cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kaleci serdar süper oynadı yoksa averajda geçerdik sivası. neyse artık fener maçında toparlarız averajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 tunch said: abi anlamadığım maç fazlasıyla lider olmanın neyine sevindiğin bu kadar.. aptal diyecem , ceza yemekten korkuyorum.. yendiği takım da lig sonuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Masquerade said: Masquerade said: körfez yönetir. boşa konuşmuyoruz. agbetu 1-0, dk. 2 ay canım benim kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 şu 2. yarıdaki baskıya /bow çekmeyecek takım yok bu ligde. elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 3.goldaki asist çok hoştu yov, yani zekice olmuş ben diğer koşan adamın önüne atacak diye düşündüm izlerken, arkadan gelene atmak topu geriye çıkarmak ii olmuş bence. rüştünün o golü yememesi gerekirdi yani defansa bağıracak gibi olmuş ama böyle o da farketti sanırım, ligin sonuna geldiğimiz bu haftalarda böyle kolay hata yapmamak lazımdır. bizim penaltı pozisyonu için de böyle fifanın olaya el atıp! kesin bşi demesi lazım olayı hakem yorumuna bırakmak çoğu kişinin hakkını yemek oluyor bence. Aynı olayı her hakem kafasına göre yorumluyor, çarpmaydı yüzünü korudu yok top yön değiştirdi vs kesin bişi dicen hacı işte şu uzaklıkta top ele çarparsa kesin penaltı ya da oynat bişi yok fln diye bir karar olacak hakemlerin de işini kolaylaştırır. Kural baştan belli olduğu için de kimse itiraz edemez kanımca edik: sivasın maçı ctesi saat 15:15teymiş bence böyle Trabzon yerine sivas'ın maçının 19:00'da olması gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 saçmalama cemad. lig sonuncusunu yendik diye mi şampiyon olcaz? ha gsye 5 tane atmış ha fenere kök söktürmüş ne fark eder ki lig sonuncusu vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 lig sonuncusunu yendin diye değil son 11 maçın 8ini yendin diye şampiyon olcaksın ve kalan maçların 7sini... ki kocaelinin savunması kötü değil. nasıl ki beşiktaşı değerlendirirken sezon başındaki istatistiklere bakmak mallıksa aynısı kocaeli için de geçerli. kocaelinin gsye 5 atması filan önemli değil onla bi ilgisi yok söylediklerimin. gs fb filan kötü takımlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 oha 1-0 ken kimse yoktu herkes damlamış ahahha. skor taraftarları. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Millet mac seyrediyor abicim sizin maclar gibi cirkin olmuyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 1-0 dan sonra ben sevinmiştim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Arkasokak said: galatasarayın bile şampiyonluğundan rahatsız olmam da şu kısır futbol takımı beşiktaşın şampiyonluğu rahatsız eder beni... hiçbir estetik hiçbir pozitifi değere sahip olmayıp, asalakça lige asılan bir takımın böylesine iddialarla anılmasıdır beni çileden çıkaran... hadi bakalım kocaelinin ayağına sağlık diyoruz. son 17 dk.fenerli olupta bunu söylemek :) komiksiniz hocam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Buyse said: tunch said: abi anlamadığım maç fazlasıyla lider olmanın neyine sevindiğin bu kadar.. aptal diyecem , ceza yemekten korkuyorum.. yendiği takım da lig sonuncusu. lig sonuncusuna puan kaybedenler üzülsün kardeşim biz sevinicez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kocaelispor'un azeri defansını çok beğendim. maçın adamı bu çocuk derken penaltıya sebep oldu ki bence verileyebilinirdi o penaltı ama hocanın taktiri. kısmet artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 İyi defansdı adam evet, yanlız koluna taktığı azerbaycan bayraklı kolluğu beğendiğimi söyleyemeyeceğim, ne o artık isteyen protesto babında istediği şeyi takabiliyormu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 protesto ne alaka ki? azerbaycan ile bir alıp veremediğimiz yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ermenistanla olan ilişkilerden dolayı bize kırgınlar biraz onu kastetmiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 galatasarayli fanatik sampiyon olucaklarini dusunenler nereye kayboldu ya cnm benim damlamislar simdi yok olmuslar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Holy said: protesto ne alaka ki? azerbaycan ile bir alıp veremediğimiz yok? Benim bildiğim her türlü reklam/protesto vs gibi şeyler yasak, yada izin alınması lazım, kolundaki kolluk için izin aldığını hiç sanmıyorum, zaten böyle şeylere müsade edilirse önüne geçemez kimse. Düşünsenize her sahaya çıkan ayrı bir eşantiyon taktığını, hatta ayrı reklam kollukları felan haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Revenant said: galatasarayli fanatik sampiyon olucaklarini dusunenler nereye kayboldu ya cnm benim damlamislar simdi yok olmuslar lol pardon, kocaeli yi yendiğiniz için garantilediniz, kaçırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Masquerade said: oha 1-0 ken kimse yoktu herkes damlamış ahahha. skor taraftarları. :p o sıra maç izliyoduk. belki ondan olabilir. her gol olduğudunda foruma gelip bişey yazmak gerekmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Revenant said: galatasarayli fanatik sampiyon olucaklarini dusunenler nereye kayboldu ya cnm benim damlamislar simdi yok olmuslar lolbeşiktaşlı olmak da zor azizim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 püfff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 sinad said: 3 olduuu yusuffff İŞTE BU YA yusuf bu sene bizi şampiyon yapıcak haa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 cemad said: kaleci serdar süper oynadı yoksa averajda geçerdik sivası. neyse artık fener maçında toparlarız averajı bari yapabildiğiniz şeyler söyleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Revenant said: galatasarayli fanatik sampiyon olucaklarini dusunenler nereye kayboldu ya cnm benim damlamislar simdi yok olmuslar lolinönü'ye damlayacaz, az durun fsdgfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar