Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 konami ikna eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 pese koysunlarda shot power ını 99 yapmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Shot power'ı 99'luk adam Ballack'tır anca zaten. Adam euro2008'de şut çekerken sahayı söktü çimleri kafasının üstüne kadar kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Lincoln bunu örnek alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Lancelion said: konami ikna eder. haha koptum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 helal olsun, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Wispy said: Bu ibrahimovici bir tek ben mi beğenmiyorum ya. Küfürler yağıcak hissediyorum ama overrated geliyor bana, no offense OVERRATED? LKAJSDLKAJSDLAJSDAKAŞKAŞKA futbol tartışman yasaklanmalı bu cümleden sonra. ibrahimovic lan bu allah çarpar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 allahtan önce ibrahimovic çarpar lan, bu kadar teknik,bu kadar güçlü bir forvet daha gösterir misin? Şut yüzdesi olarak gelmiş geçmiş en iyilerdendi hatta,kaleciyle karşı karşıya kalırsa affetmeyen bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 colin kazım richards? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 DarKRideR said: allahtan önce ibrahimovic çarpar lan, bu kadar teknik,bu kadar güçlü bir forvet daha gösterir misin? Şut yüzdesi olarak gelmiş geçmiş en iyilerdendi hatta,kaleciyle karşı karşıya kalırsa affetmeyen bir adam demiş zaten, en iyisi kazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Rewendor said: colin kazım richards? kesinlikle kazım>ibo o değilde ibb'nin bi zamanlar forveti adriano ve ibo'ydu güzel bi tesadüf di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Adriana Lima mankenliği bıraktı okudum :S ciddiyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ilaç kullanıyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Dartanian said: Adriana Lima mankenliği bıraktı okudum :S ciddiyim :S Sakin dostum, sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ntvpor said: Adriano, “ben hiç bir zaman futbolu bırakıyorum demedim, sadece biraz ara vereceğimi söyledim. Şimdi çok mutluyum, kendimi huzuru buldum. Arkadaşlarımla, ailemle ve çocuklarımla birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi. Adriano, eski kulübü Inter'le sorun yaşamadığını da tekrarladı. Adriano, “Inter'den ayrıldım çünkü kendimi kulüpte ve İtalya'da mutlu hissetmiyordum. Inter harika bir kulüp, benimle yakından ilgilendiler. Sadece kulüp değil, başkan, takım arkadaşlarım, taraftar herkes elinden geleni yaptı, ama sorun onlarla ilgili değildi” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 O bu değilde ibo gidicem demiş, fifanın sitesinde yazıyordu röpörtajda. İtalya'dan alacağımı aldım İspanya yakın geliyor seneye falan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Adriano dönek çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 İbo manchester'a gitsin ya çok istiyorum.Bildiğin istiyorum yani.Geçen de muhabbeti oldu zaten Fabregas+İbo'yu alsınlar sonra da futbol izlemeyi bırakalım demiştim =) Yok ama Adriano söylemişti röportajda ninemin takımında oynarım diye oynuyor işte döneklik yok yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 berbatov var rooney sanmıyorm o kadar para verceklerini iboya genç bi adam alırlar yada hiç almazlar zaten var genç oyuncuları güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Alırlar demedim ki alsınlar dedim :P En sevdiğim futbolcu yıllardır çürüyor inter'de. alsın manchester keyifle izleyeyim ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ben pes te interi aldığımda adriano çıkışta değilse oynatmam ki.Neden bu kadar önemli pes te bu adam.Tekniği çok yok adam adama da yürüyerek adam geçemiyoruz adrianoyla ancak omuz omuza.Onu alacağıma obinnayla mancini yi alıyorum kanatlara ortada ibrahimovic mis gibi gol atıyor.Mancini pes in en iyi orta açan adamı. Adriano ibrahimi çekemediğinden gitti interden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Inter'de bilmiyorumda milli takımda kafasına geleni affetmiyor. Zaten 2009'da ortaların hepsi beckham kesiyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Adriano'nun bug şutu var =) o yüzden alınıyor yok yere gol atıyorsun. Fiziğini düzgün kullanırsan top kaptırmıyorsun. Ayrıca kanatta da David Suazo'dan başkasını oynatmam yani =) mancini orta sahamda benm zannetti ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 o değilde ben eski milanı çok özledim her akşam kafama yastık basıp ağlıyorum hüngür hüngür. stamı nestayı shevayı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Geçen futbolu çok takip etmeyen ama pes hastası bi arkadaşla oynayalım dedik, geçtik 2009'a. Alışmış bu tabii direkt Chelsea'yı aldı. Milan'ı alıyorum ağlamak yok dedim. Tamam dedi. Böyle ben adamları ayarlarken falan yandan "alalaa nerde bu shevchenko" diye söyleniyodu "merak etme sahada olacak" dedim, baktı kadroma, Lan! dedi, Arkasında da Ronaldinho-Kaka var diye gösterdim, oynamadan kalktı oyunun başından. Yenisi de fena değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar