Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çizimim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye orçunun açtığı konuların %90 ına gülüp atığı her mesajda yüzüm gülüyor lan.. adam "ardına attırayım, tokmağımla sıvayayım" dese katıla katıla güleceğim galibasam (ki şu anda gülüyorum)

şartlı refleks gibin bir şey olmalı bu

dur lan garbage a orçunla ilgili anket açayım ben
Mesaj tarihi:
Spidee said:
Oha bariz fakemiş, kendi çizmemiş. Çok ayıp Orçun.

nası yaptın bunu cons...
inanmıştım..

pogodi said:
DENN SELAM ^^

SELAM^^
sdfas
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:
Paint.Net'in Oil Painting efekti gibi geldi bana. Niyetim çamur atmak falan değil, velakin bahsettiğim olayda ahanda şöyle bişey;

Paint.Net - Oil Painting

ps: Ali kusura bakma hacı.

Yalan söylüyorsun, Cons, Türkiye'nin sayılı resim sanatçılarındandır. Türk surrealismine sayısız katkıda bulunup, sayısız sergi açmıştır.

Lütfen terbiyesizlik etmeyelim.
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim Alexi_Septimus ben bu ülkenin resim virtüözüyüm. bu ülkeye suluboyayı getiren adamım ben. en çok bana soracaksınız, en çok bana...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
patide sadece oyun bölümünlerinde böyle dandik konular olur sanıyordum. Meğer tüm pati böyleymiş. görsel sanatlar bölümünde bile karşılaşınca böyle bir forum sitesini takip ettiğiimden utandım. Birde bu sohbeti çevirenler diğer bölümlerde yöneticilik yapan insanlar.
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Densiz said:

patide sadece oyun bölümünlerinde böyle dandik konular olur sanıyordum. Meğer tüm pati böyleymiş. görsel sanatlar bölümünde bile karşılaşınca böyle bir forum sitesini takip ettiğiimden utandım. Birde bu sohbeti çevirenler diğer bölümlerde yöneticilik yapan insanlar.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
Densiz said:

AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
  • Yeni Oluştur...