Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''Repertuar'' sorunu ve ilk performans için tavsiye..

pch

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar abimin adresinden yazıyorum =) Şimdi bir arkadasimizin 2 hafta sonra doğum günü var bir barda ve bizden de çıkıp çalmamızı istedi. Çalıncak parça konusunda cok kararsız kaldık. Zaman kısıtlı oldugu ve bir çok parçaya calıscagimiz için pek kastırcak parçalara da bakamıcaz. Bu konuda yardim ederseniz cok iyi olur sevgili patiler =) bir de ilk kez birine calacagiz mini konser gibi heycanlandım lan. =) İlk konser deneyimlerinizden vs. yararlanarak ayrica tavsiye bekliyorum ve tesekkürlerimi sunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gimli said:
Grupta enstruman olarak ne var?

2 elektro gitar,bas gitar ve bateri. Türkçe şarkı önerilerinizi bekliyorum aslında daha çok cünkü doğum günü olan arkadaş türkçe ağırlıklı istedi ama yabancı şarkı önerilerinize de açığım tabi mesela blur- song2 yattı kafama baya =) yardım eden herkese teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

türkçe şarkı iyi güzel de hani biraz spesifik olsan daha nokta şarkılar söyleyebiliriz. metal çalıcaksanız lions in the cage yada tigris-bir olabilir. rock çalıcaksanız ogün sanlısoy - bilmece, mor ve ötesi - uyan, sarı çizmeli mehmet ağa (kurban mıydı lan bu), duman - ah falan olabilir. hem kısa sürede kolaylıkla çalınabilecek şarkılar, baya basit.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hali hazirda metal yapiyoruz ama doğum gününde çalacağımız arkadaş kız ve işte metal falan istemiyor. böle daha soft herkese hitap edecek ve 2 haftada hazirlanabilecegimiz şarkılar lazım. Athena,mor ve ötesi falan dinlemediğim için de bilmiyorum pek bu gruplarin hangi şarkılarını önerirsiniz ? başka grupların şarkılarını da bekliyorum yine =)
Sosyal ağlarda paylaş

Athena çok iyi bir seçim olur bence, onun dışında Asfalt Dünya'nın hoş şarkıları var. Bu iki gruptan bir şeyler çalarsanız bar ortamında hoş olabilir.

Athenadan,

- Bırak Gitsin, Her şey Güzel Olacak, Kime Ne, Köpek, Macera, Sen de Yap, Sonrası Yoktu, Yaşamak Var Ya ve Yorulmaz Olmaz, Bulut gibi şarkılar seçilebilir tercihe göre.

Asfalt Dünyanın zaten tek bir albümü var benim bildiğim kadarıyla, oradan da Katil çok hoşuma giden bir parçadır onu çalabilirsiniz.

Mor ve Ötesi de çalınacaksa kesin Serseri çalın derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...