White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bence 90% koruyor...[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 "evlenince karım olursa" süper yahu. direk quote yapmak için bir hamle yaptım altta direk yapılmış zaten hehe. ;)[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 şu kadarını söliim prezervatif kullanımda çok dikkatli olupta ikiz sahibi olan tanıyorum..
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: WitChy, 10 June 2003 00:57 tarihinde demiş ki: şu kadarını söliim prezervatif kullanımda çok dikkatli olupta ikiz sahibi olan tanıyorum.. Şans kapıyı çalınca[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Wacky, 10 June 2003 01:04 tarihinde demiş ki: said: WitChy, 10 June 2003 00:57 tarihinde demiş ki: şu kadarını söliim prezervatif kullanımda çok dikkatli olupta ikiz sahibi olan tanıyorum.. Şans kapıyı çalınca[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! sans mans prezervatif deil mi Korumak ZORUNDA! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Allah göstermesin. Bu yaşımda çocuk sahibi olmak istemiyorum. Hayatım kayar.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: Silthanas, 07 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki: tecrube'den bu kadar..ne de olsa '76 dan beri bu i$teyiz..hayirli sevi$meler =)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- haydar dümen'i daha yaşlı sanıyordum ben ya..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
chagy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ben kullanamıyorum bunu başka bir çaresi yok mu?[hline]~Sultan of the Empire Earth~
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ciddi cevap verirsek boşalana kadar koruyor =p ney$e tak güzelce gecir kocum sonra bastir bosaldinda bişey olmaz tabi bo$alırken akan miktara bagli birazda 1 çay fincani kadar flm gelirse karı$mam ikizlerin olur valla :-) bence olay senin kullanmana baglı ilk msj'ı atan arkadasımızın dedıgı gıbı ehue
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Wacky, 10 June 2003 02:00 tarihinde demiş ki: Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! - pohaha - imza degshet auhfau yarıldım walla verin paralrı kısmına ehu
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 baba kız arkadaşım hamile dememek için prezervatife evet.. %2 oranındaki başarısızlık yüzdesini de hesaba katmak gerekirse sizce yaptığımız işe değer mi? insanlar bazen tehlikeye atılmalı ama buna hazır değilim?. siz hazır mısınız 15-18 arasındakiler?[hline]So need your love, so fuck you all
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Allahın verdiği şeyi kuldan esirgemeyin GÜNAH!!![hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Geçen sene prezervatifsiz bir ilişkim olmuştu ama zorda kalmıştım ilkkez olucağı için boşver dedim. Sonra tabi hep yusuf yusuf :=) aids mi olduk flm diye belkide çocuğum bile vardır görmedim bidaha o kadını benden büyüktü ama hayat kadınıda değildi :) Evlenirken karı geliyor -bu çocuklar senden derse napcam lan ben?[hline]bla bla bla ...
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: blackchaos, 11 June 2003 17:59 tarihinde demiş ki: Geçen sene prezervatifsiz bir ilişkim olmuştu ama zorda kalmıştım ilkkez olucağı için boşver dedim. Sonra tabi hep yusuf yusuf :=) aids mi olduk flm diye belkide çocuğum bile vardır görmedim bidaha o kadını benden büyüktü ama hayat kadınıda değildi :) Evlenirken karı geliyor -bu çocuklar senden derse napcam lan ben?[hline]bla bla bla ... aha buldum seni o kadın bendim :) çocuklarımın babası nerdesin hemen buraya gel ve al şu 5 iz lerini başıma bela aaçtın be :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 walal resıt dgılsen kadın hapse gıer ortaya cıakrsa[hline][b]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Silthanas, 11 June 2003 17:58 tarihinde demiş ki: Haydar'a 'Dumen'ini kullanmayi ben ogrettim kaptansınız galiba ? :P[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon...
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Kaza olmasını istemiyosanız azcık paraya kıyın, yoksa daha felaket oluyor. Arkım bi gece icmi$ kız arkıyla. Sonrası malum. Kurtaj icin para topluyordu.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sonra blackchaos gibi olmayın !![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Silthanas, 11 June 2003 17:58 tarihinde demiş ki: said: Sam, 10 June 2003 02:05 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 07 June 2003 22:01 tarihinde demiş ki: tecrube'den bu kadar..ne de olsa '76 dan beri bu i$teyiz..hayirli sevi$meler =)[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- haydar dümen'i daha yaşlı sanıyordum ben ya..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Haydar'a 'Dumen'ini kullanmayi ben ogrettim (-8<[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- dümen yapmayı da sen mi öğrettin? :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 asla tahtakalede tezgahlarda satılanlardan almayın onlar %2 bile korumuyo
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Penguendemi ne vardı çorap geçirip yapıyodu prezervatif yerine :p aman siz yapmayın Buarada takvime bağlı kalır, prezervatif kullanır ve spermicide kullanırsanız %95in üzerine çıkıyo şansınız. Yumurtada spermde 3 gün kadar canlı kalabiliyo bu yüzden bi ay boyunca 10 gün kadar hamile kalabilir.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 onlar yüzünden baba oluyordum valla
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 onlar yüzünden baba oluyordum valla
hione Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 benim en merak ettigim su thread altına msg atan kac kisi prezervatif kullanma geregi duydu $u zamana kadar :)[hline]çiçu a.k.a Templar Saunblade
Öne çıkan mesajlar