Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çizimim

Cons

Öne çıkan mesajlar

TheRiverBelow said:
Paint.Net'in Oil Painting efekti gibi geldi bana. Niyetim çamur atmak falan değil, velakin bahsettiğim olayda ahanda şöyle bişey;

Paint.Net - Oil Painting

ps: Ali kusura bakma hacı.

Yalan söylüyorsun, Cons, Türkiye'nin sayılı resim sanatçılarındandır. Türk surrealismine sayısız katkıda bulunup, sayısız sergi açmıştır.

Lütfen terbiyesizlik etmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
patide sadece oyun bölümünlerinde böyle dandik konular olur sanıyordum. Meğer tüm pati böyleymiş. görsel sanatlar bölümünde bile karşılaşınca böyle bir forum sitesini takip ettiğiimden utandım. Birde bu sohbeti çevirenler diğer bölümlerde yöneticilik yapan insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Densiz said:

patide sadece oyun bölümünlerinde böyle dandik konular olur sanıyordum. Meğer tüm pati böyleymiş. görsel sanatlar bölümünde bile karşılaşınca böyle bir forum sitesini takip ettiğiimden utandım. Birde bu sohbeti çevirenler diğer bölümlerde yöneticilik yapan insanlar.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

AAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...