Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 On 25.05.2022 at 23:12, Shadow dedi ki: Tamamdır hocam Brigade E5i almadım, 7.62yi 10tlye aldım, bi de modunu verdiler hediye çok sağol Hangi mod blue sun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 "High Calibre" modlu versiyonu diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 hard life ve blue sun diye iki ayrı modu vardı ama modsuz oynamıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Grafikleri guzellestiren bir mod varmidir? Hangi modları tavsiye edersiniz? Zamaninda benim bilader baya oynamıştı şimdi olsa yine oynarım dedi şimdi segmentinde başka oyun yok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 3 saat önce, Frostbite dedi ki: Hangi mod blue sun mu? Hard Life diye ayrı bir modu var 5GB falan, daha oynamadım tam bilemiyorum, Sam daha iyi bilir hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 grafik modu yok bildiğim, niche oyun olarak kaldı maalesef. modlu oynamadım ama hard life popülerdi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar