Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç uzatmak sinir bozucu

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

20 yıl kel dolaştım şimdi uzatıyorum ibik gibi oldum ya kıvırcık falan aynada kendime bakamıyorum:(

uzatmakta zorundayım mecbur tiyatro falan eylüle kadar kesemicem..

öfff

insanın kelken rüzgar estiğinde o rüzgarı beyninde hissetmesi kadar güzel bikaç tane duygu var sadece.. psikolojimi de kötü yönde etkiliyor kendi kendime sinirim bozuluyor saçım yüzünden kendimi kısıtlanmış hissediyorum kafamda saç varken.
Sosyal ağlarda paylaş

onu bunu geçtimde uzantınca sırf başa bela 2 günde bir yağlanır, yıkaman gerekir, kurutmaya kalsan kurumaz, taramaya kalksan taranmaz rüzgarda birbirine dolaşır, toka ararsın bulamazsın, yemek yerken ağzına girer, yatıp kalkarken başına bela, yazın terletir hiç çekilmez. daha sayarım ama gerenk yok. Kestir gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aga kel degilsin yalniz sen, gayet gur sacin var, 3 numarada tutuyorsun, hos yakisiyor 3 numara gayet orasi ayri.

Birde uzun sac var, uzun sac var, sagliklisi var, paspas gibi olani var, bakani var bakmayani var, katlanani var katlanmayani var, gideni var gitmeyeni var.

Adamin kafasinin sekli cok muntazam ama, tiyatro cartcurt herneyse bitsin direk vurduruver makineyi ehah, yakisiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben direk makineyle kazıyorum öyle ki kafa derim dökülüyor bazen 3 gün sonra o uzunluğa geliyor sanki altında fabrika var bir kökten 3 tane saç çıkarmı=( banyodan sonra süpürge gibi banyodan sonraki gün uyanınca lüle lüle oluyor 8 saate bir saçın şekli değişiyor, yatırdım saçı ozonu delecek kadar sprey sıktım yarım saat sonra lüleler fırlamaya başladı...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...