GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 20 yıl kel dolaştım şimdi uzatıyorum ibik gibi oldum ya kıvırcık falan aynada kendime bakamıyorum:( uzatmakta zorundayım mecbur tiyatro falan eylüle kadar kesemicem.. öfff insanın kelken rüzgar estiğinde o rüzgarı beyninde hissetmesi kadar güzel bikaç tane duygu var sadece.. psikolojimi de kötü yönde etkiliyor kendi kendime sinirim bozuluyor saçım yüzünden kendimi kısıtlanmış hissediyorum kafamda saç varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kısa saç>uzun saç, period Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende 2 aydır sakalı kesmiyorum hiç sevmem oysaki bir garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 uzattım uzattım, omuz hızasına gelmiş iken kestirdim. sinüzit ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 her moralin bozulduğunda osbir çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o zaman moralim çok bozuk olsa gerek asdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 2.5 senedir kestirmedim paranoyak oldum sonunda biyoksin kulllanmalar aman kel olcammı ya olursam diye paranoya yapmalar falan.Kestireyim diyorum kıyamıyorum da:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 olm sen kafayı kazıt yoksa kimi öpücem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 kes abi zorunluluğun yokken kestir bir süre daha kılsız yerlerimle idare et lex...=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 saça kıyamamak kadar saçma bişey yok bunu bu yaşmda öğrendim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 GwindonSurion said: kes abi zorunluluğun yokken kestir bir süre daha kılsız yerlerimle idare et lex...=/ öperim yanaklarını oda olur da fazla bişi bekleme o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 podi said: saça kıyamamak kadar saçma bişey yok bunu bu yaşmda öğrendim asd neden kieeeee lex, neyse peki öyle olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ulan iki santim saç uzattın diye amma triplere girdin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 inş kel kalırsın olm, sevion ztn sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 niye? uzat yav. uzun saç güzel gider. sen cemyılmaz sakallı olan değil miydin? gider bence ama sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 pru: öyle deme yahu... soulberry: salak bi poz verdim herkes cem yılmaz sakallı diyor=) böyleydim ben bu saç şimdiye kadarki en uzun saçımdı ya şu an da o kadar uzun değil de nebilim.. gerçi kımırcık diye uzun görünmüyo da olabilir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 uzatmak diyince saç sahibi bişi yapıyormuş gibi duruyor.. halbusi o uzuyor zamanla. bi ara bruce lee'nin kabarık saçlı hali gibi gezmek zorunda kalmak kötü gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 onu bunu geçtimde uzantınca sırf başa bela 2 günde bir yağlanır, yıkaman gerekir, kurutmaya kalsan kurumaz, taramaya kalksan taranmaz rüzgarda birbirine dolaşır, toka ararsın bulamazsın, yemek yerken ağzına girer, yatıp kalkarken başına bela, yazın terletir hiç çekilmez. daha sayarım ama gerenk yok. Kestir gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Dökülür, kopar, acıtır ve üzer ama bazen de güzeldir. Devamı da benden gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 off kazıyacam daha o aşamalara girmedim girersem bundan beter halimi düşünemiyorum bazı insanlar kel olmak için yaratılmıştır. edit: bruce feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Aga kel degilsin yalniz sen, gayet gur sacin var, 3 numarada tutuyorsun, hos yakisiyor 3 numara gayet orasi ayri. Birde uzun sac var, uzun sac var, sagliklisi var, paspas gibi olani var, bakani var bakmayani var, katlanani var katlanmayani var, gideni var gitmeyeni var. Adamin kafasinin sekli cok muntazam ama, tiyatro cartcurt herneyse bitsin direk vurduruver makineyi ehah, yakisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Uzun > Kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 ya ben direk makineyle kazıyorum öyle ki kafa derim dökülüyor bazen 3 gün sonra o uzunluğa geliyor sanki altında fabrika var bir kökten 3 tane saç çıkarmı=( banyodan sonra süpürge gibi banyodan sonraki gün uyanınca lüle lüle oluyor 8 saate bir saçın şekli değişiyor, yatırdım saçı ozonu delecek kadar sprey sıktım yarım saat sonra lüleler fırlamaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 3 numara yönetir.uzattıgım zamanlar oldu ama.hep kısa saçı tercih ediyorum uzatma konusunda hep caymışımdır.pis bi zamanı oluo.saç hiç bi şekile girmio.o dönemde gidip hep kestirdim saçlarımı.bekliyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar