Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kocaelispor - Beşiktaş 10.04.2009 @ 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

3.goldaki asist çok hoştu yov, yani zekice olmuş ben diğer koşan adamın önüne atacak diye düşündüm izlerken, arkadan gelene atmak topu geriye çıkarmak ii olmuş bence.

rüştünün o golü yememesi gerekirdi yani defansa bağıracak gibi olmuş ama böyle o da farketti sanırım, ligin sonuna geldiğimiz bu haftalarda böyle kolay hata yapmamak lazımdır.

bizim penaltı pozisyonu için de böyle fifanın olaya el atıp! kesin bşi demesi lazım olayı hakem yorumuna bırakmak çoğu kişinin hakkını yemek oluyor bence. Aynı olayı her hakem kafasına göre yorumluyor, çarpmaydı yüzünü korudu yok top yön değiştirdi vs
kesin bişi dicen hacı işte şu uzaklıkta top ele çarparsa kesin penaltı ya da oynat bişi yok fln diye bir karar olacak hakemlerin de işini kolaylaştırır. Kural baştan belli olduğu için de kimse itiraz edemez kanımca

edik:
sivasın maçı ctesi saat 15:15teymiş
bence böyle Trabzon yerine sivas'ın maçının 19:00'da olması gerekirdi
Sosyal ağlarda paylaş

lig sonuncusunu yendin diye değil son 11 maçın 8ini yendin diye şampiyon olcaksın ve kalan maçların 7sini...

ki kocaelinin savunması kötü değil. nasıl ki beşiktaşı değerlendirirken sezon başındaki istatistiklere bakmak mallıksa aynısı kocaeli için de geçerli.

kocaelinin gsye 5 atması filan önemli değil onla bi ilgisi yok söylediklerimin. gs fb filan kötü takımlar zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:
galatasarayın bile şampiyonluğundan rahatsız olmam da şu kısır futbol takımı beşiktaşın şampiyonluğu rahatsız eder beni... hiçbir estetik hiçbir pozitifi değere sahip olmayıp, asalakça lige asılan bir takımın böylesine iddialarla anılmasıdır beni çileden çıkaran... hadi bakalım kocaelinin ayağına sağlık diyoruz. son 17 dk.
fenerli olupta bunu söylemek :) komiksiniz hocam ya
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
protesto ne alaka ki? azerbaycan ile bir alıp veremediğimiz yok?

Benim bildiğim her türlü reklam/protesto vs gibi şeyler yasak, yada izin alınması lazım, kolundaki kolluk için izin aldığını hiç sanmıyorum, zaten böyle şeylere müsade edilirse önüne geçemez kimse. Düşünsenize her sahaya çıkan ayrı bir eşantiyon taktığını, hatta ayrı reklam kollukları felan haha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...