Tragoedia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şu an itibariyle 890 resi ve %20 sl den gelen damage reduction'ı olan hp'si unbuffed 21.8k olan warlock main charımı arenada gelen Unholy dk + peti + gargoylesi + frost mage + peti + mirrorları nedeniyle anlayamadan 3 saniye içinde ölmem nedeniyle bırakıyorum . 2v2 arena mı yapıorm 8v2 mi anlamadım :X allah belanı versin blizz tek stress attığım yer arenalardı oysa.! biraz sinirle yazdım . edit gelicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 geçmiş olsun, işte bu yüzden pvp ile alakam yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Ghostcrawler said: http://img204.imageshack.us/img204/3279/1231921431796.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hahaha michael scott efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bir yıldız daha kayar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ya frost dk ve retri paladinlerin burst damagelari ile 1.5 sn'de ölseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hani biz daha partnerle soyle yap boyle yap demeye baslamadan yinede şahlanıyor aman naralarıyla gelen dk nagrand arenada soldaki pilların arkasına daha portalı koyar koymaz bana death griple 1 el ense cekmesi suretiyle frost mage in petinden novayı yemem ve ustune gargoyle mirrorlar ve gökten yağan tiesto live performance ışık kurgusu tipindeki speller ile 3 saniyede nagrand'ın o bereketli çimenlerini öpmem bir oldu neyse artık go go 3.1 aff locks biraz daha dps de competition yapalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Aket-Atum said: geçmiş olsun, işte bu yüzden pvp ile alakam yok :) olm ege ben gökay . unutmaki sende 1 meyç sin . meyçlere kılım ne güzel tbc s1 de 2şer 2şer alıoduk aşşa (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 arenada stres mi atılır ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Tragoedia said: Aket-Atum said: geçmiş olsun, işte bu yüzden pvp ile alakam yok :) olm ege ben gökay . unutmaki sende 1 meyç sin . meyçlere kılım ne güzel tbc s1 de 2şer 2şer alıoduk aşşa (:D zamanında bi warlock tek başına 1 party alırken stres atıyordun yes , bitti o dönemler. not: benim karakter mage,hiç bi zamanda op olmadı mage, bi dönem şu öküz arcane dışında tabi oda nerf yedi hemen zaten.. siz warlocklar halen op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bende bıraktım arenaları çok huzurluyum.İyi yapmışsın.Warlock-rogue-warrior bu classların içi boş arenada şu an.Hiç gerek yok strese sinire.Ha düzelicek diye bekleme.Blizzden cacık olmaz.LvL 60 tan beri hangi dengeyi kurabildilerde lvl 80 de kuracaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 wow oynuyosan sadece pve'ye odaklanmak lazim, oyle 2 3 saniyede inersen zaten pvp olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hahaha olay örgüsü ve çimleri öpüşün bitiridi beni sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Seru said: wow oynuyosan sadece pve'ye odaklanmak lazim, oyle 2 3 saniyede inersen zaten pvp olmaz. böyle teoricraft yada kagıt üstü pvp yi sevmeyen 1 adamımdır . ama oyle 1 durumda kungen i awake heallese gene kurtaramaz . + olarak 2-3 saniyede indiğim için pvp yi bırakıorm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 L2Play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 şu mesajın gerçekten çok gereksizdi. -konuyu açan arkadaşı tanımadığı farzediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yok tanimiyorum ama eger o komboya karsi surekli oluyorsa ki sansli kritler oldugunu varsayiyorum ben her arenaya voidwalker sacrifice edip ole cikicak baska yol yok pvp yi birakmak da cok sacma ne kadar zor o kadar eglenceli oldugunu dusunuyorum ben sahsen 10855 mi ne damage absorbluyodu sanirsam sacrifice oda yetmyiosa baska yolunu ariycaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hadi o absorblayıp çıktı, diğer classlar napıcak? bi shammy bi warrior bi priest napıcak o nuke'e. kabul et hadi pvp de denge yok de! el sıkışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 lock olup ağlamak yüzsüzlük olmuş biraz. bc boyunca arena'ya, druidler ortaya çıkana kadar, hükmettiler. şimdi dk'ların (lock'tan reroll'u daha kolay olan) zamanı. pvp'de aşırı op olduğu anlaşıldığı için nerf de geliyor. gönül rahatlığıyla pvp yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Pvpde gayet güzel denge var siz oynamayı beceremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence de acayip bi denge var. ben mesela shaman oynuorm. blizzard bana bi gorev vermiş, 1.2 sn de ölmek. ben de gorevi mi layıkıyla yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cabbarnuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 3v3 tournement USA top 10 da 6 tane warlock var. en çok tercih edilen class şu an. ha pvp dengelimi sorusuna cevap değil tabiki ama olsun ağlamaya hakkı olan en son classlardan birisi şu an warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bana l2p diyen zat-ı muhtereme bak :) shadow ward dışında sen sacriface ın arena başladıgı anda hala üzerinde durdugunu mu zannediosn . bizim köydeki wow da artık durmuyo valla :) eğer bana how to play like a noob için l2p dediysen eyvallah derim ama onun dışında : i am sorry but u FAIL ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar