Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 oha Yıldız? Abi tek bi tane bile yıldız toplamadım ben ya. Sınav zamanı göstermeyin şunları bak tekrar oynamam lazım şimdi sdfkjdfhglkdjfgşkldfgşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi beynim yandı çok az anladım.son bölüm efsane iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 gecen gun aldim demin bitirdim, oyun cidden cok keyifli, yalniz o kadar abartilacak sekilde zor degil. Odalardaki mekaniklere alistiktan sonra her puzzle parcasi icin ne yapman gerektigi assagi yukari belli oluyor, ondan sonrasi senin execution'ina bagli. Ha bazi yerler kan kusturdu, oyuna ara verdigim zamanlarda odanin diger ucundaki kettle'i golgeme getirtebilsem diye hayallere daldim o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 steam'de 5 dolarmış şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Hellhound +1. Oyunda sonra oynadıgım bikaç platform oyununda ölünce shifte bastım. Bişey olmadı =( İnanılmaz öğlenceli bi oyundu. Oyunun bulmacalarının güzelliği çok karmaşık yada zor olması değildi ama senin o evrenin sistemini cidden iyi anlayabilmeni gerektiriyodu. Müziklerine zaten yorum yapmıyorum muhteşem müzikleri var. Çok rahatlatıcı. Oyunun sonunu ağzım açık izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dev verdi oyunu yeni ben de sonunda oynadım yeni de otobüste bitirdim. Çok fena oynatıyo oyun ve bulmacaları çözünce kendini çok zeki hissettiriyor. Walkthrouhgya bakmadan da gayet geçiliyor. Bi tek bi yerde dev bana ordan iki kere zıplıcaksın dedi ama bölümün son hamlesiydi artık o. Hikayesini anlamadım üzerine de düşünmedim. Ama metroya yetişmeye çalışırken şurdan gitseydim daha kısa olurdu diye shifte basmaya çalıştım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sabonis said: daha ortalarına bile gelmedim bir hayli zor. bunu walkthrough'ya 1 kere bile bakmadan bitiren varsa helal olsun. pek sanmıyorum bölelerin çok olacağını ama baya kastırıcı birşey. uğraşamıcam şahsen, onun yerine bam güm adam döveceğim oyunları oynuyorum :D ben ben ehe, sırf laptopa kurdum, 2 güne yaya yaya oynadım serviste dönüş yolunda ve okulda, internet bulamadığım için bakcam lan diyip de bakamadım. süpermiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi yeni başladım bende, OLAĞANÜSTÜ yalnız bazı yerlerde aşırı sinir bozuyor. hele bir yeri 15 dakika denedim. Ardından sinirlendim Youtube'a girdim baktım, abi yapmaya çalıştığım şeyi yaptı adam tek seferde ve geçti. Sinir katsayım arttı falan çıktım oyundan 10 dakika sonra dayanamadım girdim geçtim direk falan sadfsda feci eğlenceli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 bir yerinde takıldım ben, ne zaman açsam sinir oluyorum siliyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi bi ara hayattan soğutmuştu bu oyun. boşverin oynamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Bi yerde takılmıştım 200 kere falan denedim galiba geçene kadar O da artık son bu bırakıcam olmassa demiştim geçince mal gibi kalmıştım nası yaptım diye Bunu sevenler Super Meat Boy denesinler bide o daha çılgın bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 irbo takıldığın bi yer olursa sor, bitirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 200 kere denedikten sonra bitsin gari o kdr fail olmadım daha sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kız arkadaşım geçememiş bir iki bölümü. Alıp zart diye geçince kavga çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bu tarzda başka oyun var mı? Braid gibi güzel hikayesi olan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 company of myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 oynadım limbo yu da oynadim hatta armor sword da yeni bir oyun çıkmış benzer onu da oynadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 bitirdim, sonu harika olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 alternate ending varmış, yeni görüyorum daha oha bana http://www.youtube.com/watch?v=UFQDr7ytEeU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ya bu ne zor bir oyunmuş be, aldım steam'den patladım resmen 3.world'de.. kafam mı basmıyor ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ben de bastion dan sonra bunu bulmuştum. 10 numara oyun. gameplay cheat yaptım tabii ki. no shame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 cheat yapanlar git gut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2015 ne yapak iyi deiliz diye bitirmeyek mi oyunu. bu yapılan ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar