Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 çok iyi bi çalışma olmuş hangi sulu boya setini kullanıyorsun? ben bunu kullanıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 aa anaokulundan yeni mezun olduğun için tabi kullanıosun hala suluboya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Penthesilea said: Bu kizin baska fotolari varsa paylasirsaniz sevinirim ahahahaha çok beğendim bu tribi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paint.Net'in Oil Painting efekti gibi geldi bana. Niyetim çamur atmak falan değil, velakin bahsettiğim olayda ahanda şöyle bişey; Paint.Net - Oil Painting ps: Ali kusura bakma hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Oha bariz fakemiş, kendi çizmemiş. Çok ayıp Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 nasıl olur ya? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 püüüüüü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bi sn ya gerçek diil mi bu şimdi? Oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bu yaptığın ayıptır. Bunca insanı kandırdın. Alacağın olsun. Denn selam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 DENN SELAM ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Denn selam. (Harvey Dent geliyo aklıma her seferinde nedense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 niye orçunun açtığı konuların %90 ına gülüp atığı her mesajda yüzüm gülüyor lan.. adam "ardına attırayım, tokmağımla sıvayayım" dese katıla katıla güleceğim galibasam (ki şu anda gülüyorum) şartlı refleks gibin bir şey olmalı bu dur lan garbage a orçunla ilgili anket açayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 paticikte güldüğüm anları bazen saklıyorum. tam yeriymiş bu topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 CONS KENDİNİ EBRUYA MI VERDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Spidee said: Oha bariz fakemiş, kendi çizmemiş. Çok ayıp Orçun. nası yaptın bunu cons... inanmıştım.. pogodi said: DENN SELAM ^^ SELAM^^ sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 TheRiverBelow said: Paint.Net'in Oil Painting efekti gibi geldi bana. Niyetim çamur atmak falan değil, velakin bahsettiğim olayda ahanda şöyle bişey; Paint.Net - Oil Painting ps: Ali kusura bakma hacı. Yalan söylüyorsun, Cons, Türkiye'nin sayılı resim sanatçılarındandır. Türk surrealismine sayısız katkıda bulunup, sayısız sergi açmıştır. Lütfen terbiyesizlik etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 teşekkür ederim Alexi_Septimus ben bu ülkenin resim virtüözüyüm. bu ülkeye suluboyayı getiren adamım ben. en çok bana soracaksınız, en çok bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bob Ross aslında ölmemiştir sadece consun bu kadar iyi olmasını kaldıramamış ve sanatı bırakıp hindistan cevizi satıcılığına başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 fasdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 patide sadece oyun bölümünlerinde böyle dandik konular olur sanıyordum. Meğer tüm pati böyleymiş. görsel sanatlar bölümünde bile karşılaşınca böyle bir forum sitesini takip ettiğiimden utandım. Birde bu sohbeti çevirenler diğer bölümlerde yöneticilik yapan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ahaha süper bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Densiz said: patide sadece oyun bölümünlerinde böyle dandik konular olur sanıyordum. Meğer tüm pati böyleymiş. görsel sanatlar bölümünde bile karşılaşınca böyle bir forum sitesini takip ettiğiimden utandım. Birde bu sohbeti çevirenler diğer bölümlerde yöneticilik yapan insanlar. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 densiz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Densiz said: patide sadece oyun bölümünlerinde böyle dandik konular olur sanıyordum. Meğer tüm pati böyleymiş. görsel sanatlar bölümünde bile karşılaşınca böyle bir forum sitesini takip ettiğiimden utandım. Birde bu sohbeti çevirenler diğer bölümlerde yöneticilik yapan insanlar. AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar