Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriano futbolu bıraktı!

Mohi

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:
Bu ibrahimovici bir tek ben mi beğenmiyorum ya.

Küfürler yağıcak hissediyorum ama overrated geliyor bana, no offense

OVERRATED?

LKAJSDLKAJSDLAJSDAKAŞKAŞKA
futbol tartışman yasaklanmalı bu cümleden sonra.

ibrahimovic lan bu allah çarpar adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ntvpor said:
Adriano, “ben hiç bir zaman futbolu bırakıyorum demedim, sadece biraz ara vereceğimi söyledim. Şimdi çok mutluyum, kendimi huzuru buldum. Arkadaşlarımla, ailemle ve çocuklarımla birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.

Adriano, eski kulübü Inter'le sorun yaşamadığını da tekrarladı.

Adriano, “Inter'den ayrıldım çünkü kendimi kulüpte ve İtalya'da mutlu hissetmiyordum. Inter harika bir kulüp, benimle yakından ilgilendiler. Sadece kulüp değil, başkan, takım arkadaşlarım, taraftar herkes elinden geleni yaptı, ama sorun onlarla ilgili değildi” diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pes te interi aldığımda adriano çıkışta değilse oynatmam ki.Neden bu kadar önemli pes te bu adam.Tekniği çok yok adam adama da yürüyerek adam geçemiyoruz adrianoyla ancak omuz omuza.Onu alacağıma obinnayla mancini yi alıyorum kanatlara ortada ibrahimovic mis gibi gol atıyor.Mancini pes in en iyi orta açan adamı.

Adriano ibrahimi çekemediğinden gitti interden.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen futbolu çok takip etmeyen ama pes hastası bi arkadaşla oynayalım dedik, geçtik 2009'a. Alışmış bu tabii direkt Chelsea'yı aldı. Milan'ı alıyorum ağlamak yok dedim. Tamam dedi. Böyle ben adamları ayarlarken falan yandan "alalaa nerde bu shevchenko" diye söyleniyodu "merak etme sahada olacak" dedim, baktı kadroma, Lan! dedi, Arkasında da Ronaldinho-Kaka var diye gösterdim, oynamadan kalktı oyunun başından. Yenisi de fena değil :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...