu aldıgımı varsayarak; authenticator hedesi iphone ile çalışır hale geldi mi EU kullanıcıları için? parası neyse onu da vericem lan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 geri verir, skype ile aramazsan aylar sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 masq, webform la tahminen 2hafta surer. sansliysan eger daha kisa surer.. skype yukleyip ingiltere numarasini ararsan gerekli bilgileri verince hemen mail degisimini yaparlar accountuda geri alirsin endisen olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Webform falan hikaye cidden.Ara skyptan anında halloluyor olayın.Webformda salak gibi aylarca beklediğimiz oldu hacklenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 18.00'den beri arıyorum ben de ama congested diyor sürekli. Payment Method'u kabul etmiyor benim de 9'unda expired olduğundan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dena mesai saatleri içerisinde araman lazım. şu an çalışmıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paris saatiyle 10.30 - 20.00 arası çalışıyorlar Salı günleri. Yani şu an çalışıyor olmaları lazım. Zaten congested diyor yani çok fazla kişi arıyor heralde şu an. 21.00'e kadar paso çaldırıcam mı şimdi ben yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 çalışma saatlerini bilemiyorum şu an ama aynı durumda ingiltereye ulaşamadığımda başka ülke denemiştim, ikinci denemede olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 fransa'yı deniyorum ayrıca. tek tek hepsini mi denesem acaba sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 avusturya'yı falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tamamdır konuştum. authenticator taktığım için bir karışıklık olmuş, son dakikada ' bir daha hacklenirsen accountuna tay tay ' demeyi de unutmadı eleman. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hadi geçmiş olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 20.00'a kadar açık o zaman, hmmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ben skypetan ararken spam aradım 10 15 kere fln anca düşmüştü dolu diye bırakırsanız boşluk olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 heh, tam bu akşam arayacaktık ki blizzard webform'a cevap atmış. 3 günde ban koymuşlar accounta, final issue'yi de yapıştırmışlar. tek hareketinde çizeriz diyor. :/ neyse.. asıl sorun şu; gönderdikleri şifrem ile acc management'a girdim, banlı oldugundan account sadece payment method'u görüyorum sağda. sol tarafta da ban hakkında hede hödö. ama blizzard bana yollarken accountu payment methodu silmemiş. 21 nisan tarihi 1 aylık ödeme yapacak. ;/ accountta 22 sinde açılıyor. açıkcası başımı ağrıtabilecek bir durumla karşılaşmak istemiyorum. öff. tekrar mı mail atıcam ben bu adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ayrıca gelmedi mi şu authenticator hedesi iphone'a yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 program geldi gelmesine de battle.net.eu henüz merge yaptırmıo acaib yawaş abi EU blizzard :D Coming Soon! The World of Warcraft account merge process is not yet available in your region. Merge a World of Warcraft® Account After merging, you'll log in to World of Warcraft® and related online services using your single Battle.net account e-mail and password. (Available to US Accounts only) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Sırf şu konuyu görünce bir yoklıyım hesabı dedim, benimki de gitmiş. Keylogger falan filan hayatta ihtimali yok, 6 aydır hesabım kapalı, nasıl accountum hackleniyor? Onu geçtim, benim kullandığım maile onay maili gelmeden nasıl e-mail adresimi bile değiştiriyorlar? Hadi onları da geçtim, adamlar bruteforce ile hesap hackleyip, sorgusuz sualsiz mail adresimi değiştirebiliyorsa neden utanmadan "çaldırdınız" diye üstüne ceza ban veriyorlar? Enteresan yani. Bakalım hesabı bir aylık açtırıp içini boşaltacak kadar uğraşmışlar mı, öyleyse bir de item tantanasıyla uğraşıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 yeni moda o herifler Email i değiştiriyo ama sana notification gelmiyo "email adresiniz değişmiştir vs.." diye ama sen kendin değiştirince mail adresini, illaki geliyo. Bende ard arda 3 kere hacklendim sonra security token alıp kapadım acc u 5 aydır falan kapalı 1-2 ay sonra tekrar açtırmayı düşünüyorum acaba giden itemleri geri verirlermiki ? zaman aşımı falan olmuş diyebilirler ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Neyse gerizekalıymışım biraz sabah galiba, şifremi hatırlamayınca nasıl olduysa forgot falan filan sayfalarını hep US sitesinde denemişim :p Geçti şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Kimliğinin renkli fotokopisini gönder. Mutlaka acc geri gelecektir. Benzer bir durum benim başıma da gelmişti. 3 gün sonra hem mail'imi "0" ladılar yeni pass yolladılar hemde payment blocked'i açtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emokhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ya bir şekilde soy ismi değiştiremiyor muyuz? deneyen var mı oo layı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Soyisim değişmiyorlar diye biliyorum bi keresinde arkadaşımın öle bir talebi olmuş ve acc canceled olmuştu sakın deneme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Çok katı oldukları bir konu, evlilik cüzdanı ya da soyadını değiştirdiğine dair mahkeme kararı falan gibi şeylerle anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar