pch Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Merhabalar abimin adresinden yazıyorum =) Şimdi bir arkadasimizin 2 hafta sonra doğum günü var bir barda ve bizden de çıkıp çalmamızı istedi. Çalıncak parça konusunda cok kararsız kaldık. Zaman kısıtlı oldugu ve bir çok parçaya calıscagimiz için pek kastırcak parçalara da bakamıcaz. Bu konuda yardim ederseniz cok iyi olur sevgili patiler =) bir de ilk kez birine calacagiz mini konser gibi heycanlandım lan. =) İlk konser deneyimlerinizden vs. yararlanarak ayrica tavsiye bekliyorum ve tesekkürlerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 blur - song 2 hem kolayi hem süresi uzun değili hem çalması zevkli, hem de millet seviyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 blur +1. bi de kurban'dan "ağlama değmez hayat" çalabilirsin. manidar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 happy birthday to you coverlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Rage Against The Machine - Killing in the name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Talking Heads - Psycho Killer güzel olabilir. Bar ortamında iyi gidiyo gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Grupta enstruman olarak ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Apeiron said: Talking Heads - Psycho Killer güzel olabilir. Bar ortamında iyi gidiyo gayet. Evet güzel seçim olur bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Gimli said: Grupta enstruman olarak ne var? 2 elektro gitar,bas gitar ve bateri. Türkçe şarkı önerilerinizi bekliyorum aslında daha çok cünkü doğum günü olan arkadaş türkçe ağırlıklı istedi ama yabancı şarkı önerilerinize de açığım tabi mesela blur- song2 yattı kafama baya =) yardım eden herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Akdeniz akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 athena'dan çalın o zaman madem türkçe istiyo, eğlendirir o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 türkçe şarkı iyi güzel de hani biraz spesifik olsan daha nokta şarkılar söyleyebiliriz. metal çalıcaksanız lions in the cage yada tigris-bir olabilir. rock çalıcaksanız ogün sanlısoy - bilmece, mor ve ötesi - uyan, sarı çizmeli mehmet ağa (kurban mıydı lan bu), duman - ah falan olabilir. hem kısa sürede kolaylıkla çalınabilecek şarkılar, baya basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 her baba yiğit söliyemez lions in the cage. metal yapıosanızda pek kasmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 abi hali hazirda metal yapiyoruz ama doğum gününde çalacağımız arkadaş kız ve işte metal falan istemiyor. böle daha soft herkese hitap edecek ve 2 haftada hazirlanabilecegimiz şarkılar lazım. Athena,mor ve ötesi falan dinlemediğim için de bilmiyorum pek bu gruplarin hangi şarkılarını önerirsiniz ? başka grupların şarkılarını da bekliyorum yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Athena çok iyi bir seçim olur bence, onun dışında Asfalt Dünya'nın hoş şarkıları var. Bu iki gruptan bir şeyler çalarsanız bar ortamında hoş olabilir. Athenadan, - Bırak Gitsin, Her şey Güzel Olacak, Kime Ne, Köpek, Macera, Sen de Yap, Sonrası Yoktu, Yaşamak Var Ya ve Yorulmaz Olmaz, Bulut gibi şarkılar seçilebilir tercihe göre. Asfalt Dünyanın zaten tek bir albümü var benim bildiğim kadarıyla, oradan da Katil çok hoşuma giden bir parçadır onu çalabilirsiniz. Mor ve Ötesi de çalınacaksa kesin Serseri çalın derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Seni Ben Ellerin Olsun Diye mi Sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 abi kurban calincaksa calinmasi gereken sarki su icerim ben bu aksam bu kadar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 o dumanın şarkısı berkay. kız güzel mi hangi bar? sdfsdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 mahmut abi- veriyor eşşek bile. çok ciddiyim lan. çalan bilirim çok da eğlenilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar